Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

QUOTE(Uzsispirele @ 2010 08 30, 19:57)
gaila kad nera lietuviskai parasyta apie tako warrior...bet man atrodo kad mazai kuom skiriasi tako warrior nuo tako jumper x. O kaip tako jumper x amortizacija?ziuriu ji graziai ten prie dideliu ratu atrodo bet ar ja imanoma paspaust uzsigulus ant rankenos, ar lengvai spaudziasi auksyt ir zemyn (vaikui raminant/migdant)?

Man asmeniskai Tako Jumper X vezimelis buvo labai minkstas. Pliusas, kad tie amortizaroriai reguliuojasi, turi 2 lygius...vienas - kieciau vaziuoja ir sunkiau linguojasi, antras - minksciau vaziuoja ir minkstesne vaziuokle tampa. Amortizacija labai gera, bet prie to prisideda ir dideli guminiai ratai. mirksiukas.gif Nesijaucia jokios duobes ir duobeles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2010 08 30, 21:57)
gaila kad nera lietuviskai parasyta apie tako warrior...bet man atrodo kad mazai kuom skiriasi tako warrior nuo tako jumper x. O kaip tako jumper x amortizacija?ziuriu ji graziai ten prie dideliu ratu atrodo bet ar ja imanoma paspaust uzsigulus ant rankenos, ar lengvai spaudziasi auksyt ir zemyn (vaikui raminant/migdant)?

skiriasi tai tikrai, ypac nauji warior...pirmiausia lopshys yra didesnis...plastikinis lopshys...apsaugeles didesnes..daugiau uzdengia nuo vejo ir pan...

o Milli way, tai gamintojas irgi Tako wink.gif
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2010 08 30, 14:33)
man jie pasirode labai panashus i Tako, ale bishki patobulinti ir brangesni smile.gif
tai wa, masta jei negausiu norimo Tako Warior, gal teks shita imti...nes vaziuokles tos pacios man atrodo...

Na as tai vienu metu apziurinejau ir jumper x, ir milli way-tai milli way zymiai lengvesnis, medziaga geresne kazkurioj dalyje, pats lopsys didesnis, daiktams susideti atsisega uztrauktukas, o jumperr x reik pavargt, kad daiktus issiimt ar susidet....Na as irgi mastau apie milli way.Sako, kad jie labai panasus tutis zippy vezimams. g.gif
Kas norit apziuret si vezima, surinkit googlej milli way vezimeliai ir jums ismes nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2010 08 31, 09:13)
skiriasi tai tikrai, ypac nauji warior...pirmiausia lopshys yra didesnis...plastikinis lopshys...apsaugeles didesnes..daugiau uzdengia nuo vejo ir pan...

O Jus manot tas Warior plastikinis lopsys geriau, negu Jumper X?? Nemanau, kad plastmaseje vaikai geriau migdyti. schmoll.gif Jumper x lopsio apacio tokia kaip "ale kartonine", daugiau visur medziaga, daug geriau kvepuoja.
Aisku, Warior daugiau uzdengtas. Tas uzdangaliukas toks didesnis, vejas taip nepus. Bet realiai, juk kudiki ir taip suvinioji, aptutuluoji, niekur ten nepucia, kad ir Jumper X lopsyje.
Siaip tai modeliukas grazus, siek tiek patobulintas, tik man asmeniskai nepatinka prie mazuju ratu tas uzdengtas priekiukas schmoll.gif http://www.tomi.pl/okno/11483/a/ Nes jis momentaliai nusibraizys ir issiteps, nespesit cia taip jau saugoti. Toks savotiskas "kliuvinys". Jumper X jo nera.
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2010 08 31, 09:13)

nupirkome mes si vezima thumbup.gif As esu laaabai jo patenkinta. Lengvas remas, labai lengvai susideda, ir visus ,,pribambasus" jis turi. Labai manevringas. Ir tame lopsyje padarytos venciliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 31, 11:43)
O Jus manot tas Warior plastikinis lopsys geriau, negu Jumper X?? Nemanau, kad plastmaseje vaikai geriau migdyti.  schmoll.gif  Jumper x lopsio apacio tokia kaip "ale kartonine", daugiau visur medziaga, daug geriau kvepuoja.
Aisku, Warior daugiau uzdengtas. Tas uzdangaliukas toks didesnis, vejas taip nepus. Bet realiai, juk kudiki ir taip suvinioji, aptutuluoji, niekur ten nepucia, kad ir Jumper X lopsyje.
Siaip tai modeliukas grazus, siek tiek patobulintas, tik man asmeniskai nepatinka prie mazuju ratu tas uzdengtas priekiukas  schmoll.gif  http://www.tomi.pl/okno/11483/a/ Nes jis momentaliai nusibraizys ir issiteps, nespesit cia taip jau saugoti. Toks savotiskas "kliuvinys". Jumper X jo nera.

Na dėl to plastmasinio lopšio tai ką aš žinau... apčiupinėjau nuo iki Tako Warrior... ta plasmasė jaučiasi tik išorėje, kad ji yra, o vidus visas padengtas spec medžiaga, po kuria yra ventiliacija įrengta ir plius yra čiužinukas priede įdėtas... taip kad bent jau aš nemačiau blogio dėl lopšio...
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2010 08 31, 17:27)
Na dėl to plastmasinio lopšio tai ką aš žinau... apčiupinėjau nuo iki Tako Warrior... ta plasmasė jaučiasi tik išorėje, kad ji yra, o vidus visas padengtas spec medžiaga, po kuria yra ventiliacija įrengta ir plius yra čiužinukas priede įdėtas... taip kad bent jau aš nemačiau blogio dėl lopšio...

Na, kaip kam kas patinka, aisku, kiekvienas renkasi kas jam atrodo tinkama.
O ciuzinukas yra ir Tako Jumper X vezimeliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 31 rugpjūčio 2010 - 17:33
QUOTE(lituka @ 2010 08 31, 18:13)
nupirkome mes si vezima  thumbup.gif  As esu laaabai jo patenkinta. Lengvas remas, labai lengvai susideda, ir visus ,,pribambasus" jis turi. Labai manevringas. Ir tame lopsyje padarytos venciliacijos  4u.gif

Cia kaip supratau, milli way pirkote?Kokios spalvytes ir kada jau isbandysit? 4u.gif
Beje, kiek mokejote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munytte: 31 rugpjūčio 2010 - 18:01
QUOTE(Uzsispirele @ 2010 08 21, 09:22)
O man iskilo kitas klausimas. O ta autokedute masinoje turi kokia tai nors "isofix" tvirtinimo sistema ar ji tvirtinasi ja apkarscius automobilio dirzais? nes neasinoretu ten terliotis nuemus nuo ratu dar tampytis su automobilio dirzais. Nes kiek kitokiose forumuose skaitinejau tai niekas is mamyciu nepaminejo jog butu kazkoks isofix sistema , o jei yra tai idomu kokia tinkama tai kedutei. Pavizdziau x-lander xa kai domejausi tai buvo isvardita kokios dvi rusis dedasi kedutes ant ratuku remo ir koks turi buti isofix sistema ,o kaip Tako jumper x?

Gal kas domėjotės, mane irgi labai domina šis klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kariste @ 2010 09 02, 15:24)
Gal kas domėjotės, mane irgi labai domina šis klausimas ax.gif

Tako vezimeliu kedutes neturi jokios isofix sistemos. Automobilyje jos tvirtinamos dirzais ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 02 rugsėjo 2010 - 16:08
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 02, 16:07)
Tako vezimeliu kedutes neturi jokios isofix sistemos. Automobilyje jos tvirtinamos dirzais ir tiek.

Tai gal žinote ar ant šio vežimo rėmo tinka tvirtinti pvz. Maxi Cosi kėdutę, arba kitokią?
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 08 31, 18:00)
Cia kaip supratau, milli way pirkote?Kokios spalvytes ir kada jau isbandysit? 4u.gif
Beje, kiek mokejote? smile.gif

ne mes pirkome tako warrior
O isbandysim tik lapkriti.
Spalva auksine su auksiniu remu smile.gif
Atsakyti