QUOTE(Noja78 @ 2010 12 13, 09:41)
iš kur užsisakinėjote šį viešbutį? ar yra šalia jo parkingas? kaip maistas? ar užteko su vaikais HB?
pažiūrėjau foto, mane sugundė viešbutukas
per booking.com uzsakinejau visus viesbucius.
turi savo rakinama parkinga, tai privaziuoji prie pat savo kambario duru
maistas normalus, svediskas stalas, na kaip visur
pasirinkt tikrai buvo is ko, tik iseje is viesbucio pamatem, kad jis 3*, bet pasirinkimu tikrai nenusileido priest tai gyventuose 4* viesbuciuose.. man labiausiai patiko, kad budavo ir normaliai iskeptu kiausiniu, o ne su skystais tryniais
dar omletus valgydavom su mazium su pasirinktais ingredientais
vakare visi gerimai mokami, vanduo 2E, sulciu stikline irgi tiek. desertui visada valgydavom ledu, ju buna 4 rusiu su saldytom braskem.. na saldumynu tikrai nebus tiek kiek turkijoj ar egipte
vaisiai - slyvos, bananai, obuoliai, kriauses ir kiviai.
mums uzteko HB, juk buvom vos kelias dienas. jei pasyviam poilsiui, tai reiktu paskaiciuoti. mums keturiems su HB kainavo 65E para.
kambariuose yra mikrobange, virdulys, orkaite, elektrine plytele, puodas ir keptuve, irankiai, puodeliai 4 asmenims. duse normalus fenas, vonia, tulikas ir bide. kiekvienas kambariukas turi balkona, jei vaziuosit su iki 2 metu vaiku greiciausiai gausit pirmam aukste (is 3) kambarius. kadangi nebuvo aktualu, tai nezinau kaip ten su tais ranksluosciais prie baseino, bet man atrodo nuoma 1E, gultas 1E, jei abu 1.5E, bet cia tik taip girdejau snekat, tai gal ir ne tiesa
siaip dauguma turistu eidavo i papludymi. man patiko, kad vienas baseinas buvo nuozulnus, tai ir mazasis galejo pabraidyti.
baby club, vaikam iki 3 metu. galima palikti 10-12:30 ir vakare dar pora valandu pries vakariene su jais zaidzia, su didesniais irgi uzsiima, ta diena kai leidom viesbuty buvo indenu diena, tai ir zaidimai ta tema, o vakare po vaikisku sokiu iteikia diplomus laimetojams.. po ju vakarine programa, atnesa mazas kedutes vaikams prieky sienos, o tevai foteliukuose sedi..
tam paciam pastate prie H10 iejimo yra vaistine mini parduotuvele ir klinikos, perejus gatve bankas, ir didesni prekybiniai taskai. auto nuomos punktu ir parduotuviu tai pilna visur
salia trys papludymiai, matem viename, kad dalis atitverta, nesusidaro bangos, tai su mazais vaikais ten eiciau..