fanabe costa sur
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 10:44)
fanabe costa sur
Kur vyskit į eksursijas, jau nusprendėt?
Nuomosim masina ir vaziuosim visur kur tik spesim. Susigaudziau lankytinas vietas is SM ir bandysim viska pamatyt. Su lenkais autobusu tikrai nedardesim
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 11:01)
Nuomosim masina ir vaziuosim visur kur tik spesim. Susigaudziau lankytinas vietas is SM ir bandysim viska pamatyt. Su lenkais autobusu tikrai nedardesim
Tai žinoma, kad su mašina patogiau, kur norėsi važiuosi ir kiek norėsi būt, esi pats sau šeimininkas. Mes su vaiku irgi apvažiavom, sustodavom , išlipdavom, vaikas pavalgydavo gryname kalnų ore
Būtinai važiuokit serpantinais, vaizdai nerealūs
Oi tie serpantinai. Siurpuliukas is kitu kelioniu. Adrenalinas ir atsiputimas, kai pravaziuji juos, o kartu pasijauti toks laisvas ir kartu menkas. Pamatai kaip didingai sukurtas pasaulis
QUOTE(gintirija @ 2010 06 08, 01:12)
sveiki gyvi as katik po kanaru,tiksliau GK,noriu pasakyt kad ispudziai nenuvyle,netgi buvo geriau nei tikejausi,tai salis i kuria dar grisiu butinai
Puiku Ar padejo patarimai?
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 06 07, 21:30)
Puiku Ar padejo patarimai?
aciukas tau kurmiuke tikrai paverte su masina aplakstem kiek galejom,bet man ir tai mazai 7dieneliu buvo o i Tenerife nebutume speje kaip ir sakei,mes buvom apsistoje Maspalomas,bet matem daug vieteliu nerealu ten,Puerto Mogan super,Amadores pleziakus,o Anfi pliazas is vis man super buvom Palmitos parke super,Aqualand praleidom visa dienele vaikui dziaugsmo buvo dar aplankeme Roko nublo kalnus dar kupranugariu safaris super zodziu noriu atgal
O koks oras dabar ten?
QUOTE(Tina* @ 2010 06 08, 07:48)
O koks oras dabar ten?
na mes kai buvom tai 29-30 mes buvom pietuose,o siaurinej daly vesiau,pvz Las Palmas buvo 23 laipsniai
QUOTE(gintirija @ 2010 06 08, 15:17)
na mes kai buvom tai 29-30 mes buvom pietuose,o siaurinej daly vesiau,pvz Las Palmas buvo 23 laipsniai
Sveikos, mergaitės..skaitinėjuosi jūsų temutę ir negaliu, net spirgu kaip norėčiau ir aš pasilepinti Kanaruose..
kadngi aš atostogų turiu tik tais gruodžio-sausio mėnesį, tai kaip manot, ar tinkamas laikas tokiu metu?
karščio saulės man kaip ir nelabai reikia, bet ar nebūtų šalta žiemos metu?