QUOTE(Kurmiukė @ 2010 12 02, 19:05)
Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad Kanarų salose imti AI, ar net HB yra NESAMONE!!!!! Kavinukiu (nuostabiu) aplink pilna, aptanauja greitai, maistas- pasaka! Kainos- panasios, kaip pas mus. Visbuciai gana toli nuo vandenyno, tad su tuo maitinimu esi labai priristas, nes po kilometra pirmyn atgal eiti del maisto
... Turkijoje, Egipte, kur higienos klausimai aktualus vietinese kavinese, taip, AI yra gera iseitis, juolab, kad dauguma viesbuciu- rezervatai laukuose... Taciau Kanarai... Noresite isvykti, vazineti, eiti prie vandenyno... Ten tiek visko yra ka veikti... O maistas toks puikus kavinese.
...
QUOTE(niteo @ 2010 12 02, 22:07)
...
planuojam keliaut gal viena - dvi dienas kur nors po sala jei bus noro, bet kol kas tikslas yra daryti "nieko"...jau tiek tu lakstymu turiu savo gyvenime po lankytinas vietas, kad net vemt vercia vien apie tai pagalvojus. tai man AI ar HB atrodo super, juolab kaina skyriasi ne daug visai, tad ir nebus gaila kartais praleist ta vakariene ir nueit i kavine, jei tik noras bus
man toks ispudis, kad kavinese maistas skanesnis negu viesbutyje
Zinoma priklauso nuo zmogaus kas jam svarbu: maistas, pliazas, lankytinos vietos ir tt. As Tenerifeje kiekviena pasyviai praleista diena prisimenu kaip kankyne - negalejau sulaukti kada grisiu namo
QUOTE(Pause @ 2010 12 03, 06:26)
Tai jusu atveju tada reiketu kulinarini pazinima po vietos kavines daryti
....
O ka duoda pusryciams imant maitinima? Siaip idomu
Krosanai su uogienem, dribsniai, koses ir full english breakfast ar kas nors dar gero?
man nusibosta visada tame paciame viesbutyje vakarieniauti, norisi vis kitur nulekti, bet sumoketu pinigu labai gaila
pusryciams buvo kiekviena diena keptas bacon su kiausiniene (nezinau kaip jis ten tiksliai vadinasi), pupeles padaze, bulkutes, dzemai, krosanu ir kosiu nemaciau. Maitinimas priklauso zinoma nuo viesbucio...