Nepavydėtina situacija šiemetiniams abiturientams, suvienodino visiems konkursinį balą pagal specialybes, o kad žmonės kai kurių dalykų nesimoko, nes kai juos rinkosi, buvo kitaip, mažai kam rūpi Nieko gero neatneš tokie pokyčiai, nes ta visa reforma žiauriai neapgalvota ir mokslo kokybės ji tikrai nepagerins
Saulialia, su 100 tai jau tikrai įstosi, kad ir be rusų
QUOTE(abiga @ 2009 07 21, 14:39)
Nepavydėtina situacija šiemetiniams abiturientams, suvienodino visiems konkursinį balą pagal specialybes, o kad žmonės kai kurių dalykų nesimoko, nes kai juos rinkosi, buvo kitaip, mažai kam rūpi Nieko gero neatneš tokie pokyčiai, nes ta visa reforma žiauriai neapgalvota ir mokslo kokybės ji tikrai nepagerins
Įstoti tai įstosiu, tačiau su 16,86KB tik pasvajot apie VF.
Mano toks pat KB lyg būčiau visai neišlaikiusi anglų arba istorijos Logikos 0.
Saulialia,parasyk kaip ryt seksis....
Sveikos Laukiu stojimų rezultatų...bandau laimę po dviejų metų pertraukos, oi kaip bijau, bet kartu ir nekantrauju
QUOTE(emilijos_mama @ 2009 07 22, 13:32)
Sveikos Laukiu stojimų rezultatų...bandau laimę po dviejų metų pertraukos, oi kaip bijau, bet kartu ir nekantrauju
Na, ir kaip?
Aš vis dėlto papuoliau į VF VDU lietuvių filologiją
aš taip pat papuoliau į lietuvių filologiją vf, nors tikrai nesitikėjau, po tų visų nesąmonių, nes balas liko tik 15,42. tai kaip pamačiau kvietimą net rankos drebėt ėmė saulialia, tu kartais nesi prisimink.lt kaip saulia?
o vežant dokus reikia 3 foto ir atestato?
kokia aš laiminga
kaip kitom pasisekė?
sveikinimai visom
kokia aš laiminga
kaip kitom pasisekė?
sveikinimai visom
sveikinu visas istojusias,
gal galite pasakyti, kur galima butu suzinoti stojimo rezultatais?
Kokiais balais, pavyzdziui, i VU medicijos fakulteta i nemokamas vietas istojo?
gal galite pasakyti, kur galima butu suzinoti stojimo rezultatais?
Kokiais balais, pavyzdziui, i VU medicijos fakulteta i nemokamas vietas istojo?
QUOTE(Saulialia @ 2009 07 22, 14:54)
sveikinu begaliniai,nes zinau kas tas yra taip pergyventi-mano sunus su 10.60 KB istojo i VGTU energetikos ir transporto statyb1 i VF.Buvom per naivuma pasirinke mokyklini egza,nes zadejom i Anglija ji isleisti ...
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 22, 16:02)
aš taip pat papuoliau į lietuvių filologiją vf, nors tikrai nesitikėjau, po tų visų nesąmonių, nes balas liko tik 15,42. tai kaip pamačiau kvietimą net rankos drebėt ėmė saulialia, tu kartais nesi prisimink.lt kaip saulia?
kokia aš laiminga
kaip kitom pasisekė?
sveikinimai visom
kokia aš laiminga
kaip kitom pasisekė?
sveikinimai visom
Esu O tu kuri?
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2009 07 22, 18:31)
sveikinu begaliniai,nes zinau kas tas yra taip pergyventi-mano sunus su 10.60 KB istojo i VGTU energetikos ir transporto statyb1 i VF.Buvom per naivuma pasirinke mokyklini egza,nes zadejom i Anglija ji isleisti ...
Sveikinu be galo
O aš deja į vf univerus neįstojau....į mokamą įstočiau bet man mokėt 8 tūkst už metus yra per daug. Bet sveikinu visas įstojusias
QUOTE(Saulialia @ 2009 07 22, 16:54)
Šaunuolė
Aš įstojau į KTU technikos kalbos vertimas ir redagavimas(anglų klb), bet į mokamą oi kaip gailiuosi, kad nerašiau į vf iš viso rašiau į 13 vietų, įstojau į 2 pasirinktą, maniau tikrai į tokią spec nepavyks patekti, nes KB tik 14,08