QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 17:39)
kuo vieta prastesne? nuo juros atstumas tas pats, be to pagal Tripadvisor uzima 30 vieta pagal populiaruma, Columbus Aparthotel 47... Tokias kainas as ir rugpjuti maciau ir birzeli maciau, kai pati uzsisakinejau
kas cia per skaiciavimai: tureti viesbutyje AI ir clubuose nieko net gerti neuzsisakyti???
Tuo ir prastesnė, kad šalia greitkelio, be to iki tam tikrų vietų žymiai toliau nei nuo mūsų viešbučio. Matau jums sunkiai sekasi skaityti, nežinau kiek kartų skaičiau, nerandu, kur parašiau, kad neužsisakinėju visai. Esmė tame, kad tu ir už įėjimą mokėdamas gauni gėrimų, tai kaip ir perki gėrimą. Svarbu, kiek aš perku jų klube turėdama AI ir kiek pirkčiau jei neturėčiau. Anyway, matau, kad ieškote prie ko prisikabinti, tad nebeatsakinėsiu į jūsų nepagrįstus aiškinimus. Mėtotės vis kažkokiomis replikomis kabinėjatės, vietoj to, kad žmonėms gerų patarimų duoti. Aš pasakiau kiek kainavo man viešbutis, o kiti jau pasidarys savo išvadas, gali sau tai leisti ar ne.
Man asmeniškai būtų įdomu sužinoti, kiek išleido kiti, kurie maitinosi kavinėse, taip pat pirko ir alkoholinius gėrimus, desertus ir visai netaupė. Galėčiau palyginti ir tada pasvarstyti, gal aš tikrai nemačiau tų labai pigių kavinių...