Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

QUOTE(saulelytė @ 2006 11 10, 21:50)
Na mano istorija tokia.... Vieną vasarą mano vaikinui nebuvo kur dėtis, nebeturėjo kur gyvent, o mes buvom kartu jau du meteliai tad mano tėveliai jo pagailėjo ir jis apsigyveno pas mus, tada būdavo taip,  aš ryte į mokyklą, vyras į darbą, popiet grįštu , padarau valgyt ir prie mokslų. Na taip ir gyvenom, beveik metus, kol nesužinojom, jog laukiuos(11-toj klasėje lapkričio pabaigoje)  wub.gif Pabaigiau pirmą semestrą dieniniam, o antrą jau savarankiškai.... Liepos pabaigoj pagimdžiau, ir nebegrįžau į mokyklą, nes tiesiog negalėjau, dėl vaiko....O dabar štai lyg ir žadu pabaigt....
Šiaip buvau gera mokinė, visi net akis išpūtė  blink.gif  , kai išgirdo jog laukiuos  biggrin.gif  Bet tikrai palaikė...
O dabar va perėjau į naują mokyklą, nes vis tik lengviau bendraut su mokytojais, kurie pripratę prie tokių situacijų.... Ir jaučiuos daug geriau  thumbup.gif
O dėl "nešimu", tai nelabai turiu kam ir ką nešt, nes niekas už mane valstybinių neišlaikys, o aš iš penkių egaminų 4 valstybinius laikau  rolleyes.gif Taip, kad.... nors nežinau kaip bus su matematika, nes "grybauju" visiškai, o man jos net nereikės niekur  doh.gif  Tad nebent dėl to reiks kažką nešt  blush2.gif

Nu ką, aš toliau sėdu prie mokslų  doh.gif  4u.gif

KAIP PARODE 2006M EGZAI - NUPIRKTI GALIMA VISKA! PATI PEREJAU PER TA SIAUBA, BET DEJA TOKIA REALYBE...
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2006 11 14, 23:51)
KAIP PARODE 2006M EGZAI - NUPIRKTI GALIMA VISKA! PATI PEREJAU PER TA SIAUBA, BET DEJA TOKIA REALYBE...

Na taip, nupirkt galima viską, jei turi pakankamai pinigų, o mokslai ne itin rūpi... kažkaip man labiau norisi savomis jėgomis įveikti visą tai, juk mokaus dėl savęs....
Atsakyti
na taip visada geriausia eiti savo jegomis,bet as kazkaip jau nedristu vien del to kad absoliuciai viska ruosiuosiu pati,ir vistiek buvau kuriam laikui (2m)nutraukus mokslus,kazkaip savo jegomis vien pasitiketi nelabai...o tuo labaiu tokioj srity kaip mokslas,kur daug ka lemia mokytoja pozicija....nes jei mokytojui kazaks nepatiks ir nepraleis "pro egzamina" as cia kalbu apie mokyklinius.....valstybiniam kazkaip net minciu nera....o noreciau paklaust kaip jsu cia kai kurios mokotes vakarinen,gal galit pasakyti,pagal kokias programas mokinates ir pan....pvz...lietuviu analizes kokie tekstai nagrinejami ir pan.....arba kurios cia mokotes individualiai ir is kur "traukiat"informacija(interneto,kokiu knygu ar pan) doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 11 16, 23:44)
na taip visada geriausia eiti savo jegomis,bet as kazkaip jau nedristu vien del to kad absoliuciai viska ruosiuosiu pati,ir vistiek buvau kuriam laikui (2m)nutraukus mokslus,kazkaip savo  jegomis vien pasitiketi nelabai...o tuo labaiu tokioj srity kaip mokslas,kur daug ka lemia mokytoja pozicija....nes jei mokytojui kazaks nepatiks ir nepraleis "pro egzamina" as cia kalbu apie mokyklinius.....valstybiniam kazkaip net minciu nera....o noreciau paklaust kaip jsu cia kai kurios mokotes vakarinen,gal galit pasakyti,pagal kokias programas mokinates ir pan....pvz...lietuviu analizes kokie tekstai nagrinejami ir pan.....arba kurios cia mokotes individualiai ir is kur "traukiat"informacija(interneto,kokiu knygu ar pan) doh.gif  ax.gif

As tai is interneto traukiu analizes pakeiciu kazka pagal save, neturiu laiko pati analizuot doh.gif
Man reikia Radausko pasirinkto eilerascio interpretacija parasyt ir Granausko sianakt bus salna.Atrodo taip dabar negaliu eit i kambari paziuret. doh.gif
Tai is interneto prisitraukiau pavyzdziu turiu knygu sociai bandysiu kazka ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, juk net jei mokaisi pati, mokytojai turi duoti bent kažkokią programą g.gif Aš einu atsiskaityt kas mėnesį, tai gaunu užduotis, padarau atnešu, gaunu naujas, mokytoja patikrina, parašo pažymį ir kartu paanalizuojam klaidas. To ko nemokėjau namie dar pasimokau.... Mokymosi programos priklauso, nuo mokymosi lygio, šiaip daug kas vadovėliuose ir yra ko reikia.
Pvz lietuvių, praėjom XX a. pr. modernizmą(Kafka ir kt.), tada Radauskas, Vaičiulaitis, dabar Mačernis ir Sruoga. Tiesiog pats mokytojas pasako, ką mokytis.
Apie valstybinius galvoju labai smarkiai, nes noriu stot toliau, o su mokykliniais tikrai įstoti sunku. Nors iš tikro nežinau, pasitikiu savimi ir manau, kad išlaikysiu, gal ne aukščiausiais procentais, bet bent vidutiniais....
O knygos elementarios(bibliotekos pilnos įvairios literatūros), daug info internete. Analizes rašau pati, paskaitau pavyzdžius gal šį tą panaudoju, bet ne itin daug. Šiaip ruošiuos valstybinį teksto analizės egzaminą laikyt
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2006 11 15, 10:31)
Na taip, nupirkt galima viską, jei turi pakankamai pinigų, o mokslai ne itin rūpi... kažkaip man labiau norisi savomis jėgomis įveikti visą tai, juk mokaus dėl savęs....

Na, man mokslai labai rupejo ir teberupi..norejau viska pati pasiekt..ale kai suzinai kad 12 metu vargai veltui nes kazkokie "gudruciai" egza ryte uz 5lt nusiperka tai patikekit kaip slapiu skuduru per veida..db net prisimint nebesinoti to siaubo! o pasirodo reikia tik turet galimybe prie neto prieit - pati velnia nusipirkt cia galima..
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2006 11 22, 00:29)
Na, man mokslai labai rupejo ir teberupi..norejau viska pati pasiekt..ale kai suzinai kad 12 metu vargai veltui nes kazkokie "gudruciai" egza ryte uz 5lt nusiperka tai patikekit kaip slapiu skuduru per veida..db net prisimint nebesinoti to siaubo! o pasirodo reikia tik turet galimybe prie neto prieit - pati velnia nusipirkt cia galima..

Nu jo, įsivaizduoju, kad nemalonu unsure.gif Mano klasiokė taip ir neišlaikė valstybinio pernai doh.gif Per perlaikymą nebeišlaikė, o sakė tą pirmąjį net neabejoja, kad išlaikius būtų unsure.gif nemalonu, tikiu, net labai.
Atsakyti
tai ko si tema uzmigo,juk abiturienciu tai esama ir nemazai!!!!! sad.gif
Atsakyti
sveikos,as ir abituriante mirksiukas.gif vienus metus prabinbinau nes buvau susidejus su nekokia konpanija,bet db viskas tvarkoi biggrin.gif

QUOTE(madlena @ 2006 11 10, 17:08)
as tai 10kl baigiau "tevu kontroleje" tai viskas buvo gerai vidurkis net zemiau 8.2 nebuvo nukrites....bet zinot gi kaip buna kuo toliau ir greiciau nuo tevu,isejau mokytis i Kauna ten baigaiu 11kl.ir mokiausi specialybe buvo 1kursas,rugsejo menesi mama pateko i avarija teko gristi atgal (reikejo nuolatines globos)nuo lapkricio menesio pradejau eiti i mokykla i 12kl...bet zinot,kaip susidedi ne suo tuo kuo vertetu ir nueini i sona...na su draugemis nuolat nelankaiu pamoku....paskui mama mire,kaip tik ta diena kaip reikejo lankyt lietuviu iskaita as nenuejau ,paskui reikejo nueiti veliau vel nenuejau....na ir galvojau viskas ragai....o ir taip visus metus nebuvau nei vienoj etikos ir kuno kulturos pamokoj,informatikoj gal tik 2krt.ir pan....galvojau manes neprileis prie egzu,bet kadangi tokia mokykla,o ir teta svietime dirba sutvarke ,bet niekas nepranese kad eik laikyt....suzinojau tik po kiek laiko kad buvau itraukta i sarasus unsure.gif ....na va taip ir liko......

sekanciais metais kazkaip dukryte maza buvo nesinorejo ir mokytis butu laiko nebuvo,dabar jau didesne o ir yra kam palikti,tai reikia baigti,o ir noras yra stoti ir toliau mokytis,nes nejauku pries vyra kakziap jis TOKS moksliukas buvo,o as cool.gif

tai va kazkaip bandysiu...vistiek manau reiks nest kazka direktorei gal pades,o musu direktore megsta tokius dalykus....

viena pazistama nunese "litu"tai nieko nemokedama islaike egzaminus ant 7-8,ir dabar studijuoja ZUA....

o jus ka manot eisit pasitikedamos savom jegom ar ka "dovanosit"..klausiu vistiek mokinames ne dieninej  ir kazkaip vistiek i mus kitaip mokytojai ziuri....

as tai klyfai nunesiu i kisene ir ji man egzu pazymius parasys aukstesnius smile.gif pati taip sake,man net juose dalyvaut nereikes cool.gif biggrin.gif nes pati mokytis tai ziauriai tingiu ir laiko visiskai neturiu schmoll.gif
QUOTE(madlena @ 2006 11 10, 23:43)
na as ir nezinau kaip bus bet vistiek jei reikia tai reikia......... ax.gif  ax.gif  ax.gif

na o su  nesimais as neiznau kam nesti direktorei ar mokytojams gal jus zinot kas kaip?ta drauge kur nese tai nese direktorei,nes ji jos kaimyne tai gal del to,o siaip tai kam?????  pavyzdziui jeias mokysiuos individualiai tai negi sunesiu visiems mokytojams kurie bus per egzus.......gal geriau paduot tam kas "valdo"padety daugiau negu apnesiot visus ir galvot"pades-nepades" g.gif

aukletojai arba direktoriai smile.gif
QUOTE(saulelytė @ 2006 11 18, 11:48)
Nesuprantu, juk net jei mokaisi pati, mokytojai turi duoti bent kažkokią programą  g.gif Aš einu atsiskaityt kas mėnesį, tai gaunu užduotis, padarau atnešu, gaunu naujas, mokytoja patikrina, parašo pažymį ir kartu paanalizuojam klaidas. To ko nemokėjau namie dar pasimokau....  Mokymosi programos priklauso, nuo mokymosi lygio, šiaip daug kas vadovėliuose ir yra ko reikia.
Pvz lietuvių, praėjom XX a. pr. modernizmą(Kafka ir kt.), tada Radauskas, Vaičiulaitis, dabar Mačernis ir Sruoga. Tiesiog pats mokytojas pasako, ką mokytis.
Apie valstybinius galvoju labai smarkiai, nes noriu stot toliau, o su mokykliniais tikrai įstoti sunku. Nors iš tikro nežinau, pasitikiu savimi ir manau, kad išlaikysiu, gal ne aukščiausiais procentais, bet bent vidutiniais....
O knygos elementarios(bibliotekos pilnos įvairios literatūros), daug info internete. Analizes rašau pati, paskaitau pavyzdžius gal šį tą panaudoju, bet ne itin daug. Šiaip ruošiuos valstybinį teksto analizės egzaminą laikyt

pas mane irgi taip pat drinks_cheers.gif

o kokio jus cia amziaus visos? biggrin.gif tyli tema labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 03, 18:36)

Man 20 tuoj bus mirksiukas.gif o tyli tema, nes niekas neparašo unsure.gif

O šiaip, kaip jūs prisiverčiat mokytis dalykus, kurių nereikės ir jie jums neįdomūs? ax.gif Na va, trečia diena neprisiverčiu prisėst prie matematikos ir biologijos, o jau trečiadienį ir penktadienį atsiskaitymai blink.gif

Beje, kada sėdėt prie mokslų? smile.gif man pavyksta tik naktim ir per mažojo pietų miegelį, tai laiko žiauriai trūksta unsure.gif nors naktim tai nuo 21 iki 1val sėdžiu doh.gif
Atsakyti
Man 28 blush2.gif biggrin.gif (geriau veliau nei niekada) tongue.gif
As taip pat prisedu tik per vaiko miega,nes kitaip schmoll.gif nesusikaupiu.
O man jau rytoj rusu kalbos atsiskaitymas tai atsiskaitysiu zinau tikrai net nesiruosiau nes si kalba patinka ja suprantu ax.gif
O su biologija doh.gif apie tuos genus,dnr nieko nesuprantu nesamoniu jauciu ten prirasiau doh.gif
Aisku neapsieisiu be "maiselio" matematikei nes uzduotis sprendziau ne pati blush2.gif
Literatura dauguma pati parasiau kitas is intiko issitraukiau ax.gif
O mums kai rugsejo menesi dave uzduotis taip dabar gruodi ir atsiskaitysim uz jas nereikejo vezt mokytojam tikrint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 03, 18:36)

man 19m

kad ziuriu jog tylu smile.gif
Atsakyti