Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(Miramax @ 2010 12 06, 16:30)
Tai oro uoste - jokiu būdu. Aš tai iškart žinojau, kad arba Formulėj, arba Etape, tik dar neužsakinėju, nes gal išmes akcijinių kainų dar. biggrin.gif

O įdomu,ar galima gauti ten vietų iš karto atvykus,be išansktinio užsakymo?Į priekį tai tikrai nežadu imti nakvynės,nes vis tiek labai anksti reiktų būti orouoste,bet va atgal,jei matytumėm,kad buvo beprotiškai sunku,gal ir reiktų viešbučio paslaugų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2010 12 06, 14:30)

Papildyta:
o galima viešbučio pavadinimą ir per kur užsakinėjot, o gal čia paskutinė minutė buvo?

Columbus aparthotel, kainu skirtumas tarp AI ir Be maitinimo nėra labai didelis, todėl padalinus iš atitinkamų dienų skaičiaus panašiai ir gavom, kaip rašiau. Per kokią sistemą užsisakinėjom nepamenu, nes žiūrėjom labai daug (visokie booking.com ir pan) ir ieškojom per kurią patogiausia ir pigiausia mokėt lietuviška kortele. Užsisakėm maždaug prieš mėnesį.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 14:24)
musu 2* viesbutyje uz 18 euru zmogui siule pusrycius, pietus ir vakariene, o Jusu viesbutyje uz ta pacia kaina net AI ir dar su super maistu blink.gif  Nu netikiu as tokiomis pasakomis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na matosi, kad turisto lituano. Pas mus kainos ant lapelio irgi kitos parašytos, Pusryčiai 6 eur, pietūs 10 (atrodo), o vakarienė (12-15), tai gaunasi ~30 eur žmogui, bet kai perki iš anksto visą paketą tai gauni visai kitą kainą. Kaina AI ir Be maitinimo skyrėsi apie 250 eur (čia 2 žmonėm), buvom savaitę, tai dienai išeina ~35 eur
Atsakyti
Gyvenom pirmą kartą ir mes Columbus'e - matinimas tikrai laaaabai neblogas mirksiukas.gif 4u.gif . Turėjom HB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 06, 15:46)
O įdomu,ar galima gauti ten vietų iš karto atvykus,be išansktinio užsakymo?Į priekį tai tikrai nežadu imti nakvynės,nes vis tiek labai anksti reiktų būti orouoste,bet va atgal,jei matytumėm,kad buvo beprotiškai sunku,gal ir reiktų viešbučio paslaugų g.gif

Ot kaip ten iškarto atvykus, tai nežinau, nebandžiau, vėliausiai internetu užsakinėjau prieš parą.
Atsakyti
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 15:52)
Columbus aparthotel, kainu skirtumas tarp AI ir Be maitinimo nėra labai didelis, todėl padalinus iš atitinkamų dienų skaičiaus panašiai ir gavom, kaip rašiau. Per kokią sistemą užsisakinėjom nepamenu, nes žiūrėjom labai daug (visokie booking.com ir pan) ir ieškojom per kurią patogiausia ir pigiausia mokėt lietuviška kortele. Užsisakėm maždaug prieš mėnesį.
Papildyta:
Na matosi, kad turisto lituano. Pas mus kainos ant lapelio irgi kitos parašytos, Pusryčiai 6 eur, pietūs 10 (atrodo), o vakarienė (12-15), tai gaunasi ~30 eur žmogui, bet kai perki iš anksto visą paketą tai gauni visai kitą kainą. Kaina AI ir Be maitinimo skyrėsi apie 250 eur (čia 2 žmonėm), buvom savaitę, tai dienai išeina ~35 eur

tikrai kad Jus turisto lituano arba mazai keliavote...
Kaip Jus tada kainas paskaiciuosite maitinimui, kai man vienodai kainavo ir su pusryciais ir HB tom paciom dienom ir per ta pacia agentura? Tik 10 euru skirtumas dviem zmonems 9 naktim: padalinus gaunasi ~1 euras vakariene dviems thumbup.gif
Atsidarom Tripadvisor Columbus aparthotel ir pirmame puslapyje 6 skundai del maisto, nors zmones zino kad tai tik 3* ir kur tas maitinimas geresnis negu 4-5* ???
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 15:24)
musu 2* viesbutyje uz 18 euru zmogui siule pusrycius, pietus ir vakariene, o Jusu viesbutyje uz ta pacia kaina net AI ir dar su super maistu blink.gif  Nu netikiu as tokiomis pasakomis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o pasakom reik tikiet... tongue.gif

Siaip idomumo delei ilindau patikrint.
kainu palyginimas: tas pats viebutis, tas pats HB. skirtingi puslapiai.

viena kaina - 710 (pries savaite buvo tas pats)

antra kaina - 641 (pries savaite buvo 580)

trechia kaina - 750

ketvirta kaina - 775

realiai mes nupirkom uz 580 HB, nes pirkom aksciau. o daugiausia uz TA PATI viesbuti HB norejo virs 900, tik db nerandu kuriam saite.
mes dar papildopmai gavom spec vakariene per kaledas. kitur uz ta vakariene papildomai reikejo dar moket.
gal jei dar geriau pasiknistume, rastume dar pigiau...

tikiu, kad tas pats gali but ir AI. taip, kad reik moket ieskoti
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 15:13)
tikrai kad Jus turisto lituano arba mazai keliavote...
Kaip Jus tada kainas paskaiciuosite maitinimui, kai man vienodai kainavo ir su pusryciais ir HB tom paciom dienom ir per ta pacia agentura? Tik 10 euru skirtumas dviem zmonems 9 naktim: padalinus gaunasi ~1 euras vakariene dviems   thumbup.gif
Atsidarom Tripadvisor Columbus aparthotel ir pirmame puslapyje 6 skundai del maisto, nors zmones zino kad tai tik 3* ir kur tas maitinimas geresnis negu 4-5* ???

Na, mes buvom radę tokių variantų, kur be maitinimo net brangiau negu HB, tam pačiam viešbutyje, bet tai yra akcijos ir tokių kainų aš nelyginu. Be to rašau maždaug ir lyginau kainas be nakvynės ne tik Columbus, bet ir kituose panašiuose viešbučiuose. Taip, kad net jeigu būtume ieškoję kito viešbučio, vis tiek mums būtų panašiai atsipirkę.

Nusiskundimų girdėjome ir mes, britai nuolat niurzgėjo, kad prastas Hamburgerių ir kito greito maisto pasirinkimas. Manau kiekvienam savo, beje, viena forumietė minėjo, kad maistas neprastas. Man asmeniškai užtenka pasirinkimo iš 6 karštų patiekalų, kelių rūšių garnyrų, daugybės įvairių salotų (mixuotų ir pavienių), įvairių užkandžių, desertų, skaniausių bandelių ir pan. Buvo patiekalų ir su jūrų gėrybėmis ir paella ir lazanija, įvairių meksikietiškų patiekalų, (tokių tik per travel buvau mačiusi), netgi kelių rūšių picų nuolatos buvo, be to, kasdien vištienos, kalakutienos, žuvies, kiaulienos, jautienos patiekalai. Kaip 3* viešbučiui geriau neįsivaizdavau. O tripadvisor aš pati skaičiau ir labai daug, ir tikrai tikėjausi, kad bus žymiai blogiau, bet šis viešbutis viršijo mano lūkesčius 3 kartus.
P.S. Jei dar kartą perskaitysit mano ankstesnę žinutę, pastebėsite, kad lyginau su turkijos 4-5* viešbučių maitinimu.

Reziumė: mano nuomone, kokybės ir kainos santykiu rinkčiausi AI (jeigu nors pusę savaitės nekeliaučiau), nes TIKRAI kavinėse maitintis bent 2 kartus dienoj + gėrimai išeitų ŽYMIAI brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo honeybunny: 06 gruodžio 2010 - 15:42
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 16:41)
Na, mes buvom radę tokių variantų, kur be maitinimo net brangiau negu HB, tam pačiam viešbutyje, bet tai yra akcijos ir tokių kainų aš nelyginu. Be to rašau maždaug ir lyginau kainas be nakvynės ne tik Columbus, bet ir kituose panašiuose viešbučiuose. Taip, kad net jeigu būtume ieškoję kito viešbučio, vis tiek mums būtų panašiai atsipirkę.

man ir idomu palyginti... kiek Jums kainavo dviems viesbutis su AI ir kiek nakvyniu?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 16:07)
man ir idomu palyginti... kiek Jums kainavo dviems viesbutis su AI ir kiek nakvyniu?

2000 lt 7 nakvynės. Gal net šiek tiek pigiau.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 06, 15:13)

Nusiskundimų visad bus, kad ir koks tas maistas bebūtų mirksiukas.gif . Visų skoniams neįtiksi. Mums viskas buvo thumbup.gif - pasirinkimas didelis, papildo greitai, tad prieš tuščių bliūdų stovėt ir laukt neteko. NOrs tai tik 3 žvaigdutės.
Palyginimui - kitą kartą buvom Santa Maria - tai meniu skurdesnis, papildymai lėtesni, eilės prie blynų kasdien biggrin.gif . Su šeimyna nutarėm, kad Columbusas (jis ten kažkaip skaitėsi žemesnio lygio) maitinimo atžvilgiu žymiai pranoksta Santą MArią.

QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 15:41)

Nusiskundimų girdėjome ir mes, britai nuolat niurzgėjo, kad prastas Hamburgerių ir kito greito maisto pasirinkimas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 12 06, 16:29)
Nusiskundimų visad bus, kad ir koks tas maistas bebūtų mirksiukas.gif . Visų skoniams neįtiksi. Mums viskas buvo thumbup.gif - pasirinkimas didelis, papildo greitai, tad prieš tuščių bliūdų stovėt ir laukt neteko. NOrs tai tik 3 žvaigdutės.
Palyginimui - kitą kartą buvom Santa Maria - tai meniu skurdesnis, papildymai lėtesni, eilės prie blynų kasdien biggrin.gif . Su šeimyna nutarėm, kad Columbusas (jis ten kažkaip skaitėsi žemesnio lygio) maitinimo atžvilgiu žymiai pranoksta Santą MArią.
drinks_cheers.gif

O kada jūs buvot Columbuse? Mes kiek žiūrėjom tripadvisor tai apartamentų fotkės labai nekokios, o patys gavom tikrai superinį kambarį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 16:34)
O kada jūs buvot Columbuse? Mes kiek žiūrėjom tripadvisor tai apartamentų fotkės labai nekokios, o patys gavom tikrai superinį kambarį.  mirksiukas.gif

Mes buvom pernai, balandžio mėn. Kambarys pasitaikė ne iš pačių jau tokių prabangiausių biggrin.gif , bet žmonės nepriekabūs, grįžtam tik nusiprasut ir permiegot, tai mums buvo gerai. O vat maistas tikrai maloniai 4u.gif nustebino
Atsakyti