QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17)
O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?
Fainuoliai tortukai jusu
O as nusivyliau tokiu
meducio papuosimu ,daugiau niekada taip nepuosiu
,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti
,skonis meducio,
lyg prie meducio nebutu gulejes Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti
Skaitau ir niekap nesuprantu .... kam daryti kitos recepto tortą , jei tamsta turite savajį .... tuo labiau , kad
Cipciukas aiškiai pasakė kiek medaus dedasi , jei turite savo receptą pilkite , kad ir litrą , be to mažiau peikusi kitų darbus ir receptus , galėtumėte įnešti į forumą ir savo vieną kitą receptą .
Valgiau keletos merginų darytus tortus su mase , ne paukščių pienas , bet kad taip išpeikti ir išmesti - nebuvo , pusei svečių ji buvo ne ką prastesnė nei torto vidus ...kiekvienas turime savo skonį .
O paskaičius jūsų žinutes ( kaip bendraujate ) .... matosi , kad stokojate kultūros .
"Niekada nestovėjau , kai galėjau sėdėti , ir niekada nesėdėjau , kai galėjau gulėti ." (V.Č)