Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(cezi @ 2010 05 04, 20:41)

Nori buti virsininke? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 04, 21:24)
Nori buti virsininke?  lotuliukas.gif

Tu klausi ar atsakai? Iš konteksto labiau panašu į atsakymą, bet klaustukas rodo klausimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 05 04, 22:46)
Tu klausi ar atsakai? Iš konteksto labiau panašu į atsakymą, bet klaustukas rodo klausimą g.gif

Tai nori ar nenori? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nori pasirodyt trenkta? Tau pavyko sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 05 04, 22:50)
Nori pasirodyt trenkta? Tau pavyko sveikinu!

Aciu. Į didelį talentą visuomet įmaišyta beprotybės. lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif no comments
Atsakyti
Nu aš patikslinsiu dėl empatijos. Tikrai jaučiam mes empatiją. Ta prasme, kad kai kitam blogai, tai ir mums blogai, ir dėl šios priežasties negalim niekam daryt nieko blogo. Bet yra kažkokia kita savybė, kurią pas savo vyrą matau, o pas NT nematau. Tai, kad jis nesupranta iškart, jog kiti žmonės turi savo patirtį ir žinias, kurios nuo jo skiriasi. Jis iškart daro prielaidą, kad kitas žmogus turi tą pačią informaciją kaip jis, sunku jam žinoti, kiek žino kitas žmogus. Tai va, tik nežinau, ar mes turim tiek autizmo požymių, kad galėtume suteikt reikšmingos informacijos, bet gal pravers.

O Sviesioji tai net aš matau, kaip nesugeba bendraut (nors šiaip nelabai išmanau tuos socialinius santykius). Kai su manim bendravo anksčiau šitoj temoj, irgi buvo kažkas negerai.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 05 04, 23:14)
O Sviesioji tai net aš matau, kaip nesugeba bendraut (nors šiaip nelabai išmanau tuos socialinius santykius). Kai su manim bendravo anksčiau šitoj temoj, irgi buvo kažkas negerai.

F,as tave pazystu zymiai anksciau ir ne sioje, kitoje, temoje. Bet kai sioje temoje tu bendrauji su manim, man kyla labai didelis stimulas gydyt savo vaika nuo autizmo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 04 gegužės 2010 - 22:26
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 04, 23:24)
F,as tave pazystu zymiai anksciau ir ne sioje, kitoje, temoje. Bet kai sioje temoje tu bendrauji su manim, man kyla labai didelis stimulas gydyt savo vaika nuo autizmo.  4u.gif

Man jau susidarė toks įspūdis, kad mes čia diskutuojame ne apie savo vaikus ir autizmą, o apie Šviesiosios savęs garbinimą. Kokia aš nuostabi ir kaip moku padėti visas į vietą.
Na įdedi tu daug nuorodų, sukeli įvairių naujų minčių, bet tai nesuteikia tau teisės žeminti kitus forumo dalyvius. Būk gera, daugiau rašyk apie savo vaikutį ir savo pastangas jam padėti, o ne ieškok kuo galima prikibti prie kitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maliukas: 05 gegužės 2010 - 04:59
QUOTE(F @ 2010 05 04, 23:14)
Nu aš patikslinsiu dėl empatijos. Tikrai jaučiam mes empatiją. Ta prasme, kad kai kitam blogai, tai ir mums blogai, ir dėl šios priežasties negalim niekam daryt nieko blogo. Bet yra kažkokia kita savybė, kurią pas savo vyrą matau, o pas NT nematau. Tai, kad jis nesupranta iškart, jog kiti žmonės turi savo patirtį ir žinias, kurios nuo jo skiriasi. Jis iškart daro prielaidą, kad kitas žmogus turi tą pačią informaciją kaip jis, sunku jam žinoti, kiek žino kitas žmogus. Tai va, tik nežinau, ar mes turim tiek autizmo požymių, kad galėtume suteikt reikšmingos informacijos, bet gal pravers.

Labai panašu į mano vaikų tėvą. Jam būdinga empatijos stoka, obsesijos, rutinos laikymasis etc. Kol gyvenome be vaikų, kuo puikiausiai galėjau su viskuo taikytis.
Žaviuosi Jumis, kad Jūs pasiryžote susieti gyvenimą su žmogumi, kuris yra kiek kitoks.
Mano atveju reikėjo bėgti nuo to žmogaus kuo toliau, nes jis, be visų savo keistumų, turi liguistą prisirišimą prie savo mamos. Jam kyla spaudimas, skauda galvą, jei bent kartą per dvi valandas su ja nepasikalba.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 05 05, 05:58)
Man jau susidarė toks įspūdis, kad mes čia diskutuojame ne apie savo vaikus ir autizmą, o apie Šviesiosios savęs garbinimą. Kokia aš nuostabi ir kaip moku padėti visas į vietą.
Na įdedi tu daug nuorodų, sukeli įvairių naujų minčių, bet tai nesuteikia tau teisės žeminti kitus forumo dalyvius. Būk gera, daugiau rašyk apie savo vaikutį ir savo pastangas jam padėti, o ne ieškok kuo galima prikibti prie kitų.

O jus nors karta pazeminau?

Kiek kartu prie manes Cezi kabinejosi be jokio pagrindo, tiesiogiai ir dviprasmiskai? Jus kazkaip nei karto TO nepastebejot. Ir jums matomai malonu, kai kazkas prie manes kabinejasi. Kiek kartu ji is ko nors gavo bent viena pastaba? "Istabioji" missis Cezi. doh.gif
Atmerkit akis. As nesikabineju pirma prie zmoniu. Ir su normaliais zmonemis normaliai bendrauju. lotuliukas.gif
Tad bukit gera, daugiau rasykit apie savo vaikuti ir savo pastngas jam padeti, o ne ieskokit kuo galima prikibti prie manes.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 05, 19:14)
O jus nors karta pazeminau?

Kiek kartu prie manes Cezi kabinejosi be jokio pagrindo, tiesiogiai ir dviprasmiskai? Jus kazkaip nei karto TO nepastebejot. Ir jums matomai malonu, kai kazkas prie manes kabinejasi. Kiek kartu ji is ko nors gavo bent viena pastaba? "Istabioji" missis Cezi.  doh.gif
Atmerkit akis. As nesikabineju pirma prie zmoniu. Ir su normaliais zmonemis normaliai bendrauju.  lotuliukas.gif
Tad bukit gera, daugiau rasykit apie savo vaikuti ir savo pastngas jam padeti, o ne ieskokit kuo galima prikibti prie manes.

Šiaip iš visos širdies linkiu jums sėkmės. O, kad mano mintis suprasit net nesitikėjau.
Atsakyti