Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

QUOTE(zivile.str @ 2011 02 14, 15:29)
Na as pati ten nebuvau kai pirko vezimeli, tai pasakyti negalu pas kuri pardaveja pirko, o spalva tai visas juodas su plonom baltom juostelem siulese isiutumis, dar juoda vaziuokle, tai atrodo tikras dzipas  thumbup.gif

gal butu galima foto blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2011 02 15, 11:38)
gal butu galima foto  blush2.gif  ax.gif

http://www.abobo.pl/...amp;prod_id=328
va cia panasus, tik pas mus juodas remas ir lopsiuko dugnas apvalesnis ir plastikinis - supimui.
Atsakyti
QUOTE(zivile.str @ 2011 02 17, 10:18)
http://www.abobo.pl/...amp;prod_id=328
va cia panasus, tik pas mus juodas remas ir lopsiuko dugnas apvalesnis ir plastikinis - supimui.

nnerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2011 02 17, 13:43)

Tai ant nuorodos spausk atsivers.
Atsakyti
QUOTE(zivile.str @ 2011 02 17, 14:14)
Tai ant nuorodos spausk atsivers.

Man irgi nerodo, raso va ka
продукт с данным идентификационным номером не существует или он не активен
O as irgi labai norejau pasiziuret kaip atrodo naujas modeliukas ax.gif
Atsakyti
Parasykit el. pastus atsiusiu savaji vezima, nufotkinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.str @ 2011 02 17, 13:00)
Parasykit el. pastus atsiusiu savaji vezima, nufotkinau  rolleyes.gif

parasiau i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zivile.str @ 2011 02 17, 13:00)
Parasykit el. pastus atsiusiu savaji vezima, nufotkinau  rolleyes.gif

labai grazus thumbup.gif ir ta medziagyte atrodo kitokia nei visu vezimuku ane ar man cia tik ant foto pasirode g.gif
Atsakyti
bent jau kolkas medziaga atrodo tikrai patvari, nezinau kaip bus isskalbus, bet bent jau kolkas atrodo, kad lengvai ir valytis turetu
Atsakyti
zivile.str, oi koks grazus vezimukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciu aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.str @ 2011 02 17, 13:15)
bent jau kolkas medziaga atrodo tikrai patvari, nezinau kaip bus isskalbus, bet bent jau kolkas atrodo, kad lengvai ir valytis turetu

o ta medziagyte ne skurline tokia ane ,man ji pasirode kaip kokia striukine ar klazkas panasaus g.gif
as va toki nusiziurejau ,tai ta medziaga matosi kad tokia kaip striuku user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DJD*: 17 vasario 2011 - 14:21
QUOTE(*DJD* @ 2011 02 17, 15:17)
o ta medziagyte ne skurline tokia ane ,man ji pasirode kaip kokia striukine ar klazkas panasaus  g.gif
as va toki nusiziurejau ,tai ta medziaga matosi kad  tokia kaip striuku user posted image

Nu neatrodo skurline, tai jei vaziuosi pasiziureti situ vezimeliu galesi pati ivertinti. Zinai kas vienam juoda, kitam balta. Man ji atrodo tvirta.
Atsakyti