QUOTE(laimita @ 2010 03 08, 21:36)
merginos, saukiuosi pagalbos
eksperimentuoju su MMG ir kadangi niekur neradau glicerino, ydejau saukstu daugiau aliejaus. suvyniojau y plevele ir ant rytojaus ji man buvo kaip kaulas
aisku, mikrobange -visagale
bet ar nebus apdengtas tortas "kaip kaulas"
antras klausimas: kodel ji man greitai dziusta? kol silta( is mikrobanges), viskas gerai, bet kai pakocioji ir dengi torta, ji greitai apziusta ir ima skilineti
kodel taip yra? isaiskinkit man kvailai, nes kitaip graaus torto parodyt jums nepavyks
aciu
viską padarei gerai, tik klausimas kiek sudėjai cukraus pudros, jei ant 125 ml gliukozės suvarei kilą, tai negerai, bet jei tik 0,5 kg, tai viskas tvarkoj turėjo būti, apart skilinėjimo, šita masė tikrai neskilinėja, pjaustosi apdengus tolygiai, man pati pačiausia iš visų bandytų masių....
ten matyt klaidina merginas tas kilogramas cukraus pudros, nereikia jos vienai normai tiek, vienai normai pusė kilo ir viskas, bet aš kaip ir autorė Meian visada pasidarau iš kilogramo, nes jei ir lieka nuo didesnio torto puošimo tai labai puikūs gaunasi papuošimai.... trupėti tikrai netrupa, apdengus tortą dar ilgai išlieka elastinga, papuošimai pagaminti iš jos džiūna 1-3 paras, žiūrint kas pagaminta. Man ji patinka už tai, kad džiūna daug lėčiau nei kitos cukrinės masės, tinka ne tik tortų dengimui, įspaudams, įvairiausiems papuošimams, nesu nieko lipdžiusi iš figūrėlių, bet neabejoju, kad puikiai tiktų.... galų gale, skanesnė nei visos kitos.......kol kas aš jai ištikima, dariau anas dvi dienas papuošimus iš pastiliažo, tai buvau ir pamiršus kaip greit jis džiūna.....
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...