Nu mergaitės nuostabūs jūsų tortukai
Asseni žuvis kaip tikra
Cypciuko naktinis tai trūksta žodžių
Kirbės visi nuostabūs, o tas su vyruku tai
Gitulės puokštė tai kaip fainai atrodo
Spyglis2 visi gražūs ir kaip šauniai išsisukai
Olestos mašiniukai, šrekiukai labai faini, o tailandietiškų bananų tortukas koks apetitnas
O aš labai norėjau pabandyt pasiuvinėt, šeimyna paprašė tai toks greitai pagamintas
Viduj rafaelo biskvitai su varškės grietinėlės kremu ir konservuotais persikais, viršus ir drugeliai pastilažas, truputis aisingo.
ir kaip sekėsi tas siuvinėjimas?? manęs prašė torto su siuvinėjimu kitam savaigaliui, bet atsisakiau, man atrodo tai ne mano rankoms...
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 15, 11:05)
ir kaip sekėsi tas siuvinėjimas?? manęs prašė torto su siuvinėjimu kitam savaigaliui, bet atsisakiau, man atrodo tai ne mano rankoms...
Nu pirmos dvi gėlikės nekaip, bet trečioji jau visai nieko nėra sunku tik įgust reikia.
Neramuole labai dailus tortukas
QUOTE(rekaliuke @ 2010 03 14, 22:35)
Viduj rafaelo biskvitai su varškės grietinėlės kremu ir konservuotais persikais, viršus ir drugeliai pastilažas, truputis aisingo.
gal galetumet imest kokia nuorodele tokio ar panasaus kremo. Noriu, kad butinai su varske butu... aciu
o dar mergaites pasakykit, kaip jus darot puosdamos tortus, kai naudojat 2ju, 3ju ar 4iu rusiu kremus- mases papuosimams. Kurios "tuo gyvenat"- as suprantu- ne tam, tai kitam sunaudosit, bet kurios gaminat viena tortuka. |Ar stengiantes pasigamint tik tiek kiek reikes (o beje kaip zinot ) ar paskui sunaudojant "atsargai" pasigamindamos papuosimu is masiu. O is aisingo likuciu imanoma ka nors "i archyva" pasigamint?
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 15, 12:55)
gal galetumet imest kokia nuorodele tokio ar panasaus kremo. Noriu, kad butinai su varske butu... aciu
o dar mergaites pasakykit, kaip jus darot puosdamos tortus, kai naudojat 2ju, 3ju ar 4iu rusiu kremus- mases papuosimams. Kurios "tuo gyvenat"- as suprantu- ne tam, tai kitam sunaudosit, bet kurios gaminat viena tortuka. |Ar stengiantes pasigamint tik tiek kiek reikes (o beje kaip zinot ) ar paskui sunaudojant "atsargai" pasigamindamos papuosimu is masiu. O is aisingo likuciu imanoma ka nors "i archyva" pasigamint?
o dar mergaites pasakykit, kaip jus darot puosdamos tortus, kai naudojat 2ju, 3ju ar 4iu rusiu kremus- mases papuosimams. Kurios "tuo gyvenat"- as suprantu- ne tam, tai kitam sunaudosit, bet kurios gaminat viena tortuka. |Ar stengiantes pasigamint tik tiek kiek reikes (o beje kaip zinot ) ar paskui sunaudojant "atsargai" pasigamindamos papuosimu is masiu. O is aisingo likuciu imanoma ka nors "i archyva" pasigamint?
Aš naudojau šį varškės kremą tik grietinės nedėjau, o masės jei lieka aš gėlyčių padarau, o ir ta masė pastovėti gali, po to kaip merginos sakė į mikrobangę 10 sekundžių įdėti, išminkyti ir vėl galima dirbti.
merginos o sokoladine tvorele ar tinka deti ant torto aptepto grietinele, ar ji prilips
QUOTE(rekaliuke @ 2010 03 14, 21:35)
Kirbės visi nuostabūs, o tas su vyruku tai
ačiu...gavau žinute,kad buvo labai patenkinta jubiliate ir visiem kitiem labai patiko.....
QUOTE(Neili @ 2010 03 15, 12:51)
merginos o sokoladine tvorele ar tinka deti ant torto aptepto grietinele, ar ji prilips
tinka tinka...netgi labai gerai prilips.....
QUOTE(Olesta @ 2010 03 14, 15:59)
tik standiklio nepamiršk tada jau.... žiūrint kokio skystumo tie dažai nepaminėjai tai vat kad su ta puokšte, gražumo gražu, bet plikytis tešlos lapeliai sakyčiau netinkamas variantas, va kokie marcipaniniai - TAIp, jie minkšti, gerai pjaunasi....arba dar idėja, lapus gi galima su antgaliu išspausti iš bezė, grietinėlės, sviestinio kremo, tada ir su pjaustymu problemos nebus ....
dazai DR.OETKER...gyvenu danijoj,tai dar klausimas ar grietineles standiklio gausiu o marcipaniniai arba beze lapeliai tikrai visai nieko butu
QUOTE(Olesta @ 2010 02 21, 22:06)
Olesta rodo gyvai, kaip dengiamas keturkampis tortas bet kokia cukrine mase
I DALIS
II DALIS
Torto dekoravimo užbaigimas-apkantavimas aisingu
Mielieji forumo dalyviai, prašau šitoje temoje NERAŠYTI komentarų, klausimų bei padėkų
I DALIS
II DALIS
Torto dekoravimo užbaigimas-apkantavimas aisingu
Mielieji forumo dalyviai, prašau šitoje temoje NERAŠYTI komentarų, klausimų bei padėkų
Gal galit išduot paslaptį kodėl masė tokia elatinga ir drėgna bei tuo pačiu nelimpanti?nes man gaunasi arba limpanti arba sausa- žodžiu rinkis.
aš darau pagal receptą 500g. pudros, 0,5 šaukšto želatinos , 0,5 šaukšto alyvų aliejaus, citrinų sultys , na į procesą nesigilinu, bet gal sakau želatinos ir aliejaus per mažai?nes mano masė baisiai trupa, sausa, skonis- vien cukrus kočiojant skyla, neklauso.
Gal kas pateiktų pasiūlymų kaip galima papuošti torto apačią neturint konditerinių įrankių?na esmė kad gražių gėlyčių ir raštelių kremu neprispausdysiu kaip jūs
+2010 03 15, 14:21-->
Jūs neteisingai darot masę, aš gi ne per seniausiai čia komentavau iš naujo viską.... keli puslapiai atgal......jei darėt iš 0,5 kg pudros, Jums reikėjo imti pilną šaukštą želatinos, visą šaukštą aliejaus ir 125 ml gliukozės miltelių....pavažiuokit atgal kelis puslapius, tikrai viską nuosekliai surašiau, masė tikrai elastinga, maloni ir nekimba pabrendusi prie stalo
apačiai galit rinktis masės burbuliukus, pasidaryti popierinę tūtelę ir aisingo taškelius tikrai padarytumėt.... gal turit kokių sausainių formelių, apačias galit paklijuoti jomis....o paprasčiausias būdas, jei tik dėl savęs tam kartui reikia, yra Senukuose, arba Iki parduotuvėse tokie konditeriniai maišeliai nebrangūs su kelių rūšių antgaliais
Papildyta:
Dr.Oetker dažai kiek žinau būna visai skysti ne geliniai, praskystins Jums grietinėlę... na nebent Danijoj grietinėlė standesnė, nors kiek pamenu realiai tai nelabai
QUOTE(Gintarė @ 2010 03 15, 14:21)
Gal galit išduot paslaptį kodėl masė tokia elatinga ir drėgna bei tuo pačiu nelimpanti?nes man gaunasi arba limpanti arba sausa- žodžiu rinkis.
aš darau pagal receptą 500g. pudros, 0,5 šaukšto želatinos , 0,5 šaukšto alyvų aliejaus, citrinų sultys , na į procesą nesigilinu, bet gal sakau želatinos ir aliejaus per mažai?nes mano masė baisiai trupa, sausa, skonis- vien cukrus kočiojant skyla, neklauso.
Gal kas pateiktų pasiūlymų kaip galima papuošti torto apačią neturint konditerinių įrankių?na esmė kad gražių gėlyčių ir raštelių kremu neprispausdysiu kaip jūs
aš darau pagal receptą 500g. pudros, 0,5 šaukšto želatinos , 0,5 šaukšto alyvų aliejaus, citrinų sultys , na į procesą nesigilinu, bet gal sakau želatinos ir aliejaus per mažai?nes mano masė baisiai trupa, sausa, skonis- vien cukrus kočiojant skyla, neklauso.
Gal kas pateiktų pasiūlymų kaip galima papuošti torto apačią neturint konditerinių įrankių?na esmė kad gražių gėlyčių ir raštelių kremu neprispausdysiu kaip jūs
Jūs neteisingai darot masę, aš gi ne per seniausiai čia komentavau iš naujo viską.... keli puslapiai atgal......jei darėt iš 0,5 kg pudros, Jums reikėjo imti pilną šaukštą želatinos, visą šaukštą aliejaus ir 125 ml gliukozės miltelių....pavažiuokit atgal kelis puslapius, tikrai viską nuosekliai surašiau, masė tikrai elastinga, maloni ir nekimba pabrendusi prie stalo
apačiai galit rinktis masės burbuliukus, pasidaryti popierinę tūtelę ir aisingo taškelius tikrai padarytumėt.... gal turit kokių sausainių formelių, apačias galit paklijuoti jomis....o paprasčiausias būdas, jei tik dėl savęs tam kartui reikia, yra Senukuose, arba Iki parduotuvėse tokie konditeriniai maišeliai nebrangūs su kelių rūšių antgaliais
Papildyta:
QUOTE(kepejele @ 2010 03 15, 14:07)
dazai DR.OETKER...gyvenu danijoj,tai dar klausimas ar grietineles standiklio gausiu o marcipaniniai arba beze lapeliai tikrai visai nieko butu
Dr.Oetker dažai kiek žinau būna visai skysti ne geliniai, praskystins Jums grietinėlę... na nebent Danijoj grietinėlė standesnė, nors kiek pamenu realiai tai nelabai