Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyliktokai, renkamės čia

Sveika prisijungusi smile.gif
Bent aš nesijaučiu pasiruošusi, kaip tu ?

Šią naktį sapnavau, kad iš anglų gavau 22 proc. Pabuau kaip nuo didžiausio košmaro .
Atsakyti
net nežinau.. galbūt daugiau pasimetusi, nei pasiruošusi ar nepasiruošusi. Nežinau ką griebti, ką mokytis. Vieną akimirką galvoju, kad neapsimoka zubrinti kiekvieną anglų k. gramatikos puslapį, kitą akimirką graužiu save, kodėl nesėdžiu prie knygų.. žodžiu, sumaištis mane supa ax.gif

be sapno, tfu tfu tfu, kiek tikiesi procentų gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdanaite @ 2009 05 30, 19:10)
Pritariu, jog nelikus gramatikos patikrinimo dabar paprasčiau. Suabejojus gali pakeisti  smile.gif  tik labai blaškė tai, kad rašiau sporto salėje. Žmonių buvo apie šimtą.. Vieni kosti, kiti eina i tualetą, treti keičia rašiklius. Aidas taip pat didelis, kai prasibėgo pora kart merginos su aukštokais kulniukais tai visus išblaškė, nors buvo pasakyta kad negalima  g.gif

Aha, neįprasta aplinka gali blaškyti. Ir aš berods matematiką laikiau sporto salėj. Keista buvo rašyti sėdint beveik po krepšiu biggrin.gif Ir dar jautėsi prakaito kvapas. Atsimenu, juokavom, gerai, jog nereikia laikyti bernų persirengimo kambary arba valytojos šluotų sandėliuke doh.gif
Atsakyti
uoj, man laikymo vieta, iš tiesų, nesvarbi. Žinot kas labiausiai erzina? kai vidury egzamino šalia sėdintis mokinys pakelia ranką ir atiduoda egzamininius lapus. Tada pradedi melstis visiems šventiesiems, kad tik nebūtų pasibaigęs egzamino laikas. Žiauriai išmuša iš vėžių. (laikrodis yra, bet kad aš visad sėdžiu per viduriuką ir nedažlybinu blush2.gif )
Atsakyti
Iš anglų sunku tikėtis. Kuo daugiau - tuo geriau, žinoma smile.gif bet šiemet žada sunkinti, tai 60-70 proc gavusi šokinėčiau iš laimės. Skamba apgailėtinai, bet taip jau yra. Esu apsigimusi istorikė ir lituanistė, todėl tikiuosi iš šių dviejų dalykų atsigriebti smile.gif

Juokais tėvus graužiu, kodėl nepagimdė manęs metais anksčiau, Toks lenvgva s egzaminas buvo 08 metų biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat būčiau labai laiminga surinkusi iš anglų bent 60 rolleyes.gif bijau neišgirsti klausymo, nes vieną diena beveik viską teisingai padarau, o kitą - vos porą teisingų.. tikriausiai miegas įtakoja tai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdanaite: 02 birželio 2009 - 12:33
galit pasipraktikuoti čia. 4u.gif
Atsakyti
O kur, merginos, zadat stot?
Atsakyti
ui, sakyčiau, 60-70 labai labai labai gerai smile.gif ir tikrai tai nėra apgailėtina.
Vienas yra gabesnis vienoje srityje, kitas kitoje, trečias išvis mokslų nepripažįsta ax.gif

sėkmytės visiems belaikantiems ;] laikom vieni už kitus kumščius ;]
Atsakyti
Su stojimu atskira šneka. Tiek kartų keistėsi planai ir glimybės, kad geriau pasisakyti jau po įstojimo :]

Kažkas yra pasakęs - Siek neįmanomo ir gausi geriausia.

Taigi merginos, siekiam 101 balo smile.gif
Sėkimingos ryt dienos
Atsakyti
na, na, ir kaip įspūdžiai? 4u.gif
prašom, pasiguosti ar pasigirti kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 03 birželio 2009 - 22:12
Man tai sekėsi neblogai. Bent prieš porą metu.. biggrin.gif O tavo pačios kokie įspūdžiai? ax.gif Dar liko egzaminų ar jau laisva kaip paukštelis? O man sesija dar nė neprasidėjo doh.gif
Atsakyti