Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

Sveikos,
4u.gif po visų stojimų sugalvojau paieškoti čia plepių tongue.gif
kaip matau, patenkintos esat. O aš vis dar sprendžiu, ar į Daniją važiuoti, ar likti ir studijuoti ISM ekonomiką ir politiką anglų kalba.. VF g.gif
Tikiuosi priimsit į savo būrį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man atrodo lik Lietuvoj, vf turi, tai tik dziaukis smile.gif) Ir siaip gera specialybe tavo, ko truksta? Juk Danijoj irgi anglu k. viskas vyktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2009 07 24, 20:18)
Sveikos,
4u.gif  po visų stojimų sugalvojau paieškoti čia plepių  tongue.gif
kaip matau, patenkintos esat. O aš vis dar sprendžiu, ar į Daniją važiuoti, ar likti ir studijuoti ISM ekonomiką ir politiką anglų kalba.. VF  g.gif
Tikiuosi priimsit į savo būrį  drinks_cheers.gif

Danija yra pati brangiausia Europos salis, taip kad pragyvenimui daug isleistum, butum toli nuo artimu zmoniu....O cia istojai i vf, ISM diplomai pripazistami ir uzsienyje. Taip, kad patarciau likt studijuot cia ir jei ka smalsumo delei po to isvykt i Danija pagal erasmus mainu programa smile.gif
Atsakyti
Tai čia jau ne pinigų klausimas.
Taip, ISM finansuojamą gavau, bet tas finansavimas yra tik 4000lt. O 7000lt dar turiu pati užsimokėti, nes studijų kaina didesnė už krepšelį. smile.gif gavau tik iš universiteto 25proc finansavimo tiems 7000lt. Bet kaip sakiau, ne tame esmė ax.gif

na studijos danijoje.. hm.. atneštų daug naujo į gyvenimą, tektų įveikti vieną iššūkį gyvenimo doh.gif žmonės kitokie..
bet širdutė vistiek linksta likti čia.. per daug prie visko prisirišus.. ir taip pat masčiau apie erasmus unsure.gif
siaubas doh.gif dilema.
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2009 07 24, 20:40)
Tai čia jau ne pinigų klausimas.
Taip, ISM finansuojamą gavau, bet tas finansavimas yra tik 4000lt. O 7000lt dar turiu pati užsimokėti, nes studijų kaina didesnė už krepšelį. smile.gif gavau tik iš universiteto 25proc finansavimo tiems 7000lt. Bet kaip sakiau, ne tame esmė  ax.gif

na studijos danijoje.. hm.. atneštų daug naujo į gyvenimą, tektų įveikti vieną iššūkį gyvenimo  doh.gif  žmonės kitokie..
bet širdutė vistiek linksta likti čia.. per daug prie visko prisirišus.. ir taip pat masčiau apie erasmus  unsure.gif
siaubas  doh.gif dilema.

Dar vienas kriterijus renkantis galėtų būti, kokie planai po mokslų, - ar norėtum gyventi ir dirbti Lietuvoje ar užsienyje. Jei liksi Lietuvoje ir būsi aktyvi, tai dar studijų metais susirinksi įvairių kontaktų, gal net gausi kokių nors darbo pasiūlymų. Bent jau dabar, krizės metu daugelyje sričių darbdaviai nori užtikrintai žinoti, ką priima į darbą, todėl tavo veikla Lietuvoje ir svabių asmenų atsiliepimai apie tave nemažai lemia. Na o jei norėtum dirbti užsienyje, tai tokį patį įdirbį gali atlikti ten, be to prisitaikytum prie aplinkos, gerai išmoktum kalbą, o gal net dvi (anglų ir danų) ir pan. bigsmile.gif Aišku didžiausia bėda ta, kad 18-19 metų žmogeliui dažnai būna be galo sunku sau atsakyti į tokius fundamentalius klausimus, kaip kad, "ko būtent aš noriu daryti su savo gyvenimu?" unsure.gif Bet kuriuo atveju, sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos studentes 4u.gif
Matau yra kolegiu filologiu, tai norejau pasveikinti istojusias. Idomu, kokie dabar yra maximalus balai, as kai stojau savo laikais paziurejau is smalsumo, buciau i VDU lietuviu VF 1 numeriu istojusi biggrin.gif Ir dar pastebejau lyg VDU temoje apie kreditu skaiciu. Is vienos puses gal ir gerai, kad galite pasirinkti pacios kreditus, bet keista kad svarstote ar pavesite 2 kreditu, musu universitete kiekvienas semestras po 20 kreditu, sunku, bet nera nusiskundimu.
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2009 07 24, 19:18)
Sveikos,
4u.gif  po visų stojimų sugalvojau paieškoti čia plepių  tongue.gif
kaip matau, patenkintos esat. O aš vis dar sprendžiu, ar į Daniją važiuoti, ar likti ir studijuoti ISM ekonomiką ir politiką anglų kalba.. VF  g.gif
Tikiuosi priimsit į savo būrį  drinks_cheers.gif

Žiūrėk, kaip tau su finansais einas, Danijoj gautum kokią pragyvenimo stipendiją ar ką nors?
Beje, iki kada tau už ISM reikia sumokėt ir kada studijos Danijoje prasideda? Dauguma įstojusių į berods UK tai dar ir Lietuvoj spėja pasimokyt porą mėnesių ir tada išvažiuoja. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikinu visas labai 4u.gif pagaliau galim ramiai atsipūsti ir pasidžiaugti likusia vasara,
pati įstojau į VU informologiją vf.
Atsakyti
Sveikinu visas "fuksiukes", aš mokysiuos MRU Teisę, mokamą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 07 27, 00:36)
Sveikos, sveikinu visas labai  4u.gif  pagaliau galim ramiai atsipūsti ir pasidžiaugti likusia vasara,
pati įstojau į VU informologiją vf.

o, kaip šaunu! sveikinu! :} neatsimenu, ar to ir norėjai..? smile.gif
Aš taip pat į VU ir į tą patį Komunikacijos fakultetą. Gal prasilenksim.. ax.gif

taip pat sveikinimai visoms kitoms! ;}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 10 rugpjūčio 2009 - 19:58
Pirmoje vietoje parašiusi buvau kitą specialybę, bet vėliau persigalvojau ir graužiausi nagus, kad ne pirmoje vietoje informologiją parašiau, bet viskas baigėsi gerai smile.gif
į kokią specialybę pati įstojai ?
Atsakyti
į bibliotekininkystę ir informatiką ;] irgi ne pirmu numeriu, bet džiaugsmas liejasi per kraštus smartass.gif
o, be to, neperseniausiai pasiskaičiau apie informologiją, pasirodė šauni specialybė ;] Gaila, kad ją pastebėjau tik dabar, turbūt irgi būčiau įtraukusi į sąrašus smile.gif

lauki mokslo metų? biggrin.gif
Atsakyti