Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

Aciu, padrasinot. drinks_cheers.gif

Dar turiu viena klausima. Jau uzmirsau, kaip viskas vyksta. doh.gif Ar, einant pildyt prasyma, jau reikia nestis kvituka, patvirtinanti mokejima uz stojima, ar ten pries tai pasiimt koki blanka?
Atsakyti
QUOTE(ziurkes pukas @ 2009 07 09, 10:01)
Aciu, padrasinot.  drinks_cheers.gif

Dar turiu viena klausima. Jau uzmirsau, kaip viskas vyksta.  doh.gif  Ar, einant pildyt prasyma, jau reikia nestis kvituka, patvirtinanti mokejima uz stojima, ar ten pries tai pasiimt koki blanka?

Kvituką duoda universitete. Kai eisi rašyt prašymo ir pasiimsi (ten viskas užpildyta, reiks tik savo duomenis įrašyt), tada nueisi susimokėt ir grįžus kartu su prašymu priduosi smile.gif
Atsakyti
Aš į dieninį taikau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkes pukas @ 2009 07 09, 11:01)
Aciu, padrasinot.  drinks_cheers.gif

Dar turiu viena klausima. Jau uzmirsau, kaip viskas vyksta.  doh.gif  Ar, einant pildyt prasyma, jau reikia nestis kvituka, patvirtinanti mokejima uz stojima, ar ten pries tai pasiimt koki blanka?

Na, aš pirmiausia keliausiu į banką, sumokėsiu, o tada su kvituku eisiu pildyti prašymo g.gif
Atsakyti
Mano galva, geriausia is pradziu susimoket banke (bent jau Swedbanke, kai pries kelias dienas buvau su sese, tereikia pasakyt savo asmens duomenis, o jie patys uzpildo), nes kvito pagal reikalavimus reikia ir rasant prasyma, ir registruojant atestata.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 07 09, 17:18)
Mano galva, geriausia is pradziu susimoket banke (bent jau Swedbanke, kai pries kelias dienas buvau su sese, tereikia pasakyt savo asmens duomenis, o jie patys uzpildo), nes kvito pagal reikalavimus reikia ir rasant prasyma, ir registruojant atestata.

Greičiausia turbūt internetu susimokėt ir varyt su visais dokumentais į univerą tada 4u.gif
O dėl vf ar m, tai tik vf. Dabar sutaupysi 70Lt, o paskui graušies, kad 70 sutaupei, o su tūkstančiais į minusą nuėjai. Šiaip mano pastebėjimais tai tie mokslai dažniausiai ir yra verti tų 520Lt, kuriuos dabartiniai studentai moka už df verysad.gif
Atsakyti
Tai ką dabar laukiam 22d.? O tiesa kad kur ir ar įstojau viską bus galima sužinot internetu lamabpo.lt ivedus prasymo nr?
Atsakyti
Taip, i universitetus bus zinoma 22 d., i kolegijas 28. Galima suzinoti internetu per mineta sistema.
Atsakyti
Jega. Kaip laukiu . Galvojau reiks vykt i vieta sarasus ziuret istojusiu , bet va kaip puiku kad viskas intu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 11, 19:43)
Jega. Kaip laukiu . Galvojau reiks vykt i vieta sarasus ziuret istojusiu , bet va kaip puiku kad viskas intu biggrin.gif

Aš irgi laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
patarkit,merginos, ką rašyt pirmu nr. anglų ar lietuvių filologiją? matau, pora merginų stos į lt, gal galėtumėt papasakot kdl renkatės šią specialybę? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 12 liepos 2009 - 18:13
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 12, 19:04)
patarkit,merginos, ką rašyt pirmu nr. anglų ar lietuvių filologiją? matau, pora merginų stos į lt, gal galėtumėt papasakot kdl renkatės šią specialybę? 4u.gif

Lietuviu moku geriausiai. Viso kito nelabai. ax.gif Siaip perspektyviau anglu k. tikriausiai. Rinkciaus anglu, jei mokeciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 07 12, 19:04)

Renkuosi, nes myliu šią kalbą, ji man gerai einasi, patinka. smile.gif Anglų šiaip irgi neblogai (deja, per egzaminą susimoviau doh.gif ), tačiau man ji ne prie širdies smile.gif
Atsakyti