Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip, 2010 m.

QUOTE(vikadita @ 2010 06 22, 12:41)
Ginger foto nuostabios,tos kur darytos vyro netgi grazesnes nei fotografo thumbup.gif  turejote fotiko stova?

taip turejome smile.gif

matai, ten kur vyro, tai daugiau improvizavom ir siaip dukom smile.gif
o kur fotografas, nuvede i 5 vietas,s ako stokit cia, biski ta, biski ta smile.gif tada einam kitur ir tt.
bet iranga jis turejo gera ir foto ant popieriaus atrodo tikrai labai graziai, o ypac dideles. bent jau pirma akimirka kai pamatem, tai dziaugemes, nes tikejomes sh..., o dabar po tiek kartu ziurejimo, tiesiog fajna prisiminti.
Atsakyti
O kokiu fotoaparatu patys fotkinot jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 06 22, 14:29)
O kokiu fotoaparatu patys fotkinot jei ne paslaptis smile.gif

nu ne muilinke, bet ir ne profesionaliu smile.gif siaip turejom galimybe, pasiimti seiminiskiu (brolio, uosvio, svogeres wink.gif)) profesionalius, bet pagalvojom, bus daugiau galvos skausmo, o plius anie ir sveria, jau maniskis 2 kg, be irangos papildomos...)

stai mano fotkis wink.gif
user posted image
Atsakyti
na va as buvau kelioniu agenturoj thomson ir gavau pasiulymus lapkricio pabaigaj. Noretusi anksciau, bet bijau tu audru:(. Tai kaina i kuba 14d su kelione i havana -3270 svaro, o i jamaika 2950svaru. Tas vedybinis paketas nemazia prisideda. Tai net nzn cia pigiai ar brangiai g.gif . Normaliai lig ir:). Kaip jus manot? Lauksiu pakvietimo facebook:), paprasiau ten primtu ausrelele1
Atsakyti
QUOTE(aurora-a @ 2010 06 22, 15:01)
na va as buvau kelioniu agenturoj thomson ir gavau pasiulymus lapkricio pabaigaj. Noretusi anksciau, bet bijau tu audru:(. Tai kaina i kuba 14d su kelione i havana -3270 svaro, o i jamaika 2950svaru. Tas vedybinis paketas nemazia prisideda. Tai net nzn cia pigiai ar brangiai g.gif . Normaliai lig ir:). Kaip jus manot? Lauksiu pakvietimo facebook:), paprasiau ten primtu ausrelele1

man regis cia labai brangus pasiulymai.. paziurejau the holiday place, lai lapkricio men. 13 naktu. prasideda nuo 650 svaru. o gerai paieskojus, pasiderinus viesbucius, sujungus kelione su havana, vistiek nesigaus tokia didele suma...
Atsakyti
Noriu paklausti mergaiciu, kurios jau keliavo, gal kas skrido su Virgin Atlantic oro linijomis? Kaip ten ju lektuvai, ar patogus?
Atsakyti
QUOTE(linichjur @ 2010 06 22, 15:59)
Noriu paklausti mergaiciu, kurios jau keliavo, gal kas skrido su Virgin Atlantic oro linijomis? Kaip ten ju lektuvai, ar patogus?

10 -iai - 12-ai valandu jie visi vienodai nepatogus wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(linichjur @ 2010 06 22, 15:59)

Aš skridau. Skridau ekonomine klase, tikrai nėra patogu. Aišku, aukštesnės klasės vietos turbūt patogesnės smile.gif . Nuskrendant po 5 val skryžio nebeliko gėrimų, visi buvo išgerti biggrin.gif . O grįžtant, kadangi skridome naktį, tai daugelis miegojo, gėrimų buvo sočiai.
Atsakyti
Na fotikas tikrai neblogas uztat ir foto tokios grazios (sorry cia tema ne apie foto iranga bet taip pat manau aktualu 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(aurora-a @ 2010 06 22, 14:01)

kazkaip keistai gaunasi kad i Kuba brangiau g.gif siaip kiek teko ziurinet visada pigiau buna ir gerokai pigiau nei i Jamaika. dar zinoma dauk kas priklauso nuo viesbucio tipo.perkan kelione i Sandals ar Couples pradinis vedybu paketas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 06 23, 22:21)
kazkaip keistai gaunasi kad i Kuba brangiau g.gif siaip kiek teko ziurinet visada pigiau buna ir gerokai pigiau nei i Jamaika. dar zinoma dauk kas priklauso nuo viesbucio tipo.perkan kelione i Sandals ar Couples pradinis vedybu paketas nemokamas.

kuboj tik sandals nemokami vedybu paketai. bent jau is tos kruvos viesbuciu, kuriais domejausi as smile.gif
Atsakyti
Gingerr, Moony, jums atsiunte dokumentus is kubos? Kazin kiek cia dar atsieis popieriu tvarkymas g.gif Kazkam dar buvo kuboj vestuves (neprisimenu kada, gal ziema blush2.gif ), idomu kaip ten baigesi, ar legalizavo santuoka lietuvoje, gal kas zino?
Atsakyti