QUOTE(gintirija @ 2010 04 07, 13:15)
sveikutes,na mes planuojam geguzes gale vykti i Gran Kanarija norejau paklausti gal kam teko keltis is GK i Tenerifes sala?mes planuojam nuomotis masina ten
Teko, pernai... kelemes keltu Fred Olsen is GK siaurinio Agaete uosto. Kelia apie 1 val. Paciame uoste Tenerifeje yra daug masinu nuomos kompaniju, tame tarpe ir Autoreisen, is kurios mes ir nuomojomes... O galima keltis ir su masina is GK, ir po to grizti...
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 07, 10:40)
Teko, pernai... kelemes keltu Fred Olsen is GK siaurinio Agaete uosto. Kelia apie 1 val. Paciame uoste Tenerifeje yra daug masinu nuomos kompaniju, tame tarpe ir Autoreisen, is kurios mes ir nuomojomes... O galima keltis ir su masina is GK, ir po to grizti...
aciukas uz info beje as irgi ziurineju sitos kompanijos masinu nuomas norim nusikelti ir aplankyti Loro parka,bei pacia sala apziureti,bet siaip esu linkus apsistoti pacioj GK kaip jums sita sala ?kokie ispudziai?mes vyksim pirma karta
QUOTE(gintirija @ 2010 04 08, 00:25)
aciukas uz info beje as irgi ziurineju sitos kompanijos masinu nuomas norim nusikelti ir aplankyti Loro parka,bei pacia sala apziureti,bet siaip esu linkus apsistoti pacioj GK kaip jums sita sala ?kokie ispudziai?mes vyksim pirma karta
Man labai patinka GK, as ten jau kelis metus atostogauju... Mes visada apsistojame Puerto de Mogan miestelyje, apartamentuose Cordial Mogan Valle. Siaip jis idealus tiems, kas megsta ramu, labai ramu poilsi, o mes, kai vaziuojame su vaiku, tai toki labai megstame O siaip, jei norisi aktyvesnio gyvenimo, tai labai OK Puerto Rico miestukas, arba Maspalomas... Paya del Ingles man GK tikrai neverta imti viesbucio su maitinimu, geriau pasirinkti apartamentus, nes maistas tai visose kavinukese labai geras ir nera brangus...Ir aptarnauja visur super greitai. Kadangi GK pliazai yra kiek toliau nuo viesbuciu (dazniausiai), tai neverta ristis prie maitinimo viesbutyje. Be to, smagu pakeliauti ir pacioje saloje, ir i Tenerife nuplaukti...Et... patinka man GK...
QUOTE(Tina* @ 2010 04 07, 12:40)
Lauksim ispudziu. As tai dar tik uz dvieju men. ten keliausiu
sveiki Kanaru myletojai
ar tik nesibaigia Kanaru sezonas balandzio vidury? Mes susiplanavome kelione balandzio paskutine savaite,pradejome ieskoti spec.pasiulymu,o pasirode balandzio 15/16 paskutinis skrydis
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 04 09, 10:43)
sveiki Kanaru myletojai
ar tik nesibaigia Kanaru sezonas balandzio vidury? Mes susiplanavome kelione balandzio paskutine savaite,pradejome ieskoti spec.pasiulymu,o pasirode balandzio 15/16 paskutinis skrydis
Kanaruose sezonas nesibaigia. Baigiasi tik mūsų kelionių agentūrose. Nes tokiu metu atsiranda pigesnių ir artimesnių skrydžių
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 04 09, 06:43)
sveiki Kanaru myletojai
Sveikutes visos.
Mes irgi ilgai planavom kelione i Tenerife.
Ir siandiena spejome paimti du paskutinius bilietukus i lektuva per musu kelioniu agentura.musu kelione 15d.
tikiuosi kel°iones bus nuostabi ir oras mus palepins.
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 04 09, 10:43)
sveiki Kanaru myletojai
Skriskit is Varsuvos balandzio-geguzes menesiais ten pigiausios kainos.kalbu apie www.itaka.pl. Ypac paskutiniu minuciu kainos superines
vakar ziurejau paskutine minute i Grand Kanarija 2savaitem su AL buvo 2000zl
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 09, 06:23)
Man labai patinka GK, as ten jau kelis metus atostogauju... Mes visada apsistojame Puerto de Mogan miestelyje, apartamentuose Cordial Mogan Valle. Siaip jis idealus tiems, kas megsta ramu, labai ramu poilsi, o mes, kai vaziuojame su vaiku, tai toki labai megstame O siaip, jei norisi aktyvesnio gyvenimo, tai labai OK Puerto Rico miestukas, arba Maspalomas... Paya del Ingles man GK tikrai neverta imti viesbucio su maitinimu, geriau pasirinkti apartamentus, nes maistas tai visose kavinukese labai geras ir nera brangus...Ir aptarnauja visur super greitai. Kadangi GK pliazai yra kiek toliau nuo viesbuciu (dazniausiai), tai neverta ristis prie maitinimo viesbutyje. Be to, smagu pakeliauti ir pacioje saloje, ir i Tenerife nuplaukti...Et... patinka man GK...
as tai ziurineju vis Maspalomas vietovese kad apsistoti,nes kiek skaiciau tai ten kopos dievinu smeliuka,o siaip irgi uz ramu poilsi,nes su vaiku zadam lekti,maniskiui 6m tai tokios busy vietos man nepatinka ir pliazai kur luzta nuo zmoniu ne man ,noris ramybes,tu teisi del maisto,manau neverta prisiristi prie viesbucio maistas man antroj vietoj kai atostogauju nes noriu kuo daugiau viska pamatyti as ir planuoju nusikelti i Tenerife
QUOTE(gintirija @ 2010 04 10, 22:09)
as tai ziurineju vis Maspalomas vietovese kad apsistoti,nes kiek skaiciau tai ten kopos dievinu smeliuka,o siaip irgi uz ramu poilsi,nes su vaiku zadam lekti,maniskiui 6m tai tokios busy vietos man nepatinka ir pliazai kur luzta nuo zmoniu ne man ,noris ramybes,tu teisi del maisto,manau neverta prisiristi prie viesbucio maistas man antroj vietoj kai atostogauju nes noriu kuo daugiau viska pamatyti as ir planuoju nusikelti i Tenerife
As tokiu atveju labai rekomenduociau Cordial Mogan Valle apartamentus Puerto de Mogan miestelyje- ten idealus nedidukas pliazas (beje, geltono smelio) vaikams, nes yra apsaugotas nuo bangu... Maspalome kopos nuostabios, taciau ten vandenynas atviras, be bangolauziu, ir tikrai nera labai ramu palikti vaika besipliuskenanti... Vandenyne labai jauciasi potvyniai ir atoslugiai, jis juda nuolat - cia vanduo dar atrode kazi kur, o, ziurek, jau kojos vandeny...Dar fantastiskas karibu smelio pliazas (tikrai- fantastiskas, patikekite...) yra Anfi pliazas Arguinegine. Salia jo yra viesbuciai Aquamarina ir Montemarina... Bet as visgi rinkciausi Cordial Mogan Valle apartamentus... Manau, kad tikrai liktumete be galo patenkinti
QUOTE(rasa32 @ 2010 04 09, 15:15)
Skriskit is Varsuvos balandzio-geguzes menesiais ten pigiausios kainos.kalbu apie www.itaka.pl. Ypac paskutiniu minuciu kainos superines
aciu visoms uz info
Bandysim ziureti per lenkus,bet jau pradejom planuoti kelione i Kreta aisku gal nebus dar lb silta,taciau vaziuojant su vaiku manau bus pats tas.O Kanarus atidesim kt metams.
QUOTE(gintirija @ 2010 04 11, 20:01)
Aciu Kurmiuke uz info apie ta vandenyna ir bangas reik pasiziureti internete tas vieteles kur tu paminejai
Tai ner uz ka.. Jei is tinkamesniu pliazu su vaikais, tai dar geras yra Puerto Rico miestelyje Amadores pliazas, na, ir didysis Puerto Rico pliazas nieko, taciau jie jau labiau apkrauti poilsiautojais, be to, Puerto Rico miestelis, kur yra abu sie pliazai, yra labai kalnuotas, tad kelione iki pliazo ir atgal gali buti labai ilga, netgi gyvenant viesbutyje ant vandenyno kranto (pvz. puikus viesbutis yra Riu Vistamar, jis yra ant kranto, bet...ant uolos, ir iki pliazo reikia leistis apie 1 km nuo kalno, nors gyveni praktiskai salia. grizti, atitinkamai- 1 km i kalna... ). o Puerto Mogan yra nekalnuotas, nuo mano minetu apartamentu apie 10 min pestute nuostabia pesciuju promenada iki pliaziuko.... Ech... jau noriu atgal...