Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 17:13)
2000 lt 7 nakvynės. Gal net šiek tiek pigiau.

man gaunasi 3* Apartamentos Caribe irgi yra miestelyje Playa de las Americas, kainuoja 230 euru 7 nakvynem per booking 2 zmonems (11-18 gruodzio).
581 eurai (2000LT) - 230 euru uz nakvyne / 7 nakvyniu = 50 euru per diena maistui ir gerimams. Nu kiek skaiciuoju apsimoka tik visa laika naudojantis AI...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 16:55)
man gaunasi 3* Apartamentos Caribe irgi yra miestelyje Playa de las Americas, kainuoja 230 euru 7 nakvynem per booking 2 zmonems (11-18 gruodzio).
581 eurai (2000LT) - 230 euru uz nakvyne / 7 nakvyniu = 50 euru per diena maistui ir gerimams. Nu kiek skaiciuoju apsimoka tik visa laika naudojantis AI...

Na, sekmės tau taip skaičiuojant ir planuojant atostogas lotuliukas.gif Visų pirma lygink vienodo laikotarpio kainas, be to lygink AI ir B vienam viešbutyje, o ne skirtinguose. Pasiūlytas viešbutis yra daug prastesnėje vietoje ir vien dėl to jo nesirinkčiau. Be to, nejuokink lygindama rytdienos pasiūlymus su kitų laikotarpių kainomis.

Na mums 50 eur 2 žmonėms per dieną neužtenka. Jau vien papigiai kavinėj pavalgyt minimum 25 eur žmogui. Nesakysiu kiek ko išgerdavau, bet vakarais prieš varydami pasilinksmint geriau išgerdavom viešbučio bariuke, nei už kokteilį klube mokėdavom ~10 eur. tai mums dar kažkur po 30-50 eur žmogui išeitų. Ačiū už jūsų pastangas, skaičiuoti ir pati moku, ir tikrai 9 kartus pamatuoju prieš kažką darydama, tad jūs manęs neįtikinsit su savo primityviais pirmoko skaičiavimais. Mes paskaičiavom kiek per dieną pravalgydavom, išgerdavom viešbutyje ir kiek atitinkamai kainuotų įv. kavinėse, tad žinom kiek mums tai būtų atsiėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo honeybunny: 06 gruodžio 2010 - 17:13
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 18:12)
Na, sekmės tau taip skaičiuojant ir planuojant atostogas lotuliukas.gif  Visų pirma lygink vienodo laikotarpio kainas, be to lygink AI ir B vienam viešbutyje, o ne skirtinguose. Pasiūlytas viešbutis yra daug prastesnėje vietoje ir vien dėl to jo nesirinkčiau. Be to, nejuokink lygindama rytdienos pasiūlymus su kitų laikotarpių kainomis.

Na mums 50 eur 2 žmonėms per dieną neužtenka. Jau vien papigiai kavinėj pavalgyt minimum 25 eur žmogui. Nesakysiu kiek ko išgerdavau, bet vakarais prieš varydami pasilinksmint geriau išgerdavom viešbučio bariuke, nei už kokteilį klube mokėdavom ~10 eur. tai mums dar kažkur po 30-50 eur žmogui išeitų. Ačiū už jūsų pastangas, skaičiuoti ir pati moku, ir tikrai 9 kartus pamatuoju prieš kažką darydama, tad jūs manęs neįtikinsit su savo primityviais pirmoko skaičiavimais. Mes paskaičiavom kiek per dieną pravalgydavom, išgerdavom viešbutyje ir kiek atitinkamai kainuotų įv. kavinėse, tad žinom kiek mums tai būtų atsiėję.

kuo vieta prastesne? nuo juros atstumas tas pats, be to pagal Tripadvisor uzima 30 vieta pagal populiaruma, Columbus Aparthotel 47... Tokias kainas as ir rugpjuti maciau ir birzeli maciau, kai pati uzsisakinejau mirksiukas.gif

kas cia per skaiciavimai: tureti viesbutyje AI ir clubuose nieko net gerti neuzsisakyti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 06 gruodžio 2010 - 17:41
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 18:13)
2000 lt 7 nakvynės. Gal net šiek tiek pigiau.

O iš kurio miesto jūs vykote į Tenerifę?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 17:39)
kuo vieta prastesne? nuo juros atstumas tas pats, be to pagal Tripadvisor uzima 30 vieta pagal populiaruma, Columbus Aparthotel 47... Tokias kainas as ir rugpjuti maciau ir birzeli maciau, kai pati uzsisakinejau  mirksiukas.gif

kas cia per skaiciavimai: tureti viesbutyje AI ir clubuose nieko net gerti neuzsisakyti???

Tuo ir prastesnė, kad šalia greitkelio, be to iki tam tikrų vietų žymiai toliau nei nuo mūsų viešbučio. Matau jums sunkiai sekasi skaityti, nežinau kiek kartų skaičiau, nerandu, kur parašiau, kad neužsisakinėju visai. Esmė tame, kad tu ir už įėjimą mokėdamas gauni gėrimų, tai kaip ir perki gėrimą. Svarbu, kiek aš perku jų klube turėdama AI ir kiek pirkčiau jei neturėčiau. Anyway, matau, kad ieškote prie ko prisikabinti, tad nebeatsakinėsiu į jūsų nepagrįstus aiškinimus. Mėtotės vis kažkokiomis replikomis kabinėjatės, vietoj to, kad žmonėms gerų patarimų duoti. Aš pasakiau kiek kainavo man viešbutis, o kiti jau pasidarys savo išvadas, gali sau tai leisti ar ne.

Man asmeniškai būtų įdomu sužinoti, kiek išleido kiti, kurie maitinosi kavinėse, taip pat pirko ir alkoholinius gėrimus, desertus ir visai netaupė. Galėčiau palyginti ir tada pasvarstyti, gal aš tikrai nemačiau tų labai pigių kavinių...
Atsakyti
Na, kas ieskot pigaus varianto Kanaruose, pasidairykit www.canarias.com smile.gif
Esu per juos uzsisakinejus, nes siule geriausias kainas thumbup.gif Tik apmoketi reikia iskart uzsakant, na taip, kaip per www.booking.com

Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2010 12 06, 23:34)
Na, kas ieskot pigaus varianto Kanaruose, pasidairykit  www.canarias.com smile.gif
Esu per juos uzsisakinejus, nes siule geriausias kainas thumbup.gif  Tik apmoketi reikia iskart uzsakant, na taip, kaip per www.booking.com

Kaip ten su atsaukimo galimybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 21:40)
Man asmeniškai būtų įdomu sužinoti, kiek išleido kiti, kurie maitinosi kavinėse, taip pat pirko ir alkoholinius gėrimus, desertus ir visai netaupė. Galėčiau palyginti ir tada pasvarstyti, gal aš tikrai nemačiau tų labai pigių kavinių...

Honeybunny, bet kokiu atveju smagu skaityt apie kitų žmonių patirtį keliaujant, juk paskui atsirenki ko norėtum , o ko ne. 4u.gif

Mes pirmą kartą važiavom be maitinimo. Gerokai jaudinausi dėl to, kad vietoj maistas bus brangus. Bet nieko tragiško. Valgėm įvairiose vietose, tai kainos panašiai kaip pas mus. Tik Tagananoj pataikėm į kavinukę kur viskas buvo vos ne dvigubai pigiau nei kitur, o maisto kokybė daug geresnė. Mes turėjom virtuvėlę, tai kartais gaminomės patys kartais eidavom į kavinukes. Nežinau kiek vien maistui išleidom, nes iš tų pačių pinigų pirkom kurą ir visa kita.

Šiaip, jei kaina nedaug skiriasi, tai aišku All daug geriau. Bet jei didelis kainų skirtumas , tai ir antrą kartą imčiau tik butą, nes su maistu ten tikrai nėra problemų. O parduotuvėj vynas ( tas pats ) ir kai kurie maisto produktai daug pigiau nei Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 12 07, 10:13)

Šiaip, jei kaina nedaug skiriasi, tai aišku All daug geriau. Bet  jei didelis kainų skirtumas , tai ir antrą kartą imčiau tik butą, nes su maistu ten tikrai nėra problemų. O parduotuvėj vynas ( tas pats )  ir kai kurie maisto produktai daug pigiau nei Lietuvoj.

būtent, jeigu mums apartamentai 10 dienų gaunasi po 800 Lt, tai jau viešbutis su AI - 3500-4000 Lt. skirtumas yra.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2010 12 07, 09:54)
būtent, jeigu mums apartamentai 10 dienų gaunasi po 800 Lt, tai jau viešbutis su AI - 3500-4000 Lt. skirtumas yra.

Tokiu atveju tai jo, o mums kadangi skyrėsi mažiau nei 1000 litų (apie 800 kažkur skaičiavom), nes ieškojom apartamentų geroj vietoj, tai pigiausiai ~1200 litų buvom radę, tai paskaičiavom kad labiau apsimoka AI už 2000 lt 2 žmonėms. 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
visos temos neskaichiau, tai atleiskit jei kartosiu klausima ax.gif
bet chia matau daugiau kalba apie viezhbuchius ir pan, kadangi mes vyksime i Tenerife su 10 men vaiku mane domina toks klausimas: ar parduotuvese ten gausiu pirkti koshychiu pagamintu ir tyreliu? ar vertetu man veshtis viska ish Lt? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 12 07, 14:13)
sveiki,
visos temos neskaichiau, tai atleiskit jei kartosiu klausima  ax.gif
bet chia matau daugiau kalba apie viezhbuchius ir pan, kadangi mes vyksime i Tenerife su 10 men vaiku mane domina toks klausimas: ar parduotuvese ten gausiu pirkti koshychiu pagamintu ir tyreliu? ar vertetu man veshtis viska ish Lt?  doh.gif

Laba smile.gif

Tikrai bus vaikisko maistelio. Savaime aisku jei yra laisvos vietos registruotame bagaze tai galima kazkiek ir veztis, tarkim ir tu paciu lengvu miltiniu kosiu.
Visgi is cia vaziuojant geriausiai zinom ka musu vaikas megsta ir valgo. Esu maciusi ir HIPP ir MILUPA, nors HIPP dazniau, ir kitu firmu. Ir reikia i didesnes parduotuves eiti. Plius ne visada juk zinai kur koki maisteli pamatysi ar rasi. Taciau didesniuose kurortuose tikrai neturetu but problemu. Ispanijoje vaikiskas maistelis panasiom kainom kaip ir LT, kai kur gal net ir pigiau galima rasti, kitur kazkiek brangiau - bet cia nepritaupysi, jei reikes prikti tai ir pirksit. Tarkim keliaujant i kokia Graikija ar Malta, tai ten maistelio kainos, tu paciu pampersu zymiai didesnes, ko nepasakyciau apie Ispanija, konkreciai Kanarus. As asmeniskai kiek galejau tiek veziausi is LT. Bet cia kiekvienam asmeniskai reik apsispresti kaip elgtis. Labai populiarus ir dazni SPAR centriukai ir centrai. smile.gif

Sekmes kelioneje 4u.gif
Atsakyti