Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 15:38)
As pilnai sutinku. Todel po 2 menesiu carnosine irgi planuoju daryt pertrauka. 2 menesiu imu todel, kad nete aprasytam tyrime buvo imti 2 menesiai.
Alergizuoti gali nuo bet ko.
Cia va idomus straipsnis pasiskaitymui apie mityba:
http://www.scribd.co...tarai-Nemeluoja
Papildyta:
Nusss... ir kas cia bendrauti nesugeba? g.gif

Man tik neidomu skaityti kitu zmoniu siusi-pusi. Ir tiek.  tongue.gif Bet vaikysteje visuomet zaidziau vaiku apsuptyje. Ir darzelio spektakliose vedanciojo vaidmenys gaudavau. Mokykloje (juokinga prisiminti aisku dabar) buvau komjanimo pirmininke.  lotuliukas.gif  Ir siaip, gyvenime teko keliu zmoniu bendriju reikalus tvarkyti (buvau arba zmoniu isrinktoji arba reikalo iniciatore), kur aisku bendravimas buvo pagrindinis sekmes kriterijus, nes daznai tekdavo tvarkyti piniginius ir organizacinius reikalus. Ir aplamai draugu stygiaus niekados nejauciau. Tik siaip, isranki labai del zmoniu.  tongue.gif

Šaunuolė, Šviesioji. Netingite pasiknisti. Super. Gaila, kad tiek mažai pasiekėt - tik iki komjaunimo organizacijos pirmininkės. Buvau ir aš ja, bet labai seniai. Ir tai buvo pirmosios mano atsakingos pareigos. Girtis, ką veikiu dabar, būtų kvaila - kas mane pažįsta, žino ir taip, o Jums nebūtina žinoti:)
Bet kuriuo atveju, esu Jums dėkinga. Jūs tikra šaunuolė.
Ir pranešu, kad aš laimėjau 1:0 - suerzinau Jus, ko ir norėjau:)
Pergalė buvo lengva, pernelyg didelio džiaugsmo nejaučiu, tačiau matau, kad mano įgūdžiai tobulėja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viva_la_vita: 03 gegužės 2010 - 15:01
QUOTE(Viva_la_vita @ 2010 05 03, 15:59)
Šaunuolė, Šviesioji. Netingite pasiknisti. Super. Gaila, kad tiek mažai pasiekėt - tik iki komjaunimo organizacijos pirmininkės. Buvau ir aš ja, bet labai seniai. Ir tai buvo pirmosios mano atsakingos pareigos. Girtis, ką veikiu dabar, būtų kvaila - kas mane pažįsta, žino ir taip, o Jums nebūtina žinoti:)
Bet kuriuo atveju, esu Jums dėkinga. Jūs tikra šaunuolė.
Ir pranešu, kad aš laimėjau 1:0 - suerzinau Jus, ko ir norėjau:)
Pergalė buvo lengva, pernelyg didelio džiaugsmo nejaučiu, tačiau matau, kad mano įgūdžiai tobulėja:)

Kaip jus galit mane suerzinti, jei mane juokas ima. lotuliukas.gif Cia va ir auditorija ziuriu su cipsais prie "ekrano" susirinko "mustyniu" pazioplinet. lotuliukas.gif
Komjaunimas zlugo pats eigoje, uz ka esu jam labai ir dekinga, nes atkrito mano pareigos rinkti po 2 kapeikas "duokles" nuo kiekvienos neatsakingos "galvos". lotuliukas.gif Taciau nera to blogo, kas neiseitu i gera. biggrin.gif Igijau neikainojamos patirties del pinigu rinkimo ir po 10 metu surinkau NET po 20 Lt (kai kitu aikstu kaimynai po 5 Lt nesugebejo surinkti) nuo 11 labai neatsakingu savo kaimynu (100 proc. rinkimas), kurie veliau 100 proc. etapais sudalyvavo tame bendru patalpu remonte. Aisku, tam, kad sudalyvautu ir duotu Lt, bei pritartu bendrai remonto strategijai, teko apie 5 bendrus susirinkimus pravesti ir apie 15 pavieniu individualiu pokalbiu su bendra "ideologija" nesutinkanciais asmenimis. lotuliukas.gif Tad "komjaunimo" posedziu vedimo patirtis ir cia praverte. doh.gif lotuliukas.gif

Cia jau off topic gavosi... Nuo autizmo prie internetiniu "zombiu" ir komjaunimo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 03 gegužės 2010 - 15:32
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 16:21)
Kaip jus galit mane suerzinti, jei mane juokas ima.  lotuliukas.gif Cia va ir auditorija ziuriu su cipsais prie "ekrano" susirinko "mustyniu" pazioplinet.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 03, 16:55)

Super. Bet aš nesimušu, tik svorio kategoriją pasitikrinau:)
Bet vis tiek - skanaus.
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2010 05 03, 17:15)
Super. Bet aš nesimušu, tik svorio kategoriją pasitikrinau:)
Bet vis tiek - skanaus.

As dabar pamasciau...kad po 5 metu man jau bus neaktualu analizuoti skiepu zala ir autizmo gydyma, nes vaikai paaugs ir vis tik kazkas bus is mano puses per 5 metus padaryta.
Bet va kaip busimoje kandidate i prezidentus ziurit i musu dabartini istatyma, kuriame autistams neigaluma duoda tik iki 18 metu?
Bei i tai, kad neigaliems zmonems (su psichine negalia) nesudaromos palankesnes galimybes ir lengvatos isidarbinti?
O taip pogi labai mazai lengvatu seimoms, auginancioms mazus vaikus...
Noreciau zinoti jusu nuomone... Gal but prisideciau (pagal isgales) ir prie jusu rinkimines kompanijos. bigsmile.gif (nueiciau balsuot ir kaimynus nuvaryciau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 03 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 18:16)
As dabar pamasciau...kad po 5 metu man jau bus neaktualu analizuoti skiepu zala ir autizmo gydyma, nes vaikai paaugs ir vis tik kazkas bus is mano puses per 5 metus padaryta.
Bet va kaip busimoje kandidate i prezidentus ziurit i musu dabartini istatyma, kuriame autistams neigaluma duoda tik iki 18 metu?
Bei i tai, kad neigaliems zmonems (su psichine negalia) nesudaromos palankesnes galimybes ir lengvatos isidarbinti?
O taip pogi labai mazai lengvatu seimoms, auginancioms mazus vaikus...
Noreciau zinoti jusu nuomone... Gal but prisideciau  (pagal isgales) ir prie jusu rinkimines kompanijos.  bigsmile.gif (nueiciau balsuot ir kaimynus nuvaryciau)

Aš kandidatuosiu po devynerių metų, ir šios problemos nebebus aktualios. Kadangi gali būti, jog tuo metu Lietuvoje gyvens apie 10 000 gyventojų, iš kurių dauguma bus 80 ir daugiau metų amžiaus, spręsiu, iš kur atsivežti kinų, kaip skatinti turizmą...
O šiuo metu galiu Jums pasiūlyti tik pasirinkti kitą šalį gyvenimui, kurioje nebus išvardintų problemų. Jūs labai puikiai mokate ieškoti informacijos, suraskit ir man, kur šiuo metu palankiausia būtų keltis gyventi.
Atsakyti
unsure.gif

Papildyta:
as tai geriau pasidziaugsiu, ka man tevai pasakojo...

kad mano maziaus zodynas po truputuka pleciasi. netaisyklingi tie zodziai dar, bet jau sis tas i panasumo puse wub.gif

sake, jau vaikas ivardina nuotraukoje: tete, mama, ats (as) wub.gif

vakare eina miegoti ir rengiasi "pajama" (pizama)

kur Jonukas eina is darzelio? atsako: "mamo" (namo)

paklausus kazko, ar nori, atsako "nenoju" (seniau rekdavo bile ka arba neeeeeeee nudavo)

jeigu nori, dar nesako "taip", bet palinkcioja galva, kad tipo "taip" tongue.gif (seniau i visus klausimus buvo atsakymas ne)

ech, kaip labai as jo pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 03 gegužės 2010 - 22:35
Sunkiuosius metalus is organizmo pasalina:

1. Infraraudonoji sauna. Isveda: Тяжелые металлы: свинец, кадмий, никель, медь.
http://www.activeheat.ru/ik/useful.php

Доктор Зейм из научного центра медицины окружающей среды Девида Хопкинса вылечил пациента, буквально напичканного алюминием, кадмием и ртутью. Его кожа была серого цвета от тяжелых металлов. Доктор Зейм назначил пациенту протокол, состоящий из большого количества витаминов и минералов, включая витамин А и селен(антагонист ртути). Очищение проходило посредством сауны. Его пациент парился до тех пор пока не вышли все тяжелые металла. Для того, чтобы предотвратить деминерализацию, в программу были включены мега дозы минералов и витаминов. Ведь вместе в потом из организма выходят и питательные вещества.
http://chistka-organ...-post_1729.html

2. Gydomasis molis:
http://healthbeauty1...od.ru/vip71.htm
http://www.green-tow...info/000118.htm

Cia Lietuvoje radau: GERMANIUMAS - DETOKSIKUOJANTYS VONIOS RUTULIUKAI
http://www.dharma.lt...ta/germaniumas/

Germanio produktai:
Jį galima naudoti įvairiomis formomis: kaip geriamas kapsules (organinis germanis), vonios rutulius (germanis keraminiuose rutuliukuose) , naudojamus valančioms vonios procedūroms, sportines apyrankes (germanio rutuliukai kaučiuke), nešiojamas dirbant intensyvų protinį darbą, sportuojant.

(Kiek anksciau skaiciau, tai aplamai gerai jonizuoti net ir patalpas neigiamais jonais.)

Pacituosiu is cia:
http://www.supermama...;#entry19313324

QUOTE(Vergine @ 2008 09 10, 00:06)
Truputis informacijos:
Kaip atskirti veiksmingą gydomąjį molį nuo to, kuris nėra aktyvuotas?
Yra tikslus prietaisas, kuris nustato oligoelementų skaičių, kurį išskiria  100 g. molio. Matavimų vienetas - miliekvivalentų skaičius 100 g. molio (meq/100 g.) Naudojant molį, būtina pasidomėti šiuo parametru. Rinkoje siūloma įvairiausių molio rūšių, kurios skelbiamos turinčios gydomųjų savybių, bet kurios iš tikrųjų yra tik paprastas molis, nepasižymintis jokiomis gydomosiomis savybėmis. Vienintelė tokio molio savybė, kad jis lengvai sugeria medžiagas, bet lygiai taip pat lengvai sugerti gali ir medvilnės skiautelė. Jeigu ant pakuotės nenurodytas meq/100 g parametras, tikėtina, kad tai paprastas, keramikinis molis...Paprastas molis yra paprasta nebrangi medžiaga, o gydomasis molis yra brangus, nes jis retai ir sunkiai aptinkamas. Reikia būti budriems, jei parduodamo molio kaina nedidelė.
Tam, kad molis pasižymėtų gydomosiomis savybėmis, jonų apykaitos parametras neturėtų būti mažesnis nei 70meq/100 g.

3. Mirusios juros druska
http://www.bilifemed...page_10687.html

Cia va forumas pasiskaitymui:
http://translate.goo...t....html&hl=lt (originalo neatranku jau...)

Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 05 03, 23:33)

Kiek minejo logopedai, tai raide R vaikai "turi teise" taisyti iki 5 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 03 gegužės 2010 - 23:33
unsure.gif

Papildyta:

kad mano maziaus zodynas po truputuka pleciasi. netaisyklingi tie zodziai dar, bet jau sis tas i panasumo puse  wub.gif

sake, jau vaikas ivardina nuotraukoje: tete, mama, ats (as)  wub.gif

paklausus kazko, ar nori, atsako "nenoju" (seniau rekdavo bile ka arba neeeeeeee nudavo)

jeigu nori, dar nesako "taip", bet palinkcioja galva, kad tipo "taip"  tongue.gif (seniau i visus klausimus buvo atsakymas ne)

ech, kaip labai as jo pasiilgau  wub.gif

Na va kaip po truputį viskas į priekį, o paskui ir toliau įsivažiuos.
Atsakyti
unsure.gif

Papildyta:

kad mano maziaus zodynas po truputuka pleciasi. netaisyklingi tie zodziai dar, bet jau sis tas i panasumo puse  wub.gif

jeigu nori, dar nesako "taip", bet palinkcioja galva, kad tipo "taip"  tongue.gif (seniau i visus klausimus buvo atsakymas ne)

Nuoširdžiai džiaugiuosi. Galvoju, gal Jūsų atveju išvykimas į kitą šalį labai padėjo mažyliui. Kai vaikas yra su mama, kuri jį supranta ir be žodžių, vaikas intuityviai jaučia, kad komunikacijai kalba nėra būtina. O kiti žmonės tiek nejaučia vaiko, kaip jaučia mama, nesvarbu, kad jie irgi labai artimi. Taigi vaikas buvo priverstas išeiti iš vadinamosios "komforto zonos", kurioje jis buvo kartu su mama į kitą zoną, kurioje ir kitos taisyklės. Pamatysit, kai grįšit, tai dar labiau čiauškės:)
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 02, 23:31)
cezi, kai buvai rudeni uzklausiusi, ar skiepyti savo vaika, as buvau vienintele, kuri pasiule neskiepyti. Tu ten pasiputojai del mano atsakymo, neva as nesamones sneku...bet vis del to paaiskejo, kad neskiepijai. Kodel?

Tau matyt vėl mėnulio fazės užėjo, kartais labai pasistengus sugebi ir normaliai bendraut, tai kol ši fazė nepraeis pasistenk manęs nekabint, nes aš galiu ir nesusivaldyt
Papildyta:
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 09:32)
Na, pagal tai ka nupasakojot apie vyra ir save, manau gal but jusu seimos atveju tai labiau panasu i genetika.
Tik man keista, kad jus neistyret savo vaiku. Nes kai kurias genetines ligas galima laimingai apeiti ir sumazinti simptomus ko ne iki nulio, imantis tam tikru priemoniu. Pvz. tam tikros mitybos. Ir kuo mazesnis vaikas, tuo daugiau sansu tai padaryt.
Nesuprantu kam gyventi su autizmu, jei galima gyventi BE autizmo. As nesuprantu jusu logikos. Juolab kad jus pati itaret savo vaiko autizmo priezasti...
Jei jus pvz. turetumete sukrini diabeta, jus gydytumetes ar su tuo susitaikytumet?

Ir kam gerti maisto priedus (taip ir neparaset ka geriat) ir dometis autizmu (taip ir neparaset kur gaunat apie autizma jus pati informacija...)  jei autizmas nepagydomas....  cool.gif  Maisto priedai tai ismesti pinigai, o domejimasis nepagydoma lyga tai ismestas veltui laikas...  cool.gif

Diabetas ne sukrinis, o cukrinis ir jis beje irgi neišgydomas, tik kontroliujamas vaistais
Papildyta:
QUOTE(Viva_la_vita @ 2010 05 03, 14:57)
Rašydama apie sugestiją, turėjau omenyje sugestyvumą kita prasme - bendrąja prasme sugestyvumas reiškia sugebėjimą suprasti kitą žmogų, įsivaizduoti, kaip jis jaučiasi. "Tikriems" autistams aplinkinis pasaulis neegzistuoja, jie gyvena savajame. Lygiai taip pat žmonės, turintys autizmo bruožų, negirdi, kas jiems sakoma, rašoma, nesugeba adekvačiai reaguoti į kitų žmonių kalbą, gestus ir pan; taip pat nesugeba suprasti perkeltinės prasmės, viską supranta tiesiogiai. Jumoro jausmo nebuvimas, nesugebėjimas suprasti jumoro irgi  yra rimtas signalas, kad žmogui kažkas negerai.

Jei turit "blatą" prie Nobelio, duokit man, prašau, literatūros, į medicinos aš tikrai nepretenduoju. Nobelio medicinos premijos verta tik Šviesioji iš čia esančių.

Gal čia labiau tiktų empatijos stoka, va šitos tai tikrai trūksta mūsų draugei
Papildyta:
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 15:38)
Nusss... ir kas cia bendrauti nesugeba? g.gif

Man tik neidomu skaityti kitu zmoniu siusi-pusi. Ir tiek.  tongue.gif Bet vaikysteje visuomet zaidziau vaiku apsuptyje. Ir darzelio spektakliose vedanciojo vaidmenys gaudavau. Mokykloje (juokinga prisiminti aisku dabar) buvau komjanimo pirmininke.  lotuliukas.gif  Ir siaip, gyvenime teko keliu zmoniu bendriju reikalus tvarkyti (buvau arba zmoniu isrinktoji arba reikalo iniciatore), kur aisku bendravimas buvo pagrindinis sekmes kriterijus, nes daznai tekdavo tvarkyti piniginius ir organizacinius reikalus. Ir aplamai draugu stygiaus niekados nejauciau. Tik siaip, isranki labai del zmoniu.  tongue.gif

Tu bendraut nesugebi! o jei kitų siusi-pusi tau nepatinka, tai mauk lauk iš čia! nes kitiem tavo nobeliniai atradimai nepatinka ir šiuo atveju dauguma tave veja o nerenka pirmininke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
unsure.gif

Papildyta:

Nu va kaip į naudą vaikui išsiskyrimas mirksiukas.gif Sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2010 05 04, 20:38)
Tau matyt vėl mėnulio fazės užėjo, kartais labai pasistengus sugebi ir normaliai bendraut, tai kol ši fazė nepraeis pasistenk manęs nekabint, nes aš galiu ir nesusivaldyt

Atrodo vistiek nesusivaldžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 05 04, 20:41)

Gal čia labiau tiktų empatijos stoka, va šitos tai tikrai trūksta mūsų draugei
Papildyta:

Teisingai - ačiū, kad padėjot.
Tarptautinių žodžių žodynas empatiją vadina įsijautimą į kito žmogaus emocinę būseną, nors graikai tą žodį vartojo tuo atveju, kai mylimasis ar mylimoji įsijaučia į kito būseną. Bet šiuo atveju - taip taip, reikia naudoti empatijos terminą.
Atsakyti