Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 13, 13:27)
Tai kokia potemę įskaitos kalbėjimui rinksites?  g.gif  ax.gif

tema: kultura
poteme: yra lietuviu, kuriu darbai svarbus pasaulio kulturos istorijai. pristatykite tris skirtingu kulturos sriciu kurejus ir atskleiskite ju darbu reiksme.
Atsakyti
Man tai baisiausia kad man kol kas nei šita nei šalta, išvis p*ujizmo rėžimas biggrin.gif pasiruošiu paskutinę savaitę, vyliuosi.
kaip kovojat su tinginiu, mielosios?
Atsakyti
na va tris dienas prie kompo pratunojau, vakar atidaviau, jaigu netiks tai nusisausiu blink.gif
Atsakyti
labas,gal kas turi atsakymu???padariau darba ir noriu pasitikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazak12345 @ 2010 03 21, 13:27)
labas,gal kas turi atsakymu???padariau darba ir noriu pasitikslinti smile.gif

tu cia apie kokkius atsakymus?
Atsakyti
sveikos.....gal kuri pasirinko tema apie unesco......ir koki poveiki jaunimo savimonei daro kulturinis turizmas lietuvoje 4u.gif gal kas pasidalintu savo turima informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2010 03 28, 23:47)
sveikos.....gal kuri pasirinko tema apie unesco......ir koki poveiki  jaunimo savimonei daro kulturinis turizmas lietuvoje 4u.gif gal kas pasidalintu savo turima informacija 4u.gif

As pasirinkau tema apie Unesco. tai mokytoja lietuviu kartui pasiemiau, tai man ji padejo sudelioti viska i savas vezes, dabar reikes mokytis tik kaip sneket 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš taip pat esu abiturientė 4u.gif
Na dabar žinoma aktualiausia tema lietuvių įskaita. Aš pasirinkau 11tą literatūros potemę: 11. Lietuvių prozos klasika dažnai vaizduoja kūrybingos prigimties žmonių santykį su gyvenimo rutina. Remdamiesi skaitytais kūriniais atskleiskite, kokius sunkumus turi įveikti tokios asmenybės. Labai norėjau išskirtinės temos ir še tau, nerandu net su kuo pasitarti, mintimis pasidalinti... Spėju tarp jūsų irgi nieks nesrinko šios temos? rolleyes.gif

Turkish, man tas pats, su tinginiu nepakovosi biggrin.gif O dar kai atostogos...
Atsakyti
Nezinau kaip prisiruosti isrinkti tema iskaitai,mokausi vakarineje,o siuo metu net nebelankau,nes nebedaug liko iki gimdymo,niekaip nesusikaupiu prie tu potemiu,mintys kitur doh.gif Niekad nemegau kalbet,pasakot per lietuviu,manau gerai ir nesibaigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulukas @ 2010 03 10, 00:18)
tikrai sunkios g.gif  nezinau bandau ieskot internete, o kokia tema renkates, as galvoju bandyt kultura 14 poteme bet neissirenku vienos asmenybes, dvi jau turiu o va trecios niekaip  schmoll.gif

O kokias asmenybes issirinkot ir kur info jeskojot ax.gif Jaigu nepaslaptis?
Padesit man labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 03 31, 13:04)
Nezinau kaip prisiruosti isrinkti tema iskaitai,mokausi vakarineje,o siuo metu net nebelankau,nes nebedaug liko iki gimdymo,niekaip nesusikaupiu prie tu potemiu,mintys kitur doh.gif Niekad nemegau kalbet,pasakot per lietuviu,manau gerai ir nesibaigs 4u.gif

o kokia poteme pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(rutulukas @ 2010 04 01, 14:30)
o kokia poteme pasirinkot?

tas ir yra,kad dar renkuosi ir niekaip nesusikaupiu,kad issirinkti blush2.gif
Atsakyti