Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 05 04, 12:00)
Vis dairausi į vežimukus, lyginu ir TAKO jumper užkliuvo akiai smile.gif

Norėčiau pasikonsultuoti su sportinuką naudojančiomis mamytėmis - pakojukas, kaip matau, medžiaginis  lens.gif Tai jis be protiškai teplus tada  g.gif Va tas man labai kliūna  doh.gif

user posted image

Patobulintas tas pakojukas pas mus jau...tiksliau pakeistas,neperslampamas,tokia speciali medziaga,mums patiko,kad pavalyti galima bus ir nesipurvins 4u.gif Nuotraukose neatnaujinta gal,pabandyk gyvai pasiziureti,turi buti pakeista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte0300 @ 2010 05 04, 22:39)
sveikutes  4u.gif

taip noriu vežimo tako warrior, bet negi tik vaikams.eu teprekiauja  g.gif niekur kitur negaliu surasti, gal ką girdėjot ar užmatėt  4u.gif

Kauno urmo bazej maciau - vakarinej galerijoj 5 sandely. Visai nieko pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 05 05, 17:15)
Kauno urmo bazej maciau - vakarinej galerijoj 5 sandely. Visai nieko pasirode  mirksiukas.gif

bet aš iš Klaipėdos, tai jau čia sudėtingiau, o gal kokius kontaktus turit ? būtų įdomu pasiteirauti 4u.gif
Papildyta:
dar įdomu, o kuo skiriasi tako warrior nuo tako jumper, tako jumper gauti kažkaip problemų nekyla, bet su warrior sudėtingiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte0300 @ 2010 05 05, 19:37)
bet aš iš Klaipėdos, tai jau čia sudėtingiau, o gal kokius kontaktus turit ? būtų įdomu pasiteirauti  4u.gif
Papildyta:
dar įdomu, o kuo skiriasi tako warrior nuo tako jumper, tako jumper gauti kažkaip problemų nekyla, bet su warrior sudėtingiau  g.gif

Nea neturiu deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2010 05 02, 20:28)
O tai specialaus idekliuko lenkai negamina ir kartu su kedute nepardavineja??? blink.gif  blink.gif
Kitos firmos keduteje jie komplektuojami kartu su kedute, o cia dar turi pasidaryti.bash.gif  Blyn, mes tai veziojames be nieko..... bash.gif  bash.gif  (Gerai nors tiek, kad tik kelis kartus buvom isvaziave, nes man kai ji nepatinka, tai stengiames kuo reciau traukti toliau nuo namu su ja)bash.gif

dabar jau išleisti į prekybą su dėkliuku tokiu pilku..
mes pirkom 2009m lapkritį irgi nebuvo unsure.gif mes ją pradėjom naudoti kai dukrai buvo 6-7 savaitės pirmąkart, iki šiol tiesiu rankšluostuką, 5 mėn. dabar..

mazulyte0300
dėl kontaktų iš urmo bazių 5 sandėlio.. pabandysiu paieškot, mes iš jų pirkom turėjau vizitkę kažkur, jei rasiu parašiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurackaaa: 06 gegužės 2010 - 17:01
QUOTE(mazulyte0300 @ 2010 05 05, 19:37)
bet aš iš Klaipėdos, tai jau čia sudėtingiau, o gal kokius kontaktus turit ? būtų įdomu pasiteirauti  4u.gif
Papildyta:
dar įdomu, o kuo skiriasi tako warrior nuo tako jumper, tako jumper gauti kažkaip problemų nekyla, bet su warrior sudėtingiau  g.gif

Turiu kontaktus butent 5 sandelio,parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
ačiukas 4u.gif visoms nestuke.gif
Atsakyti
Na zinokit mergaites visai susimeciau... jau nuvaziavau pirkti Tako Jumper GT, su lopsiu viskas tvarkoj, bet sportine dalis pasirode tooookia sunki. Aisku, stabili, silta, manevringa, bet svoris ir dydis doh.gif sulankscius irgi daug vietos uzima. Kur ziurejau skelbimus naudotu, tai beveik visi parduoda panaudoje lopsi, o sportine dalis lieka nauja...
Vezima laikyciau masinoj, aisku nenesiociau, bet kazkaip isgasdino mane toks gargaras. Suo ir vezimas bagazinej jau netilps biggrin.gif

Tai vel pradedu "tobulo" vezimo paieskas. Ir jauciu pirksiu maxi cosi mura, tik labai jau kainos kandziojasi g.gif
Atsakyti
O mes jau pagaliau esame isbande savo karieta...ir dziaugiames su vyru,kad pirkom butent jumper x ...nu tikras dzipas musu maziuko,rieda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 05 12, 18:00)
O mes jau pagaliau esame isbande savo karieta...ir dziaugiames su vyru,kad pirkom butent jumper x ...nu tikras dzipas musu maziuko,rieda thumbup.gif

ir man jis thumbup.gif
tik vasarai norėtųs lengvesnio sportinuko wink.gif bet žiūrėsim, gal pranaudosim vien šį wink.gif

sveikinimai su "džipo savininko" gimimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurackaaa: 19 gegužės 2010 - 19:32
QUOTE(jurackaaa @ 2010 05 19, 20:31)
ir man jis  thumbup.gif 
tik vasarai norėtųs lengvesnio sportinuko wink.gif bet žiūrėsim, gal pranaudosim vien šį wink.gif

sveikinimai su "džipo savininko" gimimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai 4u.gif

Mums tai sportine dalis pasitarnaus rudeni,ziema,o va jau tada reikes taip pat kokio lengvesnio varianto,gal kokio sketuko...
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2010 05 11, 14:16)
Tai vel pradedu "tobulo" vezimo paieskas. Ir jauciu pirksiu maxi cosi mura, tik labai jau kainos kandziojasi  g.gif

Maxi cosi mura 4 sportine dalis tikrai nera lengvesne ir mazesne...Tas vezimas ypac pasizymi sunkumu. O ar verta tiek moketi uz ta pati.... g.gif
Atsakyti