Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(Miramax @ 2010 11 30, 08:21)
sakykit prašom, Tenerifės žinovai, kaip ten miestukas Plaja Paraiso?

Man asmeniskai nykus. Daug daugiauksciu pastatu - "betonines dziungles". Norint kazkokiu atrakciju, parduotuviu ar siaip p;asivaikscioti reikia vaziuoti i Costa Adeje, Play Americas...
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 11 30, 12:13)
Noja78,super nuotraukytės thumbup.gif.O kurioj vietoj tiek kuprių? Jau laukiu,kada savo akimis išvysiu tuos vaizdus.Vakar rezervavau viešbutį,vis dėlto Corralejoj.Kažkaip mano kompanija ieškojo,kur būtų dideli baseinai,visokie gymai,jei orai pavestų,tai ir radom ten optimaliausią variantą ax.gif Manau,kad per tas 2 savaites bus laiko nuvykti ir į kitus miestus pasižiūrėt rolleyes.gif

Lanzerotej smile.gif
kokį viešbutį rezervavot?
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2010 11 30, 13:37)
Man asmeniskai nykus. Daug daugiauksciu pastatu - "betonines dziungles". Norint kazkokiu atrakciju, parduotuviu ar siaip p;asivaikscioti reikia vaziuoti i Costa Adeje, Play Americas...

na va, o aš jau apartamentus ten užsakiau, gal kad normalus toks variantas pasitaikė, o ir rašo, kad ten nevėjuota, toks pliažiukas tarp uolų simpatiškas... A, pavažinėsim gal kur per 10 dienų, vistiek mašiną imsim visam lakiotarpiui.
Atsakyti
Jei visa laika turesit masinyte, tai tikrai rasit ka veikti ir ka pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 11 30, 16:49)
Lanzerotej smile.gif
kokį viešbutį rezervavot?

Apartamentos Lobos Bahia Club g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 01, 09:49)
Apartamentos Lobos Bahia Club g.gif

Ir as i si ziuriu mirksiukas.gif ir dar i Apartamentos Hesperia Bristol Playa , bet kaip suprantu jie bus labai toli nuo tu didziuju kopu ax.gif Pirmame sudomino sildomas baseinas (jei vandenynas butu be proto saltas), o antrame - sauna.
Atsakyti
na va, bilietai yra, už apartamentu depozitas pravestas, liko mašinos nuoma ir tarpinė nakvynė, bet irgi jau nužiūrėta. galėsim ramiai laukti pavasario atostogų.
Atsakyti
Sveiki, Sausio 7-14 d. 6 suaugę ir mūsų princesė vėl kylam į Tenerifę iš UK. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 12 01, 12:25)
Ir as i si ziuriu  mirksiukas.gif  ir dar i Apartamentos Hesperia Bristol Playa , bet kaip suprantu jie bus labai toli nuo tu didziuju kopu  ax.gif  Pirmame sudomino sildomas baseinas (jei vandenynas butu be proto saltas), o antrame - sauna.

O kiek tas toli?Mačiau tik,kad iki paplūdimio 400m,bet mums tai ne atstumas.O tas viešbutis irgi sudomino savo baseinais,vedama programa,sportiniais dalykais,ko mano paaugliams labiausiai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 12 01, 11:25)
Ir as i si ziuriu  mirksiukas.gif  ir dar i Apartamentos Hesperia Bristol Playa , bet kaip suprantu jie bus labai toli nuo tu didziuju kopu  ax.gif  Pirmame sudomino sildomas baseinas (jei vandenynas butu be proto saltas), o antrame - sauna.

Na is abieju viesbuciu iki kopu teks autobusu vaziuot ar automobiliu, pestute ten toli bus. Nuo hesperia visai salia autobusas vaziuoja. Mes buvom situose apartamentuose, turejom balkona su vaizdu i vandenyna. Tik saunos ten man matyti neteko niekur. Siaip saunus apartamentai, mums patiko, planuojam ten grizti kovo menesi smile.gif

Didziosios kopos uz Coralejo yra siek tiek smile.gif Paciose kopose yra vienas viesbutis ar 2 berods, bet ten tokie dideli gargarai smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Visa tai Hesperia bristol playa Coralejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 02 gruodžio 2010 - 05:09
QUOTE(Pause @ 2010 12 02, 07:19)
Visa tai Hesperia bristol playa Coralejo 4u.gif

O maitinotės patys ar užsakinėjot maitinimą?Mes kol kas užsakėm be maitinimo,žiūrėsiu kaip bus,galima ir vietoj išsipirkti.O kaip ten su maisto parduotuvėm reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 02, 12:53)
O maitinotės patys ar užsakinėjot maitinimą?Mes kol kas užsakėm be maitinimo,žiūrėsiu kaip bus,galima ir vietoj išsipirkti.O kaip ten su maisto parduotuvėm reikalai?

Mes patys gaminomes, daug smagiau balkone valgyt nei kokioj ten valgykloj ar pan, beto gaminu tik per atostogas smile.gif
Salia yra Spar ir HyperDino parduotuves, nemazos, visko galima nusipirkti.
Atsakyti