QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 15:13)
tikrai kad Jus turisto lituano arba mazai keliavote...
Kaip Jus tada kainas paskaiciuosite maitinimui, kai man vienodai kainavo ir su pusryciais ir HB tom paciom dienom ir per ta pacia agentura? Tik 10 euru skirtumas dviem zmonems 9 naktim: padalinus gaunasi ~1 euras vakariene dviems
Atsidarom Tripadvisor Columbus aparthotel ir pirmame puslapyje 6 skundai del maisto, nors zmones zino kad tai tik 3* ir kur tas maitinimas geresnis negu 4-5* ???
Na, mes buvom radę tokių variantų, kur be maitinimo net brangiau negu HB, tam pačiam viešbutyje, bet tai yra akcijos ir tokių kainų aš nelyginu. Be to rašau maždaug ir lyginau kainas be nakvynės ne tik Columbus, bet ir kituose panašiuose viešbučiuose. Taip, kad net jeigu būtume ieškoję kito viešbučio, vis tiek mums būtų panašiai atsipirkę.
Nusiskundimų girdėjome ir mes, britai nuolat niurzgėjo, kad prastas Hamburgerių ir kito greito maisto pasirinkimas. Manau kiekvienam savo, beje, viena forumietė minėjo, kad maistas neprastas. Man asmeniškai užtenka pasirinkimo iš 6 karštų patiekalų, kelių rūšių garnyrų, daugybės įvairių salotų (mixuotų ir pavienių), įvairių užkandžių, desertų, skaniausių bandelių ir pan. Buvo patiekalų ir su jūrų gėrybėmis ir paella ir lazanija, įvairių meksikietiškų patiekalų, (tokių tik per travel buvau mačiusi), netgi kelių rūšių picų nuolatos buvo, be to, kasdien vištienos, kalakutienos, žuvies, kiaulienos, jautienos patiekalai. Kaip 3* viešbučiui geriau neįsivaizdavau. O tripadvisor aš pati skaičiau ir labai daug, ir tikrai tikėjausi, kad bus žymiai blogiau, bet šis viešbutis viršijo mano lūkesčius 3 kartus.
P.S. Jei dar kartą perskaitysit mano ankstesnę žinutę, pastebėsite, kad lyginau su turkijos 4-5* viešbučių maitinimu.
Reziumė: mano nuomone, kokybės ir kainos santykiu rinkčiausi AI (jeigu nors pusę savaitės nekeliaučiau), nes TIKRAI kavinėse maitintis bent 2 kartus dienoj + gėrimai išeitų ŽYMIAI brangiau.