Sveikos. Sveikinu su šimtuku
Lietuvių vos vos atsilikau - 99
60 anglų
94 istorija
Rašysiu VGTU kurybines industrijas. Bus sunku, nes specialybė labai populiari.
QUOTE(Delkotais @ 2009 07 01, 15:34)
Kažkaip gera žinoti, kad dar kažkas nori studijuoti lietuvių kalbą. Ir ypač su šimtuku O ką norėtum veikti po studijų?
Aš irgi tokia patriotė jaučiuosi
Norėčiau dirbti redakcijoje, įsitrinti į žurnalistiką kokią ar panašiai Pirma reikia įstoti, baigti, o tada žiūrėsiu, visai kitaip gal mąstysiu
Papildyta:
QUOTE(ChiolYn @ 2009 07 01, 16:11)
Sveikos. Sveikinu su šimtuku
60 anglų
94 istorija
60 anglų
94 istorija
Dėkui Tu irgi šaunuolė
Cia Jums merginos uz simtukus,tiesiog is moterisko solidarumo.
QUOTE(Andro @ 2009 07 01, 21:46)
Cia Jums merginos uz simtukus,tiesiog is moterisko solidarumo.
Praneškit, kai žinosit kur įstojot
Šaunuolės merginos. Sėkmės stojant
QUOTE(Saulialia @ 2009 06 30, 14:12)
Ne, mano tikslas - VDU
As irgi i VDU lt filologija bandysiu. Istestines ko gero rinksiuos. Bet, matyt, i nemokama neistosiu. Labai jau geri lt egzo rezultatai siais metais. O as laikiau pries keleta metu.
Taip gaila pinigu stojimui. Galvoju, gal neverta net rasyt i vf? Tik i m. Butu tik viena vieta ir bent taip truputi sutaupyciau.
Kaip manot? Mano lt testas 97, interpr. 68, tai bendras iseina - 82, anglu 62, ist 37. Nelabai kaip...
Rašykit ir VF, ir M Gal ir nesutaupysit 70lt, bet bent žinosit, kad išnaudojot progą Ir rudenį susitiksim galbūt
Taip ir darysiu. Nors nemanau, kad i vf pakliusiu. Savo sansus jau praziopsojau. Paskola reiks imt, bet kaip nors... Labai jau noriu i VDU. O tu, Saulialia, i dienini? Idomu, kaip ten su tom istestinem bus. Kiek ten to paskaitu lankymo. Gal i dienini taikyt?
a6 irgi sakyčiau, kad reiktų bandyti vf. Neįstosi, neįstosi, ką jau bepadarysi, bet pabandyti tikrai verta
aš irgi sakyčiau, kad reiktų bandyti vf. Neįstosi, neįstosi, ką jau padarysi, bet pabandyti tikrai verta