tai kad jus feisbuke pasislepusios. ir su slaptazodziais
maciau tik ansia ir moony foto.
is dvieju matytu variantu kol kas ideju jokiu. maniskis kitokio sudejimo. toks...sportininkas
nuotraukose grazu, ale ant maniskio kaip pizama atrodys ir jam baltos kelnes visai netinka.. zinokit nei sau nei dukrai nepergyvenu del sukneliu,tikrai rasiu. bet vyrui...
Nu tikrai yra graziu vyrisku marskiniu, as savajam nupirkau bershkoj. balti laisvo styliaus, iki puses susagstomi... tik jis vistiek ta savo majke uzsidejo O dar maciau geru variantu zaroj ir montone
man asmeniskai irgi grazu, bet pati per savo vestuves taip nenoreciau atrodyt.. todel ir neatrodziau gal labiau vakarinei daliai noretusio tokio lininio grozio. taciau, jei kazkam tokiu rubeliu norisi ju yra gariunuose, netoli vestuvinio skyriaus yra kur prekiauja lino gaminiais, buvau nustebinta, nes tikrai tokiu ir ne tik groziu galima rasti uz gana padoria kaina!
as galvojau vyra irgi aprengti laisvu stiliuku,bet dabar pradedu apsigalvoti, na net nezinau ko tiksliai noriu nes save jau paruosiau tiesa merginos kokia avalyne naudojot Papildyta:
QUOTE(perlita5 @ 2010 07 16, 20:14)
mes tai irgi buvom gruodzio 7d nusprende ir viesbuti uzsisake, bet bilietus 5d pasiule pigesnius tai pakeiteme
Su avalyne tai koki puse valandos buvau ilipus i batelius su kulniukais, bet kadangi buvo nauji tai iskart nugriauze, o antra tai per smeli klampot ne pats geriausias dalykas su jomis Tai likusia dienos dali isispyriau i sliopkes net foto kartais matosi kai suknele pasikelus, kad kazkokios tapkes, aj bet buvo ir taip gerai, svarbu patogu
tavo info ikeliau i FB ivykiu kalendoriu ten jei nori galesi pati koreguotis informacija, prideti nuotrauku ir t.t tik parasyk man zinute FB, kad zinociau, ka administratorium padaryt