Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 15, 15:50)
Tai va...mes ir mastem su lopsiu parsivezti,bet visgi turbut vesim su kedute 4u.gif Ir kaip jusu vezimukas tarnauja,nes manau,kad tikrai turetu buti geras vezimas 4u.gif

na aš tai juo kolkas patenkinta wink.gif žiema nebuvo problemų - ratai dideli thumbup.gif ir šiaip toks ne "pakratūškė" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 04 20, 16:45)
na aš tai juo kolkas patenkinta wink.gif žiema nebuvo problemų - ratai dideli  thumbup.gif  ir šiaip toks ne "pakratūškė" smile.gif

O gal galėtumėt išmatuoti, kas turit JUMPER X, lopšio vidų? Kiek centimetrų šio modeliuko lopšio vidus? Iki kelių mėnesių vežiojot vaikučius lopšyje?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 04 20, 23:06)
O gal galėtumėt išmatuoti, kas turit JUMPER X, lopšio vidų? Kiek centimetrų šio modeliuko lopšio vidus? Iki kelių mėnesių vežiojot vaikučius lopšyje?
4u.gif

as savo matavau 77x35, mano lialiui jau 8 menesiai, iki siol lopsiuke miegojo, bet jau vietos tai mazoka, perkelem i sportinuka biggrin.gif Iki 7 menesiu tai laisvai tilpdavo su kailiniu miegmaisiu ir kombenizonu

Mamytes, zinokit, sunku ta lopsi issiskalbt, labai pasigailejau kad labai sviesu vezimeli nupirkau, na gal jau to lopsio ir nereikes, o sportinukas tai issiardo puikiai ir skalbiasi irgi labai gerai, mes su vyresniu is pametinuku praeita vasara jau isbandem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2010 04 20, 22:59)
as savo matavau 77x35, mano lialiui jau 8 menesiai, iki siol lopsiuke miegojo,

Cia vidus ar isore? Labai jau itartinai dideli skaiciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 04 21, 01:30)
Cia vidus ar isore? Labai jau itartinai dideli skaiciai  g.gif

cia vidaus, o kodel dideli? Lopsiukas tai ne zaislinis g.gif Vaikui cia pusantru metuku ir dar telpa biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Todel, kad tokie ismatavimai panasu i didziuosius klasikinius lopsius. Man atrodo jus kazka ne taip numatavot, arba gal matavot virsu, ne dugna. Net kai kurie emaljungos lopsiai (o jie jau zinomi kaip erdvus ir dideli) iki tokiu ismatavimu nedatraukia: g.gif
http://www.emmaljung...all.asp?lang=LT
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 04 21, 11:29)
Todel, kad tokie ismatavimai panasu i didziuosius klasikinius lopsius. Man atrodo jus kazka ne taip numatavot, arba gal matavot virsu, ne dugna. Net kai kurie emaljungos lopsiai (o jie jau zinomi kaip erdvus ir dideli) iki tokiu ismatavimu nedatraukia:  g.gif
http://www.emmaljung...all.asp?lang=LT

Pas mus iki Tako buvo vezimelis Deltim, tai ten lopsis 83x35, o Ran Maritoi dar didesnis, tai ir kas unsure.gif Matavau ne dugna, o per viduri, tai ir is nuotraukos matosi kad nemazas lopsiukas, pamatuokit jus ir parasykit savo ismatavimus, negaliu suprast kam cia visa ta diskusija unsure.gif g.gif
Atsakyti
Tik del idomumo mirksiukas.gif Juk daznai renkantis vezima labai svarbus kriterijus tampa lopsio dydis. Siaip rasant vidinius lopsiu ismatavimus, paprastai matuojamas dugnas mirksiukas.gif Roan marita gamintojas raso vidiniai ismatavimai 82*37 cm.
O Delti tokius ismatavimus klasikiniam losiui raso isorinius http://www.mazyliora...277;cat,;id,572 , vidiniai deltim premier lopsios duodami kaip 75*36 cm. http://www.mybabymar...p?productID=211
Gi ir Tako gamintojas duoda 75*35 kaip isorinius lopsio ismatavimus. O tai gali gerokai skirtis nuo vidiniu. http://www.tako.net....showitem&id=220
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 balandžio 2010 - 11:49
Tai kad zmogus ir paprase pamatuot, as pamatavau, o jus visa info paemet is interneto tongue.gif ir negaliu suprast ka Jus cia norit man irodyt blink.gif Tai va specialiai Jums pamatavau lopsi is vidaus, ta kartonini dugna, pas mane isejo 77x 35, na gal pas mane centimetras guminis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka biggrin.gif

Kadangi pati cia prisiskaiciusi geru atsiliepimu itikinau vyra pirkti Tako vezimaiti ( kazkaip kreivai jisai i lenkiskus ziurejo) tai jauciu dabar pareiga pareiksti savo nuomone.

Mes pirkome Tako Jumper X 3 in 1 pripuciamais ratais. Dabar jau vazinejame 8.5 men ir esame be galo be krasto patenkinti thumbup.gif
Visu pirma baiminausi del lopsio dydzio, bet uzteko jo mums iki 7 men pilnai, visa ziema pravazinejome su kailiniu vokeliu. Vezimelis labai manevringas ir labai minkstas, isbandeme ir prie juros ir misko takeliais - super 4u.gif Tiesa, sunkokas, bet isigudrinau nusiimti lopsi/ sportine dali ir nesti atsikirai nuo ratu taip kad viskas gerai rolleyes.gif
dabar vazinejame sportinuku, o uzmigus musu caraitis gali pilnai atsigulti, kas manau irgi labai nemazas pliusiukas biggrin.gif
Kedute, kaip jau daug kas minejo giloka, mes irgi tiesdavome ranksluostuka, bet tai kad galedavome uzsideti ja ant ratu irgi privalumas, nes mes priprate ir i prekybcentri ir i parduotuve ir visur kitur trise rolleyes.gif
Tiesa, buvo sprogusi padanga mums blink.gif tai puse dienos bumbejau kad bereikalo si vezimeli pasirinkau, bet nusipirkome kamera is dviraciu parduotuves ( gal 3 Lt smile.gif ) ir vel ratas kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2010 04 21, 16:01)
Tai kad zmogus ir paprase pamatuot, as pamatavau, o jus visa info paemet is interneto  tongue.gif ir negaliu suprast ka Jus cia norit man irodyt  blink.gif Tai va specialiai Jums pamatavau lopsi is vidaus, ta kartonini dugna, pas mane isejo 77x 35, na gal pas mane centimetras guminis  lotuliukas.gif

Ačiū labai 4u.gif
O gal pas jus tas didysis "Tako Warrior" (jo lopšys didesnis, bet jis ir sunkesnis daugiau nei kilogramu)?
Tiesą sakant, tik dėl lopšio dydžio ir neapsisprendžiu, kurį vežimą rinktis. Labai jau nedideli jo išmatavimai (75x35) gamintojo puslapyje nurodyti.
Bet vis tiek tas vežimas man labai patiko. O ir atsiliepimai geri, kaip matau.
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 04 21, 20:56)
Ačiū labai  4u.gif
O gal pas jus tas didysis "Tako Warrior" (jo lopšys didesnis, bet jis ir sunkesnis daugiau nei kilogramu)?
Tiesą sakant, tik dėl lopšio dydžio ir neapsisprendžiu, kurį vežimą rinktis. Labai jau nedideli jo išmatavimai (75x35) gamintojo puslapyje nurodyti.
Bet vis tiek tas vežimas man labai patiko. O ir atsiliepimai geri, kaip matau.

Del lopsio dydzio bandyk ivertinti tai, kokiu metu laiku gims vaikutis ir kiek prisirenge vazinesit. Taip pat raiktu ivertinti tai, kad antri vaikai dazniausiai buna kazkiek didesni uz pirmagimius (pas mane antras gerokai didesnis). Gal tai pagelbes ivertinti kiek svarbus jums lopsio didumas. Pvz. mano vienos drauges nemazas ugiu vaikas quinio lopsiuke 4 men. jau remiasi lopsyje is visu pusiu, kita drauge is windoo lopsio vaika (bet jau irgi toki nemaza tiek ugiu, tiek svoriu) perkele i sportinuka 3 men. Ypac aktualu didesnis lopsys, jei kokie 3, 4 men. sukanka saltuoju metu laiku. Didelis vaikas su storu kombinezonu mazam lopsyje atrodo graudziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 balandžio 2010 - 21:59