QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 03, 09:32)
Na, pagal tai ka nupasakojot apie vyra ir save, manau gal but jusu seimos atveju tai labiau panasu i genetika.
Tik man keista, kad jus neistyret savo vaiku. Nes kai kurias genetines ligas galima laimingai apeiti ir sumazinti simptomus ko ne iki nulio, imantis tam tikru priemoniu. Pvz. tam tikros mitybos. Ir kuo mazesnis vaikas, tuo daugiau sansu tai padaryt.
Nesuprantu kam gyventi su autizmu, jei galima gyventi BE autizmo. As nesuprantu jusu logikos. Juolab kad jus pati itaret savo vaiko autizmo priezasti...
Jei jus pvz. turetumete sukrini diabeta, jus gydytumetes ar su tuo susitaikytumet?
Ir kam gerti maisto priedus (taip ir neparaset ka geriat) ir dometis autizmu (taip ir neparaset kur gaunat apie autizma jus pati informacija...) jei autizmas nepagydomas....
Maisto priedai tai ismesti pinigai, o domejimasis nepagydoma lyga tai ismestas veltui laikas... 
Tik man keista, kad jus neistyret savo vaiku. Nes kai kurias genetines ligas galima laimingai apeiti ir sumazinti simptomus ko ne iki nulio, imantis tam tikru priemoniu. Pvz. tam tikros mitybos. Ir kuo mazesnis vaikas, tuo daugiau sansu tai padaryt.
Nesuprantu kam gyventi su autizmu, jei galima gyventi BE autizmo. As nesuprantu jusu logikos. Juolab kad jus pati itaret savo vaiko autizmo priezasti...
Jei jus pvz. turetumete sukrini diabeta, jus gydytumetes ar su tuo susitaikytumet?
Ir kam gerti maisto priedus (taip ir neparaset ka geriat) ir dometis autizmu (taip ir neparaset kur gaunat apie autizma jus pati informacija...) jei autizmas nepagydomas....

Šaunu, kad domitės, tačiau aš niekam, tame tarpe ir Jums, neprivalau teikti ataskaitų apie savo vaikų gydymą ir ugdymą. Daugelis dalykų, kuriuos aš darau dėl vaikų, Jums tiesiog būtų neprieinami - tad kam Jus liūdinti? O jeigu pasidžiaugsiu savo vaiko progresu - argi vėl Jūsų ir kitų mamų nenuliūdinsiu? Tad kam to reikia?
Negaliu iš žmonių atimti tikėjimo stebuklais, nes pati jais tikiu. Tad... kartais geriau ko nors nežinoti, negu žinoti per daug.
Žaviuosi Jūsų atkaklumu:) Jūs verta Nobelio medicinos premijos, tikrai. Jei tik galėčiau, skirčiau ją tuoj pat.