Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

o kiek kainuoja Tako jumper x ir warior Kauno bazese?
Atsakyti
Gal kas turite Tako Fast rider vezimeli ar i ji panasu ir gali pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif idomu ar ju irgi yra Kauno bazej pirkti g.gif
Atsakyti
gal kas turi patirties su tako jumper x atsarginemis dalimis?sulauzem rata,ydomu ar butu imanoma nauja kazkur nusipirkt? g.gif
Atsakyti
vakar buvau Gariunose, tai ten Tako jumper X kainuoja 850 lt , o warior 930 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 07 03, 19:13)
gal kas turi patirties su tako jumper x atsarginemis dalimis?sulauzem rata,ydomu ar butu imanoma nauja kazkur nusipirkt? g.gif

jau radau,jei dar kam bus aktualu,tai pas vezimuko pardaveja(pirktas vaikams.eu) ir is igytos patirties galiu pasakyti,kad vezimas man labai patiko,kad ir lopsys jo nedidelis,bet savo atitarnavo,sportine dalimi negalim atsidziaugt,bet svoris turi minusa ir plasmasiu kokybe doh.gif isluzo vien del to,kad bande stumt vyras su uzspaustais stabdziais doh.gif paguoda ta,kad nebrangiai kainuos pasikeist ratu diskelius 20lt uz vieneta,tai tiek is mano puses apie si vezimeli 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes ir nestuke.gif smile.gif)) kaip faina kad radau sia tema;) kaip tik ruosiuos pirkti vezimeli. o butent tako jumper x. Pries pora menesiu buvau Gariunuose, nuziurejau si vezimeli is karto is daugeliu...pamaciau ir isimylejau. Internete dar variantu paziurejau,paskaiciau, bet grizau i gariunus ir vel prie to vezimelio, i kitus jau net neziuriu;D tongue.gif tako
Noreciau tokio,tik burbuliukai truputeli sviesesni.wink.gif gariunuose siulo uz 9oolt 3daliu, kaip galvojat,pirkti?smile.gif)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimelis,o iki kiek laiko vaikui auto kedute nuo sio vezimo naudojot? g.gif

QUOTE(Elita2010 @ 2010 07 07, 14:00)
Laba diena mamytes ir  nestuke.gif  smile.gif)) kaip faina kad radau sia tema;) kaip tik ruosiuos pirkti vezimeli. o butent tako jumper x. Pries pora menesiu buvau Gariunuose, nuziurejau si vezimeli is karto is daugeliu...pamaciau ir isimylejau. Internete dar variantu paziurejau,paskaiciau, bet grizau i gariunus ir vel prie to vezimelio, i kitus jau net neziuriu;D  tongue.gif  tako
Noreciau tokio,tik burbuliukai truputeli sviesesni.wink.gif gariunuose siulo uz 9oolt 3daliu, kaip galvojat,pirkti?smile.gif))  4u.gif  4u.gif  4u.gif

galima rast pigiau 4u.gif bet zinoma vazinejimus ir panasiai pasiskaiciuoti reiktu,ar ne tas pats galutiniam variante gausis biggrin.gif keliomis zinutemis ausciau rase,kad tuose paciuose gariunuose 850lt praso mirksiukas.gif bazese dar pasiziurekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 07 07, 16:37)
Dar klausimelis,o iki kiek laiko vaikui auto kedute nuo sio vezimo naudojot? g.gif
galima rast pigiau 4u.gif  bet zinoma vazinejimus ir panasiai pasiskaiciuoti reiktu,ar ne tas pats galutiniam variante gausis biggrin.gif  keliomis zinutemis ausciau rase,kad tuose paciuose gariunuose 850lt praso mirksiukas.gif bazese dar pasiziurekit smile.gif

As is Vilniaus, iki gariunu man netoli, o iki baziu tai kurui daugiau pinigeliu isleisiu;))
Gal paprase nuleist?tongue.gif nes as du kartus klausiau ir du kartus sake kad kaina 900lt;)) Kaip supratau tai su burbulais, kuriuos uzsimaniau, kaina brangesne. Beje, dar yra 2 variantai kaip supratau, kur visi vienodi (dideli) ratai, ir kur galiniai truputi mazesni, tai kur mazesni-pigiau kainuoja. O su skeciu tai dar+100lt mazdaug. Bet tiesa sakant tas sketukas man juokingas, ir vargu ar noreciau su juo ir jauciu nesinaudociau:D
Atsakyti
Įdomu kur didesnis pasirinkimas Gariūnuose ar Kauno bazese g.gif ar kainos panašios g.gif kokią garantiją duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 07 07, 18:08)
Įdomu kur didesnis pasirinkimas Gariūnuose ar Kauno bazese g.gif ar kainos panašios g.gif kokią garantiją duoda g.gif

Tai vat tas ir man labai idomu g.gif
Atsakyti
Bazese nebuvau. Bet gariunuose pardaveja dave savo vizitine, mazdaug jei kazka uzsimanysi tai gali paskambint ir uzskakyti, 50lt uzstatas. Sako neatveza nauju vezimeliu,kol neparduoda senu. Galima rezervuoti (50lt), galima susitarti ir mieste susitikti-nevazineti pirmin atgal i gariunus. Manau,jei koki vezimeli internete rasi ar spalvyte kokia ydomesne,tai galima uzsakyti,kad atveztu. taip va;) smile.gif
Gariunuose tai pirksiu pas moteri kuri arciau stovejimo aiksteles pardavineja.Pas ja kainos realios,viska paaiskina,parodo be problemu,vezimeliai naujesni ir spalvos man patinka. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ji tik Tako Jumper prekiauja ar turi ir kitu sios firmos vezimeliu g.gif as noriu vezimo su visais vienodais ratais mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti