wow kaip faina, kad atsiranda merginų užsieniuos, kurios vis dėl to kepa normalius skanėstus sau ir ne tik sau o aš manau, kad ir neturėtų kilti didelių sunkumų dažant 38% grietinėlę, pas mus tėra 35-36 %, o kadangi pas Jus riebesnė, tai ten ir tie skysti dažai neturėtų parskiesti iki tiek, kad dzibai nesilaikytų..... aš sakau, kad aš danijoj jokio tortelio nesu mačius....
beje labai dailūs Jūsų tortukai
Mergytes,o Snikersui riesutus smulkinti ar sveikus deti ? Nu,as isivaizduoju,kad kaip nori galima dartyti,bet gal kuri daret ir taip ir taip... Kaip geriau ?
Labai fainas Kitty's
Labai fainas Kitty's
AS ir norejau paklaust del Snikers. Raso, kad reikia deti virta sutirstinta piena. o sakykit negalima deti tiesiog RU-DU-DU, ar cia ne ta konsistencija. Aciu
QUOTE(airius @ 2010 03 16, 19:47)
AS ir norejau paklaust del Snikers. Raso, kad reikia deti virta sutirstinta piena. o sakykit negalima deti tiesiog RU-DU-DU, ar cia ne ta konsistencija. Aciu
Virtas kondensuotas tas pats, kas Rududu. Recepte ir parašyta arba virtą pieną arba Rududu. O riešutus aš dedu graikinius. Man skaniau. Susmulkinu truputį.
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 16, 12:16)
Kažkur skaičiau, kad juodą spalvą galima išgauti aktyvosios anglies (tablietės) pagalba, atseit ji nėra pavojinga
siaip tj ji ir yra nepavojinga, juk sustojus skrandziui iskart patariama isgerti angliuku, kd neutralizuotu viska viduje, tjp, kd manau be problemu nusidazutu, tik gerai istirpint mazame kiekyje vandenuko reiketu
Papildyta:
QUOTE(monyte @ 2010 03 16, 19:01)
Mergytes,o Snikersui riesutus smulkinti ar sveikus deti ? Nu,as isivaizduoju,kad kaip nori galima dartyti,bet gal kuri daret ir taip ir taip... Kaip geriau ?
Labai fainas Kitty's
Labai fainas Kitty's
as dariau ir tjp ir tjp, man asmeniskai labiau patiko smilkinti, nes visa riesuta kai randi torte, tj kazkaip nelabai man tj va, patarciau smulkinti
QUOTE(monyte @ 2010 03 16, 20:01)
Mergytes,o Snikersui riesutus smulkinti ar sveikus deti ? Nu,as isivaizduoju,kad kaip nori galima dartyti,bet gal kuri daret ir taip ir taip... Kaip geriau ?
Labai fainas Kitty's
Labai fainas Kitty's
Dariau si tortuka jau kelis kartus, visada riesutus dejau tik smulkintus, net recepte parasyta, kad riesutus susmulkint. Aisku, jei jums patinka sveiki riesutai, tai gal galit bandyti, bet mano skoniui butu nelabai. Per daug kramtyti reiketu
Sekmes!
visada dedu tik smulkintus, kepintus, per mėsmalę permaltus riešutus.... ir visada tik su RUDUDU....
Nu,va... nesulaukiau jusu patarimu ir jau suberiau sveikus riesutus ,recepte pagal,kuri darau,nieko nei apie smulkinima,nei apie ne smulkinima neuzsimenama,tai as prisiminiau,kad Snikeryje sveiki,ar bent jau pusikemis riesutai,tai.... truputi pasmulkinau,bet gan nemazai dideliu gabalu yra... Kazi kaip cia dabar bus..
O deti i Snikers'a graikinius riesutus,tai cia MAN butu tas pats kas medaus tortas kuriame nesijaucia medaus
Dekui ,mergytes,uz patarimus.
Tiesa,biskvitas tai fantastiskas gaunasi ,kadangi jis man labai graziai iskilo,o sito nereikia,tai teko ta kalniuka nupjauti... Vaikui daviau paragauti tai visa diena apie ji kalbejo Ir dave ideja tokiu keksiuku iskepti
O deti i Snikers'a graikinius riesutus,tai cia MAN butu tas pats kas medaus tortas kuriame nesijaucia medaus
Dekui ,mergytes,uz patarimus.
Tiesa,biskvitas tai fantastiskas gaunasi ,kadangi jis man labai graziai iskilo,o sito nereikia,tai teko ta kalniuka nupjauti... Vaikui daviau paragauti tai visa diena apie ji kalbejo Ir dave ideja tokiu keksiuku iskepti
Citata iš recepto: Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.
QUOTE(monyte @ 2010 03 16, 20:46)
O deti i Snikers'a graikinius riesutus,tai cia MAN butu tas pats kas medaus tortas kuriame nesijaucia medaus
Dėl skonio nesiginčyjama, t.sakant. Jei kalbėt apie šokoladinį batonėlį ir jo atitikimą su tortu, tai grietinėlės nemačiau šokoladuke.
Mergaites. Tai gi apie receptus klausiam tam skirtoje temoje. Prie ko cia papuosimu tema?
Ačiū merginos už įvertinimą ... kad aš daugiau pinčiau
Migle...taip , tie patys dažai ...su cukraus granulėm , jie tik ir nepaleidžia beze , nes pilasi sausi , aš beveik visada juos naudoju , nors pilna importavų - tep sakant ..... jų gražios , skaisčios spalvos , galima pamaišyti , tada dar daugiau išgauni spalvų .... kreminę , violetinę , salotinę .
Kol rašiau ir Asseni parašė ..... seniai pastebėjau , kad čia visko klausiama ....ne negaila tikrai , bet tema greitai pasibaigia , tortų foto mažiau nei klausymų apie kažką ..... yra tema " TORTAI " ... ten irgi galima klausti
Migle...taip , tie patys dažai ...su cukraus granulėm , jie tik ir nepaleidžia beze , nes pilasi sausi , aš beveik visada juos naudoju , nors pilna importavų - tep sakant ..... jų gražios , skaisčios spalvos , galima pamaišyti , tada dar daugiau išgauni spalvų .... kreminę , violetinę , salotinę .
Kol rašiau ir Asseni parašė ..... seniai pastebėjau , kad čia visko klausiama ....ne negaila tikrai , bet tema greitai pasibaigia , tortų foto mažiau nei klausymų apie kažką ..... yra tema " TORTAI " ... ten irgi galima klausti