Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(Pause @ 2010 12 02, 13:11)
Mes patys gaminomes, daug smagiau balkone valgyt nei kokioj ten valgykloj ar pan, beto gaminu tik per atostogas smile.gif
Salia yra Spar ir HyperDino parduotuves, nemazos, visko galima nusipirkti.

Jei maista gamintis patiems tai daug ko nepamatai, nes gali tik kokiom 4 valandom kur nors istrukti... Tenerifeje juodai uzknisdavo vakarus leisti viesbutyje vien del HB, kai tiek graziu vietu ir norisi pamatyti saulelydi ir kituose miesteliuose ar kalnuose
Atsakyti
oj, kadangi as atsigaminu siaip... tai man ne poilsis butu jei dar kelionej reiktu maista susipirkinet, gamint... as jau taip tu parduotuviu nemegstu doh.gif bet kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 12 02, 14:38)
oj, kadangi as atsigaminu siaip... tai man ne poilsis butu jei dar kelionej reiktu maista susipirkinet, gamint... as jau taip tu parduotuviu nemegstu doh.gif bet kiekvienam savo biggrin.gif

Taip, aš kieivieną dieną namie verdu 2 k. valgyt, tai jei ir per atostogas reiktų doh.gif Mūsų šeimai ir yra atostogos: saulė, jūra, maistas, gėrimai AI. Tik va šįkart bus tik HB, bet vis geriau ne tik B (bed) biggrin.gif
Ir jokio prisirišimo nėra, juk jei nenori ar kur išvažiuoji tai ir nepavalgai viešbučio restorane, dažnai mes kelionėse paragaujam vietinėse kavinėse jų maisto. Bet užtat nereikia sukt galvos "ką šiandien valgysim", tuo labiau, kad mūsiškė nevalgiukė, bet iš gausybės vis kažką išsirenka ir pavalgo (užkanda). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 02 gruodžio 2010 - 13:46
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 12 02, 14:43)
Taip, aš kieivieną dieną namie verdu 2 k. valgyt, tai jei ir per atostogas reiktų doh.gif  Mūsų šeimai ir yra atostogos: saulė, jūra, maistas, gėrimai AI. Tik va šįkart bus tik HB, bet vis geriau ne tik B (bed) biggrin.gif
Ir jokio prisirišimo nėra, juk jei nenori ar kur išvažiuoji tai ir nepavalgai viešbučio restorane, dažnai mes kelionėse paragaujam vietinėse kavinėse jų maisto. Bet užtat nereikia sukt galvos "ką šiandien valgysim", tuo labiau, kad mūsiškė nevalgiukė, bet iš gausybės vis kažką išsirenka ir pavalgo (užkanda). 4u.gif

jei lėktume tik su vyru, gal imtume HB, bet kadangi mano vyrukai abu laaaaabai valgūs, tai praktiškai kelionėje aš turėčiau tik gaminti, nes būtų tas pats klausimas "mama, kada valgysim ir ką???" doh.gif tai AI mane nuo šito reikalo išvaduoja biggrin.gif
Atsakyti
man tai nėra problemos ir AI paimti, ir kelionėj gaminti, nors ir namie prisigaminu - įdomu ką nors sugalvoti naujo, iš vietinių produktų. o juk ir kavinukėse galima pavalgyt, nebūtinai kiekvieną dieną prie puodų sėdėt. taip kad tikrai kiekvienam savo. Aš taip sakant, už įvairovę biggrin.gif
Atsakyti
Tai aš irgi sakiau,kad žiūrėsiu vietoj,kaip bus su maitinimu mirksiukas.gif,patogu,kai gali vietoj nusipirkti maitinimą. Nes vieną kartą kai buvau Turkijoj,buvo superprastas maistas viešbuty,tai ir sumokėta buvo ir praktiškai nevalgę likdavom,nors gyvenom 5 žv. blush2.gif O savas maitinimasis man gerai tuom,kad valgysim,kada norėsim,ir prie puodų tikrai nesiruošiu kiauras dienas stovėt,bus gerai ir pusfabrikačiai arba vietinės kavinukės rolleyes.gif
Atsakyti
Na, man irgi norisi per atostogas pabuti toliau nuo puodu ax.gif Bet gal savotiskai ir idomu kitoje salyje eksperimentuoti. Dar vis galvoju koki maitinima pasirinkti, bet manau, kad bent pusryciai tikrai bus viesbutyje... kitaip puse dienos pramiegociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 12 02, 18:26)
kad bent pusryciai tikrai bus viesbutyje... kitaip puse dienos pramiegociau  lotuliukas.gif

O aš va dėl to ir nesusigundžiau tais pusryčiais iš anksto užsakyti,kad nors per atostogas galėčiau pamiegot,nes vis kai prisimenu tą Turkiją,kai reikdavo 7 keltis,kad gaut skėčių prie baseino ir dar kažką rasti normalaus restorane,nes po 8 būdavo likę vien kiaušai ir kelios daržovės schmoll.gif
Racke,tai kurį viešbutį užsakėt?Radau per ryaner hotelius visai neblogų variantų,ypač,kai važiuoja daugiau žmonių,bet man jau per vėlu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 02, 17:51)
Tai aš irgi sakiau,kad žiūrėsiu vietoj,kaip bus su maitinimu mirksiukas.gif,patogu,kai gali vietoj nusipirkti maitinimą. Nes vieną kartą kai buvau Turkijoj,buvo superprastas maistas viešbuty,tai ir sumokėta buvo ir praktiškai nevalgę likdavom,nors gyvenom 5 žv. blush2.gif O savas maitinimasis man gerai tuom,kad valgysim,kada norėsim,ir prie puodų tikrai nesiruošiu kiauras dienas stovėt,bus gerai ir pusfabrikačiai arba vietinės kavinukės rolleyes.gif

Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad Kanarų salose imti AI, ar net HB yra NESAMONE!!!!! Kavinukiu (nuostabiu) aplink pilna, aptanauja greitai, maistas- pasaka! Kainos- panasios, kaip pas mus. Visbuciai gana toli nuo vandenyno, tad su tuo maitinimu esi labai priristas, nes po kilometra pirmyn atgal eiti del maisto schmoll.gif ... Turkijoje, Egipte, kur higienos klausimai aktualus vietinese kavinese, taip, AI yra gera iseitis, juolab, kad dauguma viesbuciu- rezervatai laukuose... Taciau Kanarai... Noresite isvykti, vazineti, eiti prie vandenyno... Ten tiek visko yra ka veikti... O maistas toks puikus kavinese. Supermarketuose maistas panasus kaip pas mus, nagi tikrai prie tu puodu stoveti nereikia!!!! Pusryciams kiausini koki isivirdavome, jogurtu... Vakarienei - salotas apartamentu balkone valgydavome, ar kokio indisko maisto atsinesdavome, na, o pietus dazniausiai kavinese (o kartais- vakariene:) ). Labai faina, puse atostogu zavesio... Beje, buvome su maziukais vaikais (trimis - dvynukes neturincios treju ir septynmetis)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 02 gruodžio 2010 - 18:06
manau vienareiksmiskai sakyti nesamone ar samone AI negalima. Priklauso nuo situacijos ir kelioniu tikslo. Mano tarkim si karta kelione yra grinai poilsine, viskas bus salia ir vandeninas - 200m nuo viesbucio, ir sildomas baseinas ir sauna ir dziakuzi prie baseinu...planuojam keliaut gal viena - dvi dienas kur nors po sala jei bus noro, bet kol kas tikslas yra daryti "nieko"...jau tiek tu lakstymu turiu savo gyvenime po lankytinas vietas, kad net vemt vercia vien apie tai pagalvojus. tai man AI ar HB atrodo super, juolab kaina skyriasi ne daug visai, tad ir nebus gaila kartais praleist ta vakariene ir nueit i kavine, jei tik noras bus. O kai temsta 6 val, nezinau i ka ten patamsei ziurieti? kaip tik grizai i viesbuti ir eini valgyt, rami galva. Bet as tai ziauriai nekenciu puodu, ir indu plovimo...brrrr. net nuo minties kad atostogaujant virsiu kiausinius purto...planuoju visada ar bus pazintine ar poilsine.

tai jei pazintine tada AI neverta, jei planas ilsietis tada geriau tai daryt ramiai su AI.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 02, 14:27)
Jei maista gamintis patiems tai daug ko nepamatai, nes gali tik kokiom 4 valandom kur nors istrukti... Tenerifeje juodai uzknisdavo vakarus leisti viesbutyje vien del HB, kai tiek graziu vietu ir norisi pamatyti saulelydi ir kituose miesteliuose ar kalnuose

Tai jusu atveju tada reiketu kulinarini pazinima po vietos kavines daryti smile.gif

O del gaminimo, HB ar AI tai labai priklauso nuo seimos juk, mes su MB isimesdavom batono, sardiniu, kalmaru, kreveciu, midiju, sangrijos, cipsu, saulegrazu (jas tik kanaruose kazkodel grauziu) ir alyvuogiu, ir pliaze ar kelyje super. Vakare pasisemdavom i sangrijos buteli vandenyno vandens, nusipirkdavom poka pjaustytu salotu, kubeliais pjaustytos mesos ir trintu pomidoru ir pasidarydavom vakariene su mazom bulvytem ir kepta pomidoruose mesa. Dar ten nerealu buvo saldyti grybai: pokelis kaip pas mus saldytu darzoviu buna, bet ten tokie normalus rudi grybai visokie, labai tinka prie mesos. Pusryciams visokius sumustinius su ozku suriu ir chorizo valgydavom.

O ka duoda pusryciams imant maitinima? Siaip idomu smile.gif Krosanai su uogienem, dribsniai, koses ir full english breakfast ar kas nors dar gero? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 03 gruodžio 2010 - 05:28
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 12 02, 19:05)
Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad Kanarų salose imti AI, ar net HB yra NESAMONE!!!!! Kavinukiu (nuostabiu) aplink pilna, aptanauja greitai, maistas- pasaka! Kainos- panasios, kaip pas mus. Visbuciai gana toli nuo vandenyno, tad su tuo maitinimu esi labai priristas, nes po kilometra pirmyn atgal eiti del maisto  schmoll.gif ... Turkijoje, Egipte, kur higienos klausimai aktualus vietinese kavinese, taip, AI yra gera iseitis, juolab, kad dauguma viesbuciu- rezervatai laukuose... Taciau Kanarai... Noresite isvykti, vazineti, eiti prie vandenyno... Ten tiek visko yra ka veikti... O maistas toks puikus kavinese.
...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(niteo @ 2010 12 02, 22:07)
...
planuojam keliaut gal viena - dvi dienas kur nors po sala jei bus noro, bet kol kas tikslas yra daryti "nieko"...jau tiek tu lakstymu turiu savo gyvenime po lankytinas vietas, kad net vemt vercia vien apie tai pagalvojus. tai man AI ar HB atrodo super, juolab kaina skyriasi ne daug visai, tad ir nebus gaila kartais praleist ta vakariene ir nueit i kavine, jei tik noras bus

man toks ispudis, kad kavinese maistas skanesnis negu viesbutyje 4u.gif
Zinoma priklauso nuo zmogaus kas jam svarbu: maistas, pliazas, lankytinos vietos ir tt. As Tenerifeje kiekviena pasyviai praleista diena prisimenu kaip kankyne - negalejau sulaukti kada grisiu namo doh.gif

QUOTE(Pause @ 2010 12 03, 06:26)
Tai jusu atveju tada reiketu kulinarini pazinima po vietos kavines daryti smile.gif
....
O ka duoda pusryciams imant maitinima? Siaip idomu smile.gif Krosanai su uogienem, dribsniai, koses ir full english breakfast ar kas nors dar gero? blush2.gif

man nusibosta visada tame paciame viesbutyje vakarieniauti, norisi vis kitur nulekti, bet sumoketu pinigu labai gaila blush2.gif
pusryciams buvo kiekviena diena keptas bacon su kiausiniene (nezinau kaip jis ten tiksliai vadinasi), pupeles padaze, bulkutes, dzemai, krosanu ir kosiu nemaciau. Maitinimas priklauso zinoma nuo viesbucio...

Atsakyti