nugi, kartais patinginiaut galima. Aišku, prieš egzaminus, ne pats geriausias laikas.
bet jau turbūt su visais taip jaunuoliais. Čia jau kaip taisyklė. Paskutinės dienos ir, žiūrėk, tik dauguma sėdasi prie knygų. Aš pvz. netgi sugalvojau sau pateisinamą priežastį: jeigu pradėčiau mokytis prieš kelias savaites, smulkiausių faktų tikrai nebeatsiminčiau, tektų vėl iš naujo skaitytis. O kam to reikia? Imi paskutinę dieną viską ir paskaitai sutaupai, žmogus, laiko
o kas lengviau tau: atsiskaityti žodžiu ar raštu?
beje, o dėstytojai gerai nusiteikę sesijų metu? Padrąsina? ar kaip tik nuo didelio mokinių skaičiaus, pervargę, kabinėjasi?
I Tarptautinius santykius istot tikrai sunkoka. Stoja labai daug gabiu (ir nelabai) mokiniu, kuriu valstybiniai 95 ir daugiau.... Su maziau jau tirta, kad neistos.
Tiesa, neaisku, kaip cia ta reforma viska itakos.
As irgi tinginiavau Ir iki dabar tinginiauju, jau antra sesija i pabaiga, pries kiekviena egzamina keikiu save, po egzamino meldziuosi kad bent 5 gaut.
Pirmadieni egzaminas, nu spekit kada as mokysiuos hehe.
Tiesa, neaisku, kaip cia ta reforma viska itakos.
As irgi tinginiavau Ir iki dabar tinginiauju, jau antra sesija i pabaiga, pries kiekviena egzamina keikiu save, po egzamino meldziuosi kad bent 5 gaut.
Pirmadieni egzaminas, nu spekit kada as mokysiuos hehe.
Sekmadienio vakarą? O aš dabar ruošiuosi labai sunkiam egzui, gyvenime dar tiek nesimokiau, egzas ketvirtadienį, o aš jau kalu kaip išprotėjus Tiesa vienas dar įsiterps pirmadienį, bet anam kokį pusdienį paskirsiu O paskui tinginiausiu kaip reikalas
CinnamonQueen, tu irgi mokaisi TSPMI?
Nieko_rimto, žodžiu man būna retai, va šitas baisusi ketvirtadienį bus žodžiu. Man labiau patinka raštu, nes galiu pasėdėt ir pagalvot, ką nors atsimint. Nors kai žodžiu, tai dėstytojas gali pasitikslint ką nors, o tu gali pasitaisyt ar iš jo išraiškos suprast, kad nusišneki į pievas. O dėstytojų būna pačių įvairiausių. Vieni būna labai oficialūs ir orūs, o kiti kviečiasi po sesijos alaus
CinnamonQueen, tu irgi mokaisi TSPMI?
Nieko_rimto, žodžiu man būna retai, va šitas baisusi ketvirtadienį bus žodžiu. Man labiau patinka raštu, nes galiu pasėdėt ir pagalvot, ką nors atsimint. Nors kai žodžiu, tai dėstytojas gali pasitikslint ką nors, o tu gali pasitaisyt ar iš jo išraiškos suprast, kad nusišneki į pievas. O dėstytojų būna pačių įvairiausių. Vieni būna labai oficialūs ir orūs, o kiti kviečiasi po sesijos alaus
Na abiturientai, kaip dokumentus tvarkot?
Kokius dokumentus?
Jei kalbate apie stojamuosius, tai, bent jau aš, palauksiu egzamino rezultatų ir tada pildysiu. Nors jau maždaug jaučiu, kaip bus ir kokia tvarka pildysiu
Pasiklausius studentų norisi kuo greičiau įstoti. Net ir tas mokymasis paskutinę naktį atrodo savotiškai žavus :]
Jei kalbate apie stojamuosius, tai, bent jau aš, palauksiu egzamino rezultatų ir tada pildysiu. Nors jau maždaug jaučiu, kaip bus ir kokia tvarka pildysiu
Pasiklausius studentų norisi kuo greičiau įstoti. Net ir tas mokymasis paskutinę naktį atrodo savotiškai žavus :]
na, va, ir mane įsuko mokslų įkarštis. Vakar krapščiausi su senovės istorija ir viduramžiais, o dabar beveik baiginėju šių laikų history rytojui liks Lietuva uuuuf, vargelis ;]
bet, iš tiesų, pritariu ChiolYn, tas paskutinių dienų mokymasis tikrai šaunus. Nors ir tenka "pazubrint", bet toks malonumas kliūna tris-keturis kartus
na, o man gal būtų lengviau atsiskaitinėt žodžiu. Daug greitesnis veiksmas, tik svarbu, kad rasčiau su klausančiuoju ryšį. Jeigu jis susiraukęs tylės ar pastoviai kiš savo trigrašį stengdamas pakenkti, na, tada jau geriau popieriaus lapas ir tušinukas ;D
bet, iš tiesų, pritariu ChiolYn, tas paskutinių dienų mokymasis tikrai šaunus. Nors ir tenka "pazubrint", bet toks malonumas kliūna tris-keturis kartus
na, o man gal būtų lengviau atsiskaitinėt žodžiu. Daug greitesnis veiksmas, tik svarbu, kad rasčiau su klausančiuoju ryšį. Jeigu jis susiraukęs tylės ar pastoviai kiš savo trigrašį stengdamas pakenkti, na, tada jau geriau popieriaus lapas ir tušinukas ;D
Na va. Paskutiniai užrašų peržvelgimai.. Sėkmės visoms laikančioms.
MES TAI PADARYSIM ;D
MES TAI PADARYSIM ;D
vaaaaaaažiuojam!
na ir kaip jum istorija? man tai ten teksto suvokimas be reikalo visą savaitę nemiegojau, mokiaus datas
spėju eisiu perlaikyt
bet svarbu, viskas baigėsi db taip gera, gera
bent iki egzų rezultatų
spėju eisiu perlaikyt
bet svarbu, viskas baigėsi db taip gera, gera
bent iki egzų rezultatų
Sveikinu su pabaiga! Turėtų būti pasiutusiai geras jaumas! Ach, kad man taip Man rytoj visų laikų baisiausias egzas
Š....
Išėję visi keikėsi. Jau ko ko, bet žemėlapio iš Romos nesitikėjau... Aišku parašiau iš to, ką prisiminiau, bet,... Na bus matyti. Painus egzaminas. Pusę testo spėliojau. Ir pasirodo, nieko gero neprispėliojau
Bet ką gi. Viskas padaryta. Atostogos. Pamirškit egzaminus, mielosios ir džiaukitės vasara. Visvien nieko nebepakeisim. Linkiu, kad rezultatai būtų bent tokie, kad įstotume į savo norimą specialybę.
Sėkmės, Delkotais
Išėję visi keikėsi. Jau ko ko, bet žemėlapio iš Romos nesitikėjau... Aišku parašiau iš to, ką prisiminiau, bet,... Na bus matyti. Painus egzaminas. Pusę testo spėliojau. Ir pasirodo, nieko gero neprispėliojau
Bet ką gi. Viskas padaryta. Atostogos. Pamirškit egzaminus, mielosios ir džiaukitės vasara. Visvien nieko nebepakeisim. Linkiu, kad rezultatai būtų bent tokie, kad įstotume į savo norimą specialybę.
Sėkmės, Delkotais
na, galiu ir aš tą patį pridėti - tikrai nebuvo to, ko tikėjausi. Buvo tas, ko nesimokiau ypač teko interpretuot su partizaniniais sąjūdžiais.
Porinu ChiolYn - ką parašėm, tą. Tiek to, geriau pasidžiaukim tuo, jog galime lengviau atsipūst. Vienas etapas baigtas ;]
Dekoltais, prisidedu, sėkmytės ;] duok garo!
Porinu ChiolYn - ką parašėm, tą. Tiek to, geriau pasidžiaukim tuo, jog galime lengviau atsipūst. Vienas etapas baigtas ;]
Dekoltais, prisidedu, sėkmytės ;] duok garo!