Sveika prisijungusi
Bent aš nesijaučiu pasiruošusi, kaip tu ?
Šią naktį sapnavau, kad iš anglų gavau 22 proc. Pabuau kaip nuo didžiausio košmaro .
net nežinau.. galbūt daugiau pasimetusi, nei pasiruošusi ar nepasiruošusi. Nežinau ką griebti, ką mokytis. Vieną akimirką galvoju, kad neapsimoka zubrinti kiekvieną anglų k. gramatikos puslapį, kitą akimirką graužiu save, kodėl nesėdžiu prie knygų.. žodžiu, sumaištis mane supa
be sapno, tfu tfu tfu, kiek tikiesi procentų gauti?
be sapno, tfu tfu tfu, kiek tikiesi procentų gauti?
QUOTE(strazdanaite @ 2009 05 30, 19:10)
Pritariu, jog nelikus gramatikos patikrinimo dabar paprasčiau. Suabejojus gali pakeisti tik labai blaškė tai, kad rašiau sporto salėje. Žmonių buvo apie šimtą.. Vieni kosti, kiti eina i tualetą, treti keičia rašiklius. Aidas taip pat didelis, kai prasibėgo pora kart merginos su aukštokais kulniukais tai visus išblaškė, nors buvo pasakyta kad negalima
Aha, neįprasta aplinka gali blaškyti. Ir aš berods matematiką laikiau sporto salėj. Keista buvo rašyti sėdint beveik po krepšiu Ir dar jautėsi prakaito kvapas. Atsimenu, juokavom, gerai, jog nereikia laikyti bernų persirengimo kambary arba valytojos šluotų sandėliuke
uoj, man laikymo vieta, iš tiesų, nesvarbi. Žinot kas labiausiai erzina? kai vidury egzamino šalia sėdintis mokinys pakelia ranką ir atiduoda egzamininius lapus. Tada pradedi melstis visiems šventiesiems, kad tik nebūtų pasibaigęs egzamino laikas. Žiauriai išmuša iš vėžių. (laikrodis yra, bet kad aš visad sėdžiu per viduriuką ir nedažlybinu )
Iš anglų sunku tikėtis. Kuo daugiau - tuo geriau, žinoma bet šiemet žada sunkinti, tai 60-70 proc gavusi šokinėčiau iš laimės. Skamba apgailėtinai, bet taip jau yra. Esu apsigimusi istorikė ir lituanistė, todėl tikiuosi iš šių dviejų dalykų atsigriebti
Juokais tėvus graužiu, kodėl nepagimdė manęs metais anksčiau, Toks lenvgva s egzaminas buvo 08 metų
Juokais tėvus graužiu, kodėl nepagimdė manęs metais anksčiau, Toks lenvgva s egzaminas buvo 08 metų
ui, sakyčiau, 60-70 labai labai labai gerai ir tikrai tai nėra apgailėtina.
Vienas yra gabesnis vienoje srityje, kitas kitoje, trečias išvis mokslų nepripažįsta
sėkmytės visiems belaikantiems ;] laikom vieni už kitus kumščius ;]
Vienas yra gabesnis vienoje srityje, kitas kitoje, trečias išvis mokslų nepripažįsta
sėkmytės visiems belaikantiems ;] laikom vieni už kitus kumščius ;]
Su stojimu atskira šneka. Tiek kartų keistėsi planai ir glimybės, kad geriau pasisakyti jau po įstojimo :]
Kažkas yra pasakęs - Siek neįmanomo ir gausi geriausia.
Taigi merginos, siekiam 101 balo
Sėkimingos ryt dienos
Kažkas yra pasakęs - Siek neįmanomo ir gausi geriausia.
Taigi merginos, siekiam 101 balo
Sėkimingos ryt dienos
na, na, ir kaip įspūdžiai?
prašom, pasiguosti ar pasigirti kaip sekėsi
prašom, pasiguosti ar pasigirti kaip sekėsi
Man tai sekėsi neblogai. Bent prieš porą metu.. O tavo pačios kokie įspūdžiai? Dar liko egzaminų ar jau laisva kaip paukštelis? O man sesija dar nė neprasidėjo