Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif

sveikinu visas jau kaip ir studentes 4u.gif 4u.gif

aš įstojau į VU KHF ekonomiką vf 4u.gif
Atsakyti
Aš čia jau seniai patyliukais skaitinėju, nes man tai dar tik kitais metais viskas... blush2.gif rolleyes.gif

Bet labai už jus džiaugiuosi!!! Ypač dėl Saulialia smagu, nes ištikrųjų matėsi begalinis noras studijuoti filologiją, džiaugiuosi, kad pavyko thumbup.gif

Metaxa, sveikinuuu thumbup.gif Jei nesunku, būk gera, parašyk koks tavo KB buvo ir kaip išlaikei egzus, nes aš irgi panašia linkme mąstau stot, tai įdomu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 07 23, 12:53)
jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif

sveikinu visas jau kaip ir studentes 4u.gif  4u.gif

aš įstojau į VU KHF ekonomiką vf 4u.gif

4u.gif Sveikinuuu thumbup.gif
Atsakyti
As irgi i vf lietuviu. Sakes kaip gerai, kad rasiau ir nemokama. Aciu tom, kas pataret. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkes pukas @ 2009 07 23, 15:47)
As irgi i vf lietuviu. Sakes kaip gerai, kad rasiau ir nemokama. Aciu tom, kas pataret.  drinks_cheers.gif

Nu va, mes tau sakėm, pažiūrėk, kiek sutaupei, lyginant su tais 70lt, kurie šiandien ir taip mažai ką reiškia mirksiukas.gif Sveikinu be galo, kolege bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu. 4u.gif Gaila, kad busim ne kartu. As I, bet buciau ir i NL istojus. Na, tiek to. Gal lengviau bus ne taip intensyviai mokytis. ax.gif
Atsakyti
MRU teise ir valdymas. mokama blush2.gif
Atsakyti
Visas sveikinu 4u.gif Aš papuoliau į Biochemiją, VF VU . Tai mano svajonė nuo 8 klasės. Negaliu patikėti, kad VISIŠKAI SUMOVUS matematiką ( 57) man vis dėlto PAVYKOOOO
Atsakyti
sveikinimai!! 4u.gif gal kuri zinote po keliu metu galima gauti VF jei gerai mokaisi o istojai i mokama? ir ar tai jau patvirtinta? nes girdejau ivairiu kalbu: po semestro, po metu, po dvieju.. tai taip ir nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdanaite @ 2009 07 24, 12:47)
sveikinimai!!  4u.gif  gal kuri zinote po keliu metu galima gauti VF jei gerai mokaisi o istojai i mokama? ir ar tai jau patvirtinta? nes girdejau ivairiu kalbu: po semestro, po metu, po dvieju.. tai taip ir nezinau  ax.gif

Sveikinimai ir Tau 4u.gif Deja, tik po dviejų metų vyks rotacija.
Atsakyti
o finansavima skirs tiems isrinktiesiems kurie mokosi geriau uz kitus visus, pvz 10 geriausiu ar tik tiems kas netures maziau nei 8 ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdanaite @ 2009 07 24, 18:05)
o finansavima skirs tiems isrinktiesiems kurie mokosi geriau uz kitus visus, pvz 10 geriausiu ar tik tiems kas netures maziau nei 8 ? g.gif

Ta prasme, kaip neprarasti finansavimo? Jį prarasi tik tada, jei po 2 metų peržiūrėję tavo mokslo vidurkį pamatys, jog taviškis 2 ir daugiau balų mažesnis už visos grupės vidurkį. Jei bus bent 1,9 mažesnis - finansavimą išsaugosi ir likusiems 2 metams smile.gif Bet dabar taip yra. O iš mokamo galėsi pereiti į nemokamą po 2 metų, jei iškris kuris iš VF vietos, kitas galės ją užimti. Jei niekas nekrenta, mokykis nors ir vien 10tukais - lieki mokamam.
Atsakyti