Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(Pause @ 2010 11 14, 15:06)
Norime issinuomoti auto gran kanarijos oro uoste is autoreisen. Atsiunte rezervacijos patvirtinima ir ten raso, kad butina parodyti kreditine kortele vairuotojo vardu. Kam ji reikalinga? Mes neturime kreditiniu, pas mus abu VISA DEBIT, bet su ja galima visur online atsiskaityti, lektuvu bilietus pirkti, tik kad ten nera galimybes i minusa pirkti. Ka daryt jei neturim kreditines? Ar jie visas korteles kreditinem vadina? g.gif

Kam reikalinga kreditinė - jau parašė. Tik ji nebūtinai turi būti vairuotojo vardu - mes du kartus nuomojomės mašiną Autoreisene - kortelė (kreditinė) mano vardu, o vairuoja - vyras. Problemų nekilo 4u.gif
Atsakyti
Labai lauksiu nauju atsiliepimu apie lanzarote, nes ketinu ten apsilankyti vasario men. mirksiukas.gif Ir labai tikiuosi, kad nesusalsiu ax.gif Esu daugiau papludimio, o ne baseino megeja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 11 14, 21:15)
dėl autoreisen, viskas ten su jais gerai, reikia jiems kreditinės duomenų, nes būtent nuo jos kai mašiną paimsit pinigus ir nuskaičiuos. bent jau taip Fuertėj buvo. smile.gif ir aišku, jiems yra garantas dėl mašinos sudaužymo ir pan.

Aciu uz atsakyma. Prisiminem, kad MB turi kreditine, bet lietuviska, kurios jau kuris laikas nenaudoja. Tam laisko patvirtinime raso, kad reikia parodyti kreditine, neraso, kad ja butent reikia ir atsiskaitineti. Tai gal uzteks tik ja parodyti ir tiek, o atsiskaitysim savo debetinem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2010 11 15, 05:26)
Aciu uz atsakyma. Prisiminem, kad MB turi kreditine, bet lietuviska, kurios jau kuris laikas nenaudoja. Tam laisko patvirtinime raso, kad reikia parodyti kreditine, neraso, kad ja butent reikia ir atsiskaitineti. Tai gal uzteks tik  ja parodyti ir tiek, o atsiskaitysim savo debetinem? g.gif

vakar ir aš gavau patvirtinimą iš autoreisen, ai štai ką rašo:
Please do not forget to present your credit card besides this voucher of confirmation when you pick up the car in our offices, if you do not, we will not be able to provide the car.
* Payment will be made by credit card in our offices at the time of withdrawing the vehicle.

pingigai bus nuskaičiuojami nuo kreditinės.

o pas mane dar klausimas iškilo. ar galioja senos vairuotojo teisės? prieš 2 metus galiojo, o dabar kaip?
Atsakyti
Dėl atsiskaitymo - taip, atsiskaitysite kreditine kortele. O kad ja nesinaudojate Lietuvoje - Autoreisenui dzin - jam svarbu, kad būtų galiojanti ir kad užtenktų pinigų nuomai apmokėt biggrin.gif . Dėl teisių nežinau... Mano vyras jas pasikeitė dėl šventos ramybės, kai pirmą kartą ten važiavom tongue.gif
Atsakyti
Paprotinkit,prašau,kaip perkat pigius lėktuvo bilietus į Fuerteventūrą ar Lanzarotę blush2.gif Ryanaire suvedu skrydžius,bet visada išmeta,kad tomis dienomis nėra.Ar reikia vesti etapais,pvz.Kaunas-Edinburgas,Edinburgas-Lanzarote?Ir dar-man reikia 5 bilietų,bet Ryanairas rašo,kad daugiausiai duoda 4,tai 1 bilietą atskirai užsakinėti?O kur garantija,kad gausiu į tą patį reisą?Apšvieskit,kas žinot,mat pirmą kartą ėmiausi iniciatyvos be kelionių agentūros keliaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laplandija: 15 lapkričio 2010 - 16:11
QUOTE(Laplandija @ 2010 11 15, 17:01)
Paprotinkit,prašau,kaip perkat pigius lėktuvo bilietus į Fuerteventūrą ar Lanzarotę blush2.gif Ryanaire suvedu skrydžius,bet visada išmeta,kad tomis dienomis nėra.Ar reikia vesti etapais,pvz.Kaunas-Edinburgas,Edinburgas-Lanzarote?Ir dar-man reikia 5 bilietų,bet Ryanairas rašo,kad daugiausiai duoda 4,tai 1 bilietą atskirai užsakinėti?O kur garantija,kad gausiu į tą patį reisą?Apšvieskit,kas žinot,mat pirmą kartą ėmiausi iniciatyvos be kelionių agentūros keliaut.

aš pirkau Ryga-Brussel-Lanzarote-Brussel-Ryga smile.gif
duoda ir 5 ,ir daugiau bilietu. išsirinkus bilietus reikia eiti select and continue ir tikrai duoda, ką tik pati pabandžiau.
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2010 11 15, 16:15)
smagu smile.gif pamenu tave - prieš du metus ir mes važiavom į kanarus - į Tenerifę  smile.gif
kada planuojat? su ryanairu?

bigsmile.gif aga ir aš dabar prisimenu, tik tada buvai nestuke.gif ar klystu? g.gif

aga, per ryanair skrendam. kai gavau iš agentūros kainą blink.gif supykau ir ėmiau pati organizuot. vyrui labai patiko Lanzerotė, tai grįšim 4u.gif sausio viduryje lėksim. 12 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 11 15, 17:01)

Ten turbut raso, kad yra 1-4 bilietai mazesne akcijine kaina, o ne likusiu vietu skaicius lektuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 11 15, 17:28)
aš pirkau Ryga-Brussel-Lanzarote-Brussel-Ryga smile.gif

o kur miegat Briusely?
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2010 11 16, 11:52)
o kur miegat Briusely?

Vakar žiūrėjausi bilietus ir man iškilo tas pats klausimas,mat viešbučiai pakankamai brangūs,o skrydis labai ankstyvas.O įmanoma naktį praleisti oro uoste?
Atsakyti
sveiki,patarkite,kaip pigiau nukeliauti iki Lanzarotes salos,maciau,kad is Londono skraidina Ryanair. Kaip jus nukeliavote?

bigsmile.gif
Papildyta:
ir kiek jums gavosi kaina skrendant per Briuseli? pvz: vienam asmeniui? Ir kaip uzsisakete ten viesbuti?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 11 15, 17:28)
bigsmile.gif aga ir aš dabar prisimenu, tik tada buvai nestuke.gif  ar klystu? g.gif

aga, per ryanair skrendam. kai gavau iš agentūros kainą  blink.gif supykau ir ėmiau pati organizuot. vyrui labai patiko Lanzerotė, tai grįšim 4u.gif sausio viduryje lėksim. 12 dienų.

ne ne nestuke.gif bet mažasis mano mažas dar buvo smile.gif dar berods žuvyte 23 tuo metu keliavo g.gif

mes irgi būsim 2 savaites sausio 15-29 playa del Carmen, o jus kur?
QUOTE(biciukas333 @ 2010 11 16, 14:11)
sveiki,patarkite,kaip pigiau nukeliauti iki Lanzarotes salos,maciau,kad is Londono skraidina Ryanair. Kaip jus nukeliavote?

bigsmile.gif
Papildyta:
ir kiek jums gavosi kaina skrendant per Briuseli? pvz: vienam asmeniui? Ir kaip uzsisakete ten viesbuti?

kelis puslapius atgal buvo pirkusių asmenų maršrutai ir kainos, tame tarpe ir mano smile.gif
mes skrisim Kaunas-Duseldorfas-Lansarote-London(cia su easyjetu)-Kaunas, bilieto kaina nesiekė 600 lt ten atgal, lagaminą registruotą vieną ėmėm smile.gif
Atsakyti