Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

Aciu labai uz astakymus 4u.gif Mes imam siaip pasyvu poilsi,nes vienam is keliautoju bus tik 10 menesiu, bet aplankysim butinai Loro parka ir Teide
Atsakyti
Nemanau, kad su tokiu mazu vaikuciu vertetu kabarotis iki pat virsukalnes. Ziauriai salta ten, vejas stiprus ir ledinis (lyginu su Etna). Buvau su pukine striuke, bet nukente veidas. Tik kita diena oda atsigavo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 30, 15:31)
Nemanau, kad su tokiu mazu vaikuciu vertetu kabarotis iki pat virsukalnes. Ziauriai salta ten, vejas stiprus ir ledinis (lyginu su Etna). Buvau su pukine striuke, bet nukente veidas. Tik kita diena oda atsigavo.

Kodėl "kabariotis"? Juk ne pėstute lipama į tą viršukalnę, o pakelia stiklinis ekskavatorius. O tokių vaizdų niekur kitur nepamatysi, išskyrus Etna.
Beje, mums nebuvo jau taip ir šalta, mūsų dukrytė su švarkeliu ir su kepure, o aš išvis su megztiniu. Juk ten tik kelias minutes tebūni.
Papildyta:
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 03 30, 15:27)
Aciu labai uz astakymus 4u.gif Mes imam siaip pasyvu poilsi,nes vienam is keliautoju bus tik 10 menesiu, bet aplankysim butinai Loro parka ir Teide

Mačiau mamos tokius keliautojus nešasi "kengūrose" , ar į tas skaras susivynioja. Ir oro uoste patogu ir šeip keliaujant thumbup.gif
Atsakyti
Ne ejima, kopima ar kelimasi turejau galvoje, o tai, kad ten 10 men. kudikiui per daug atsiauru.

Na o zemiua manau bus pats tas - pavaikstinesit sau ramiai 4u.gif pamatysit lavos kelius, kaip nuo kalno keliavusi. Virsuje - pelenu dulkes, sieros kvapas ir saltis. Bet siaip be galo idomu. Tik ne leliukui smile.gif
Papildyta:
Gaila, kad nuotraukas esu pasalinus is neto. Parodyciau, kaip as ten virsukalnej buvau apsimuturiavus. Kaip kokioj ekspedicijoj smile.gif

Arba jus tikrai uzsigrudine arba Etna kitokio kalibro ugnikalnis. Nu nerealiai ten salta buvo, nerealiai....
Papildyta:
Pora Etnos ugnikalnio foto. Na nezinau kaip cia su sortukais butu tongue.gif O gal Teidej kitaip? g.gif
[attachmentid=195874]
[attachmentid=195875]
[attachmentid=195876]
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 03 31, 11:56)
Nuotraukos ispudingos thumbup.gif  thumbup.gif Tik va as jau irgi nezinau kaip su bridzais vaiksciot tarp ledu, juolab kai man visad salta doh.gif  doh.gif

Laukiu keliones smile.gif

Nu juk ne valandai ten ant kalno lipsit doh.gif . O per 15 min tikrai nenušalsit. Aš irgi šalčmirė, bet net be kojinių grįžau gyva nuo Teidės viršūnės biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 03 31, 23:20)
Na isivaizduokit - isvaro jus ziema su sortukais i kiema ir liepia isbut puciant lediniui vejui  bigsmile.gif ka as zinau, man maloniau apsirengus but  rolleyes.gif

O kas ginčijasi, kad maloniau apsirengus būt? Tiesiog nematau didelės tragedijos 15 minučių pabūt ir ne visai tinkamai apsirengus (nekalbu apie kūdikius mirksiukas.gif ). Be to, bent jau kai mes buvom, vėjas buvo šaltas, bet ne ledinis tongue.gif
Atsakyti
Vadinasi Teide tikrai kitokia nei Etna. Nes tikrai pabuvus ant Etnos nesinoretu i kita ugnikalni su sortais eit doh.gif
Atsakyti
Aš vaikams išvis stirukių imti nesiruošiu, tik bliuzoniukus ir liemenes (striukines) g.gif

Beje, gal kas galit parašyti, kokioje agentūroje PIGIAUSIA išsinuomoti mašiną internetu (t.y. užsisakant iš anskto, iš Lt)?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 04 01, 16:08)
Aš vaikams išvis stirukių imti nesiruošiu, tik bliuzoniukus ir liemenes (striukines) g.gif

Beje, gal kas galit parašyti, kokioje agentūroje PIGIAUSIA išsinuomoti mašiną internetu (t.y. užsisakant iš anskto, iš Lt)?

Mes dvejus metus nuomojomės Autoreisen'e. Kažkaip pasitaikydavo pigiausiai ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 03 31, 23:40)
O kas ginčijasi, kad maloniau apsirengus būt? Tiesiog nematau didelės tragedijos 15 minučių pabūt ir ne visai tinkamai apsirengus (nekalbu apie kūdikius mirksiukas.gif ). Be to, bent jau kai mes buvom, vėjas buvo šaltas, bet ne ledinis tongue.gif

drinks_cheers.gif
Mes net 15 min. neišbuvom. Nėr ten ilgai ką veikt, apsižvalgai pasifotkini, ir atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes ilgiau pavaikstinejom, nes ten buvo kur pavaiksciot.
Atsakyti
sveiki, pries pora savaiciu grizom is tenerifes-oras visas dienas buvo apie 26, o paskutinias dvi dienas -32 laipsniai. Viskas super!!!!! Vaizdai pasakiski!!! Didziausi ispudziai is Loro parko, tik gaila, kad nespejom visko pamatyt, nors ten buvom 5 valandas:(( Stengemes i gyvunu pasirodymus visus nulekt, tai pasivaiksciojimui pritruko laiko-geriau reikejo vaziuot nuomota masina, o ne su ekskursija...
Vaikas labiausiai susizavejo vandens atrakcionu parku-jam ir visos dienos neuzteko.
Teides virsuneje tikrai buvo laaaabai salta!!! Bet vaziavom nuomota masina, ten nuvyke masinoj apsirengem siltus rubus ir virsuj jautemes puikiai. Gaila buvo ziureti i drebancius ir pasiurpusius vaikucius, kur tevams atrodo, kad trumpai bunant nesusals...
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2010 04 01, 17:59)
mes ir ten pasiemem pagal Tavo rekomendacijas. Ir kainos tikrai geriausios  4u.gif

mes Lietuvoj nerezervavom, gal ir be reikalo, nusprendem nuvykus rezervuotis ar pasizvalgyti, tai nuejus i ta nuoma brangiau pasiule nei internetu maciau, grizom i viesbuti ir rezervavom internetu kita diena nuejom atgal ir masina buvo paruosta reikejo tik su savim kredinine kortele turet smile.gif

p.s. internetas viesbuti mokamas buvo 10 min - 1 euras smile.gif

geriau is anskto rezervuot jei nusprendet kuriom dienom vaziuosit, moket nereik is anksto juk(apie autoreisen kalbu).
Atsakyti