Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

fanabe costa sur
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 10:44)
fanabe costa sur

Kur vyskit į eksursijas, jau nusprendėt?
Atsakyti
Nuomosim masina ir vaziuosim visur kur tik spesim. Susigaudziau lankytinas vietas is SM ir bandysim viska pamatyt. Su lenkais autobusu tikrai nedardesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 11:01)
Nuomosim masina ir vaziuosim visur kur tik spesim. Susigaudziau lankytinas vietas is SM ir bandysim viska pamatyt. Su lenkais autobusu tikrai nedardesim smile.gif

Tai žinoma, kad su mašina patogiau, kur norėsi važiuosi ir kiek norėsi būt, esi pats sau šeimininkas. Mes su vaiku irgi apvažiavom, sustodavom , išlipdavom, vaikas pavalgydavo gryname kalnų ore mirksiukas.gif
Būtinai važiuokit serpantinais, vaizdai nerealūs bigsmile.gif
Atsakyti
Oi tie serpantinai. Siurpuliukas is kitu kelioniu. Adrenalinas ir atsiputimas, kai pravaziuji juos, o kartu pasijauti toks laisvas ir kartu menkas. Pamatai kaip didingai sukurtas pasaulis wub.gif
Atsakyti
Gal kas buvote Callao Sport Hotel - SPA (Adeje, Tenerife) ? Domintu atsiliepimai. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 04 birželio 2010 - 13:51
sveiki gyvi 4u.gif as katik po kanaru,tiksliau GK,noriu pasakyt kad ispudziai nenuvyle,netgi buvo geriau nei tikejausi,tai salis i kuria dar grisiu butinai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2010 06 08, 01:12)
sveiki gyvi  4u.gif as katik po kanaru,tiksliau GK,noriu pasakyt kad ispudziai nenuvyle,netgi buvo geriau nei tikejausi,tai salis i kuria dar grisiu butinai wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Puiku 4u.gif Ar padejo patarimai?
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 06 07, 21:30)
Puiku  4u.gif  Ar padejo patarimai?

aciukas tau kurmiuke tikrai paverte mirksiukas.gif ax.gif su masina aplakstem kiek galejom,bet man ir tai mazai 7dieneliu buvo doh.gif o i Tenerife nebutume speje kaip ir sakei,mes buvom apsistoje Maspalomas,bet matem daug vieteliu nerealu ten,Puerto Mogan super,Amadores pleziakus,o Anfi pliazas is vis man super thumbup.gif buvom Palmitos parke thumbup.gif super,Aqualand praleidom visa dienele vaikui dziaugsmo buvo smile.gif dar aplankeme Roko nublo kalnus thumbup.gif dar kupranugariu safaris super 4u.gif zodziu noriu atgal lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
O koks oras dabar ten?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 08, 07:48)
O koks oras dabar ten?

na mes kai buvom tai 29-30 thumbup.gif mes buvom pietuose,o siaurinej daly vesiau,pvz Las Palmas buvo 23 laipsniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2010 06 08, 15:17)
na mes kai buvom tai 29-30 thumbup.gif mes buvom pietuose,o siaurinej daly vesiau,pvz Las Palmas buvo 23 laipsniai smile.gif

Sveikos, mergaitės..skaitinėjuosi jūsų temutę ir negaliu, net spirgu kaip norėčiau ir aš pasilepinti Kanaruose..
kadngi aš atostogų turiu tik tais gruodžio-sausio mėnesį, tai kaip manot, ar tinkamas laikas tokiu metu?
karščio saulės man kaip ir nelabai reikia, bet ar nebūtų šalta žiemos metu? 4u.gif
Atsakyti