Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

manau, rašysiu ir aš lt ax.gif anglų gali būt labai "sausas" mokslas, o lietuvių, gal labai juokingai nuskambės, bet man kažkiek mokslas ir apie gyvenimą, literatūra ir t.t. manau, jei studijuosiu lt gausiu geresnį bendrą išsilavinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 13, 08:22)
manau, rašysiu ir aš lt  ax.gif  anglų gali būt labai "sausas" mokslas, o lietuvių, gal labai juokingai nuskambės, bet man kažkiek mokslas ir apie gyvenimą, literatūra ir t.t. manau, jei studijuosiu lt gausiu geresnį bendrą išsilavinimą  4u.gif

Sutinku. Lietuvių kalba reikalauja gilesnio mąstymo mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, susitvarkiau ir aš dokumentus clap.gif žmonių eilės tai ogogo blink.gif
db kaip išlaukt tą savaitę fear.gif
Atsakyti
sveikuciai,
gal kas zinote kokiu interneto adresu galima rasti informacija jiek pareiskimu i kokias vietas paduota. Na pavyzdziui kiek prasymu paduota i teise ir kiek nemokamu vietu paskirta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 07 14, 18:30)
sveikuciai,
gal kas zinote kokiu interneto adresu galima rasti informacija jiek pareiskimu i kokias vietas paduota. Na pavyzdziui kiek prasymu paduota i teise ir kiek nemokamu vietu paskirta? g.gif

Lamabpo:
https://bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 07 14, 21:15)

aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sos toms, kas stoja į lietuvių filologiją blink.gif kas čia per nesąmonė, jog visur rašė, jog lietuvių filologijai imamas antros užsienio kalbos metinis arba gimtosios, o paskaičiavo lamiečiai balą taip jog tik antra užsienio tinka doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o aš jos neturiu, tai mano balas krito per 2balus doh.gif tai jau viskas, nebėra net šansų įstot, noris tik eit paverkt, be reikalo dokumentus nešiau ir pinigus mokėjau verysad.gif verysad.gif verysad.gif rašiau filologijas, nes geriausias balas buvo, o db še,kad nori verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
unsure.gif Tai kaip čia dabar..O balų skaičiuoklėje tikrinaisi prieš rašydamas stojimo vietas? Ar pasikeitė kažkas? Gal dar įstosi, jei kitus egaminus gerai išlaikei. console.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 18, 03:08)
sos toms, kas stoja į lietuvių filologiją  blink.gif  kas čia per nesąmonė, jog visur rašė, jog lietuvių filologijai imamas antros užsienio kalbos metinis arba gimtosios, o paskaičiavo lamiečiai balą taip jog tik antra užsienio tinka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o aš jos neturiu, tai mano balas krito per 2balus  doh.gif  tai jau viskas, nebėra net šansų įstot, noris tik eit paverkt, be reikalo dokumentus nešiau ir pinigus mokėjau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  rašiau filologijas, nes geriausias balas buvo, o db še,kad nori  verysad.gif  verysad.gif

Man lygiai tas pats, skambinsiu ryt ten, tikrai nepaliksiu viso šito taip, aš tikėjausi į nemokamą, o dabar tik mokamas telieka verysad.gif Humanitarės, užbombarduojam skambučiais, gal pasikeis kas, nes jei tylėsim, tai taip ir nueis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 18, 04:08)
sos toms, kas stoja į lietuvių filologiją  blink.gif  kas čia per nesąmonė, jog visur rašė, jog lietuvių filologijai imamas antros užsienio kalbos metinis arba gimtosios, o paskaičiavo lamiečiai balą taip jog tik antra užsienio tinka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o aš jos neturiu, tai mano balas krito per 2balus  doh.gif  tai jau viskas, nebėra net šansų įstot, noris tik eit paverkt, be reikalo dokumentus nešiau ir pinigus mokėjau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  rašiau filologijas, nes geriausias balas buvo, o db še,kad nori  verysad.gif  verysad.gif

Gimtosios tuo atveju, jeigu gimtoji nėra lietuvių...Deja, suprantu jūsų apmaudą, bet pažiūrėjus į konkursinį balą aš taip paaiškinčiau jų skaičiavimą.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 07 19, 20:32)
Gimtosios tuo atveju, jeigu gimtoji nėra lietuvių...Deja, suprantu jūsų apmaudą, bet pažiūrėjus į konkursinį balą aš taip paaiškinčiau jų skaičiavimą.

Bet kodėl rašo tik 'gimtoji kalba'? Tai iš kur man atspėt koks dalykas lenkams, koks rusams, o koks mums? doh.gif Suprantu, kad negalima imti to paties dalyko ir metinio, ir egzamino, bet pažiūrėkit, pvz., į VDU istoriją - imamas tiek egzaminas, tiek istorijos metinis verysad.gif Tai kur teisybė po galais, jei jie rašo 'gimtoji kalba', o man priskaičiuoja rusų, kuri toli gražu man ne gimtoji schmoll.gif
Atsakyti
Na ir ką, aiškinausi aš ten, nagrinėjausi, skambinėjos ten moteriškės visur ir jokių vaisių tai nedavė. Viskas liko po senovei, nors jie patys pripažino, jog tai - labai diskutuotinas ir svarstytinas klausimas. Matau, jog nelemta man studijuoti dalyką, kurį myliu. Ir net gavusi 100 neturiu šansų įstoti į nemokamą vien todėl, kad nesimokiau rusų kalbos 11,12 klasėse. Ir tegul eina jie po velnių, geriau pinigus užsienio valstybėms uždirbinėsiu, gal bent ten kasnors skaitysis su žmonėmis ir įvertins norą bei pastangas.
Atsakyti