Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

Sveikos. Sveikinu su šimtuku drinks_cheers.gif
Lietuvių vos vos atsilikau - 99
60 anglų
94 istorija

Rašysiu VGTU kurybines industrijas. Bus sunku, nes specialybė labai populiari.
Atsakyti
QUOTE(Delkotais @ 2009 07 01, 15:34)
Kažkaip gera žinoti, kad dar kažkas nori studijuoti lietuvių kalbą. 4u.gif Ir ypač su šimtuku thumbup.gif O ką norėtum veikti po studijų?

Aš irgi tokia patriotė jaučiuosi bigsmile.gif

Norėčiau dirbti redakcijoje, įsitrinti į žurnalistiką kokią ar panašiai smile.gif Pirma reikia įstoti, baigti, o tada žiūrėsiu, visai kitaip gal mąstysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ChiolYn @ 2009 07 01, 16:11)
Sveikos. Sveikinu su šimtuku  drinks_cheers.gif
Lietuvių vos vos atsilikau - 99
60 anglų
94 istorija

Rašysiu VGTU kurybines industrijas. Bus sunku, nes specialybė labai populiari.

Dėkui 4u.gif Tu irgi šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Cia Jums merginos uz simtukus,tiesiog is moterisko solidarumo.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2009 07 01, 21:46)
4u.gif Cia Jums merginos uz simtukus,tiesiog is moterisko solidarumo.

ax.gif
Atsakyti
Praneškit, kai žinosit kur įstojot smile.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos. Sėkmės stojant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulialia @ 2009 06 30, 14:12)
Ne, mano tikslas - VDU smile.gif

As irgi i VDU lt filologija bandysiu. Istestines ko gero rinksiuos. Bet, matyt, i nemokama neistosiu. Labai jau geri lt egzo rezultatai siais metais. g.gif O as laikiau pries keleta metu. verysad.gif

Taip gaila pinigu stojimui. Galvoju, gal neverta net rasyt i vf? Tik i m. Butu tik viena vieta ir bent taip truputi sutaupyciau. doh.gif

Kaip manot? Mano lt testas 97, interpr. 68, tai bendras iseina - 82, anglu 62, ist 37. Nelabai kaip...
Atsakyti
Lietuviu rez. tikrai neblogas, as jusu vietoje tikrai rasyciau vf ir gal tik vf. Kiek jau ten sutaupysit rasydama mokama, 100 lt, bet nebus sansu i nemokama istot blush2.gif
Atsakyti
Rašykit ir VF, ir M 4u.gif Gal ir nesutaupysit 70lt, bet bent žinosit, kad išnaudojot progą mirksiukas.gif Ir rudenį susitiksim galbūt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip ir darysiu. Nors nemanau, kad i vf pakliusiu. Savo sansus jau praziopsojau. Paskola reiks imt, bet kaip nors... rolleyes.gif Labai jau noriu i VDU. O tu, Saulialia, i dienini? Idomu, kaip ten su tom istestinem bus. Kiek ten to paskaitu lankymo. Gal i dienini taikyt? doh.gif
Atsakyti
a6 irgi sakyčiau, kad reiktų bandyti vf. Neįstosi, neįstosi, ką jau bepadarysi, bet pabandyti tikrai verta smile.gif
Atsakyti
aš irgi sakyčiau, kad reiktų bandyti vf. Neįstosi, neįstosi, ką jau padarysi, bet pabandyti tikrai verta smile.gif
Atsakyti