na as turejau, taip pat dar turiu ir beje parduodu nes nebereik
bet jei pirkti tai pirkciau toki ir antra karta Tako jumper 3in1
Naudojome gal daugiausia autokedute, o sportine dalis dar supakuota net neisimta, nepanaudota, tai jau del sitos dalies nauji seimininkai gales pasakyti nuomone, bet man patiko ratai, labai patogus, ypac gi ziema ir spalvuke ryski salotine
Gal kas pakomentuotu kuom skiriasi TAKO JUMPER GT ir TAKO JUMPER X?
O Tako warior tai naujesnis modelis už TAKO JUMPER GT ir TAKO JUMPER X?
QUOTE(linarija @ 2012 09 05, 08:53)
Tai kad jie galima sakyti niekuom nesiskiria. Tik tiek, kad Tako Jumper GT yra laabai nedaug naujesnis uz Tako Jumper X. Tako Warrior yra pats naujausias modeliukas is siu triju isvardintu. Skiriasi spalvine gama, Warior pagrinde (o gal ir visi) yra vienspalviai. Svoriai tie patys apie 15kg. Tik va, Warior turi patobulinima, odine rankena.
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 09 05, 13:22)
Tai kad jie galima sakyti niekuom nesiskiria. Tik tiek, kad Tako Jumper GT yra laabai nedaug naujesnis uz Tako Jumper X. Tako Warrior yra pats naujausias modeliukas is siu triju isvardintu. Skiriasi spalvine gama, Warior pagrinde (o gal ir visi) yra vienspalviai. Svoriai tie patys apie 15kg. Tik va, Warior turi patobulinima, odine rankena.
Dėkui už atsakymą
QUOTE(linarija @ 2012 09 05, 10:53)
O gal kas realiai lygino aukščiau išvardintus modelius su Tutis Premium?
Gal kas turite Tako jumper x 3 in 1 vezimelio instrukcija ir galetumet ja nuskenuota atsiusti?
Gal kas žinote, kurie Tako vežimukai būtų iš žemesnių? Aš pati žema, tai man labai aktualu.. O ieškant internete labai retai būna nurodytas vežimėlio aukštis.
QUOTE(Plukė* @ 2012 09 23, 20:18)
Gal kas žinote, kurie Tako vežimukai būtų iš žemesnių? Aš pati žema, tai man labai aktualu.. O ieškant internete labai retai būna nurodytas vežimėlio aukštis.
Tai kad tie Tako vezimeliai nera auksti. Be to, rankena reguliuojasi kiek reikia, o pats lopsys tikrai laabai normalioje aukscio pozicijoje.
Pati kazkada turejau Tako Jumper X, tai viskas super, esu 167cm ugio.
Sveikos mamytes
Tako Jumper x vyzimeli naudojame jau 8 menesius ir esame patenkinti. Taciau iskilo siokia tokia problemele... kazkur praduriau padanga, kol prisiruosem sutvarkyti, ji visiskai susigadino ir dabar reikia keisti du priekinius ratus . Gal kartais zinot, kur butu galima ju isigyti? Ieskojom ebay, rasem i lenkiska portala, kur juos parduoda, bet niko...
Tako Jumper x vyzimeli naudojame jau 8 menesius ir esame patenkinti. Taciau iskilo siokia tokia problemele... kazkur praduriau padanga, kol prisiruosem sutvarkyti, ji visiskai susigadino ir dabar reikia keisti du priekinius ratus . Gal kartais zinot, kur butu galima ju isigyti? Ieskojom ebay, rasem i lenkiska portala, kur juos parduoda, bet niko...
QUOTE(dezzire @ 2012 09 26, 14:32)
Sveikos mamytes
Gariūnuose tikrai bus, nes parduoda šios firmos vėžimėlius! O jei neturės, tai prie dviratukų manau tikrai parinktų kažką su pavyzdžiu
QUOTE(linarija @ 2012 09 28, 22:35)
Man atrodo tik ratai... nes rankena tiek vieno, tiek kito jau ta naujoji - odine, lopsys uzapvalintas, uzvalkalas prailgintas...nebent lopsys didesnis, bet abejociau, man atrodo nesikeite ismatavimai. Remas siek tiek kitoks...
Toks jausmas, kad naujo Tako Jumper Lietuvoje nebeįmanoma nusipirkti... Babycityje likęs tik vienas (raudonas )... Per google irgi nieko negaliu rasti.. Gal žinot vietų, kur galima būtų dar jų rasti? Gal kitame mieste, ne Vilniuje? O gal turit kontaktų kokių žmonių prekiaujančių šiais vežimėliais? Būčiau labai dėkinga už bet kokią info