QUOTE(saulelytė @ 2006 11 10, 21:50)
Na mano istorija tokia.... Vieną vasarą mano vaikinui nebuvo kur dėtis, nebeturėjo kur gyvent, o mes buvom kartu jau du meteliai tad mano tėveliai jo pagailėjo ir jis apsigyveno pas mus, tada būdavo taip, aš ryte į mokyklą, vyras į darbą, popiet grįštu , padarau valgyt ir prie mokslų. Na taip ir gyvenom, beveik metus, kol nesužinojom, jog laukiuos(11-toj klasėje lapkričio pabaigoje) Pabaigiau pirmą semestrą dieniniam, o antrą jau savarankiškai.... Liepos pabaigoj pagimdžiau, ir nebegrįžau į mokyklą, nes tiesiog negalėjau, dėl vaiko....O dabar štai lyg ir žadu pabaigt....
Šiaip buvau gera mokinė, visi net akis išpūtė , kai išgirdo jog laukiuos Bet tikrai palaikė...
O dabar va perėjau į naują mokyklą, nes vis tik lengviau bendraut su mokytojais, kurie pripratę prie tokių situacijų.... Ir jaučiuos daug geriau
O dėl "nešimu", tai nelabai turiu kam ir ką nešt, nes niekas už mane valstybinių neišlaikys, o aš iš penkių egaminų 4 valstybinius laikau Taip, kad.... nors nežinau kaip bus su matematika, nes "grybauju" visiškai, o man jos net nereikės niekur Tad nebent dėl to reiks kažką nešt
Nu ką, aš toliau sėdu prie mokslų
Šiaip buvau gera mokinė, visi net akis išpūtė , kai išgirdo jog laukiuos Bet tikrai palaikė...
O dabar va perėjau į naują mokyklą, nes vis tik lengviau bendraut su mokytojais, kurie pripratę prie tokių situacijų.... Ir jaučiuos daug geriau
O dėl "nešimu", tai nelabai turiu kam ir ką nešt, nes niekas už mane valstybinių neišlaikys, o aš iš penkių egaminų 4 valstybinius laikau Taip, kad.... nors nežinau kaip bus su matematika, nes "grybauju" visiškai, o man jos net nereikės niekur Tad nebent dėl to reiks kažką nešt
Nu ką, aš toliau sėdu prie mokslų
KAIP PARODE 2006M EGZAI - NUPIRKTI GALIMA VISKA! PATI PEREJAU PER TA SIAUBA, BET DEJA TOKIA REALYBE...