QUOTE(Pause @ 2010 12 03, 06:26)
Tai jusu atveju tada reiketu kulinarini pazinima po vietos kavines daryti
O del gaminimo, HB ar AI tai labai priklauso nuo seimos juk, mes su MB isimesdavom batono, sardiniu, kalmaru, kreveciu, midiju, sangrijos, cipsu, saulegrazu (jas tik kanaruose kazkodel grauziu) ir alyvuogiu, ir pliaze ar kelyje super. Vakare pasisemdavom i sangrijos buteli vandenyno vandens, nusipirkdavom poka pjaustytu salotu, kubeliais pjaustytos mesos ir trintu pomidoru ir pasidarydavom vakariene su mazom bulvytem ir kepta pomidoruose mesa. Dar ten nerealu buvo saldyti grybai: pokelis kaip pas mus saldytu darzoviu buna, bet ten tokie normalus rudi grybai visokie, labai tinka prie mesos. Pusryciams visokius sumustinius su ozku suriu ir chorizo valgydavom.
O del gaminimo, HB ar AI tai labai priklauso nuo seimos juk, mes su MB isimesdavom batono, sardiniu, kalmaru, kreveciu, midiju, sangrijos, cipsu, saulegrazu (jas tik kanaruose kazkodel grauziu) ir alyvuogiu, ir pliaze ar kelyje super. Vakare pasisemdavom i sangrijos buteli vandenyno vandens, nusipirkdavom poka pjaustytu salotu, kubeliais pjaustytos mesos ir trintu pomidoru ir pasidarydavom vakariene su mazom bulvytem ir kepta pomidoruose mesa. Dar ten nerealu buvo saldyti grybai: pokelis kaip pas mus saldytu darzoviu buna, bet ten tokie normalus rudi grybai visokie, labai tinka prie mesos. Pusryciams visokius sumustinius su ozku suriu ir chorizo valgydavom.
pasakykite Jūs man, neismanelei, ka jus darote su tuo vandenyno vandeniu pasiseme?