Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

nugi, kartais patinginiaut galima. Aišku, prieš egzaminus, ne pats geriausias laikas. ax.gif
bet jau turbūt su visais taip jaunuoliais. Čia jau kaip taisyklė. Paskutinės dienos ir, žiūrėk, tik dauguma sėdasi prie knygų. Aš pvz. netgi sugalvojau sau pateisinamą priežastį: jeigu pradėčiau mokytis prieš kelias savaites, smulkiausių faktų tikrai nebeatsiminčiau, tektų vėl iš naujo skaitytis. O kam to reikia? Imi paskutinę dieną viską ir paskaitai biggrin.gif sutaupai, žmogus, laiko ax.gif

o kas lengviau tau: atsiskaityti žodžiu ar raštu? smile.gif
beje, o dėstytojai gerai nusiteikę sesijų metu? Padrąsina? ar kaip tik nuo didelio mokinių skaičiaus, pervargę, kabinėjasi? biggrin.gif
Atsakyti
I Tarptautinius santykius istot tikrai sunkoka. Stoja labai daug gabiu (ir nelabai) mokiniu, kuriu valstybiniai 95 ir daugiau.... Su maziau jau tirta, kad neistos. doh.gif

Tiesa, neaisku, kaip cia ta reforma viska itakos. smile.gif

As irgi tinginiavau blush2.gif Ir iki dabar tinginiauju, jau antra sesija i pabaiga, pries kiekviena egzamina keikiu save, po egzamino meldziuosi kad bent 5 gaut. lotuliukas.gif
Pirmadieni egzaminas, nu spekit kada as mokysiuos hehe. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CinnamonQueen: 06 birželio 2009 - 19:40
Sekmadienio vakarą? drinks_cheers.gif O aš dabar ruošiuosi labai sunkiam egzui, gyvenime dar tiek nesimokiau, egzas ketvirtadienį, o aš jau kalu kaip išprotėjus blink.gif Tiesa vienas dar įsiterps pirmadienį, bet anam kokį pusdienį paskirsiu ax.gif O paskui tinginiausiu kaip reikalas lotuliukas.gif

CinnamonQueen, tu irgi mokaisi TSPMI?

Nieko_rimto, žodžiu man būna retai, va šitas baisusi ketvirtadienį bus žodžiu. Man labiau patinka raštu, nes galiu pasėdėt ir pagalvot, ką nors atsimint. Nors kai žodžiu, tai dėstytojas gali pasitikslint ką nors, o tu gali pasitaisyt ar iš jo išraiškos suprast, kad nusišneki į pievas. O dėstytojų būna pačių įvairiausių. Vieni būna labai oficialūs ir orūs, o kiti kviečiasi po sesijos alaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na abiturientai, kaip dokumentus tvarkot?
Atsakyti
Kokius dokumentus?
Jei kalbate apie stojamuosius, tai, bent jau aš, palauksiu egzamino rezultatų ir tada pildysiu. Nors jau maždaug jaučiu, kaip bus ir kokia tvarka pildysiu smile.gif

Pasiklausius studentų norisi kuo greičiau įstoti. Net ir tas mokymasis paskutinę naktį atrodo savotiškai žavus :]
Atsakyti
na, va, ir mane įsuko mokslų įkarštis. Vakar krapščiausi su senovės istorija ir viduramžiais, o dabar beveik baiginėju šių laikų history biggrin.gif rytojui liks Lietuva smile.gif uuuuf, vargelis ;]

bet, iš tiesų, pritariu ChiolYn, tas paskutinių dienų mokymasis tikrai šaunus. Nors ir tenka "pazubrint", bet toks malonumas kliūna tris-keturis kartus smile.gif

na, o man gal būtų lengviau atsiskaitinėt žodžiu. Daug greitesnis veiksmas, tik svarbu, kad rasčiau su klausančiuoju ryšį. Jeigu jis susiraukęs tylės ar pastoviai kiš savo trigrašį stengdamas pakenkti, na, tada jau geriau popieriaus lapas ir tušinukas ;D
Atsakyti
Na va. Paskutiniai užrašų peržvelgimai.. Sėkmės visoms laikančioms. drinks_cheers.gif

MES TAI PADARYSIM ;D

Atsakyti
vaaaaaaažiuojam! biggrin.gif
Atsakyti
na ir kaip jum istorija? man tai ten teksto suvokimas doh.gif be reikalo visą savaitę nemiegojau, mokiaus datas blink.gif
spėju eisiu perlaikyt doh.gif doh.gif doh.gif

bet svarbu, viskas baigėsi mirksiukas.gif db taip gera, gera bigsmile.gif
bent iki egzų rezultatų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 10 birželio 2009 - 11:13
Sveikinu su pabaiga! drinks_cheers.gif Turėtų būti pasiutusiai geras jaumas! Ach, kad man taip blush2.gif Man rytoj visų laikų baisiausias egzas blink.gif
Atsakyti
Š.... unsure.gif

Išėję visi keikėsi. Jau ko ko, bet žemėlapio iš Romos nesitikėjau... Aišku parašiau iš to, ką prisiminiau, bet,... Na bus matyti. Painus egzaminas. Pusę testo spėliojau. Ir pasirodo, nieko gero neprispėliojau biggrin.gif
Bet ką gi. Viskas padaryta. Atostogos. Pamirškit egzaminus, mielosios ir džiaukitės vasara. Visvien nieko nebepakeisim. Linkiu, kad rezultatai būtų bent tokie, kad įstotume į savo norimą specialybę. smile.gif

Sėkmės, Delkotais mirksiukas.gif
Atsakyti
na, galiu ir aš tą patį pridėti - tikrai nebuvo to, ko tikėjausi. Buvo tas, ko nesimokiau biggrin.gif ypač teko interpretuot su partizaniniais sąjūdžiais.

Porinu ChiolYn - ką parašėm, tą. Tiek to, geriau pasidžiaukim tuo, jog galime lengviau atsipūst. Vienas etapas baigtas ;]

Dekoltais, prisidedu, sėkmytės ;] duok garo! 4u.gif
Atsakyti