Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(Ledum @ 2010 10 26, 12:28)
Labas, aš jau bandau spausdintis bilietus, bet dar noriu pasiimti papildomai 15 kg lagaminą. Nors rašo, kad kainuos 52 lt į vieną pusę, kitam žingsny prisideda visokių mokesčių ir kaina jau iškyla iki 500 Lt. Gal kas žinot ar čia taip normalu ar aš kažką ne taip suspaudau.  ax.gif

Ten automatiškai prideda draudimus kiekvienam mirksiukas.gif . Sudėkit varneles ten, kur rašo, kad draudimo jums nereikia.
O pabaigoj bet kuriuo atveju prisidės kortelės mokestis, kiekvienam po 35 lt, berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 26, 12:33)
Ten automatiškai prideda draudimus kiekvienam mirksiukas.gif . Sudėkit varneles ten, kur rašo, kad draudimo jums nereikia.
O pabaigoj bet kuriuo atveju prisidės kortelės mokestis, kiekvienam po 35 lt, berods 4u.gif

4u.gif Ačiū, Dilma

Problemėlė buvo , kad man viską išvardino ir ką aš jau buvau mokėjus užsisakinėdama bilietus. O aš pagalvojau, kad dar kartą tiek pat teks mokėti ir supanikavau. doh.gif Pasiskambinau Makaliui ir jis man viską paaiškino. http://www.makalius.lt/
Dar kartą labai labai ačiū. 4u.gif

Atsakyti
sveikos,pries pora savaiciu buvom Gran Canaria saloj,Bahia Feliz miestelyje.Viesbutis Orquidea.tikrai viskas super,priekaistu jokiu! thumbup.gif Buvom su 1,5 men mazyle,tai veikti ir tokiems ir didesniems vaikuciams tikrai yra ka!

QUOTE(vaiduse20 @ 2010 10 25, 22:22)
Mes skrisim is Stansted oro uosto, nes siuo metu gyvenam UK, tai kelione netruks 8val, o tik 4 smile.gif Gal galetut patart is savo patirties koki viesbuti nebutinai, kad butu 4*, nes cia tuos pasirinkau is atsiliepimu internete, toki lyg ir neblogi atsiliepimai, tik kad sunku apsisprest  ax.gif  smile.gif

labas,gryzom is Gran canaria pries 2 savaites,kaip ir jus gyvenu uk.Atostogavom Orquidea viesbutyje,Bahia Feliz miestukyje.Viesbuciui pretenziju neturiu(na gal kokia viena mazyte tongue.gif )vaziavau su 16 ir 1,5 metu vaikais,tai visi likom patenkinti.Malonu jei nors kiek padejau apsisprest,jei dar kas domina-klausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(takupaj @ 2010 10 26, 19:00)
labas,gryzom is Gran canaria pries 2 savaites,kaip ir jus gyvenu uk.Atostogavom Orquidea viesbutyje,Bahia Feliz miestukyje.Viesbuciui pretenziju neturiu(na gal kokia viena mazyte  tongue.gif )vaziavau su 16 ir 1,5 metu vaikais,tai visi likom patenkinti.Malonu jei nors kiek padejau apsisprest,jei dar kas domina-klausk  4u.gif

Mane viskas domina. Kas patiko ir kas nepatiko... ax.gif Koks buvo oras, vanduo. Artėjant kelionei pradėjo kinkos drebėt. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sugarbabe @ 2010 10 26, 19:05)
aciu tau labai 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 10 26, 17:10)
Mane viskas domina. Kas patiko ir kas nepatiko... ax.gif  Koks buvo oras, vanduo. Artėjant kelionei pradėjo kinkos drebėt.  lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif

oras visa savaite laikesi +26iki +32,per pati vidudieni tai ne baseine ar ne vandenyne buti neimanoma,vaziavom Maspalomas miesto ir kopu apziureti,tai mazaja beveik laisciau vandeniu,nes karsta nerealiai doh.gif .patogus susisiekimas autobusais,jie kondicionuojami,vesus ir tvarkingi.masinos nenuomavau,nes neradom su vaikiskom kedutem,o kitaip keliaut buvo negalima,bet kadangi mazoji pas mane labai judri,tai mes veiksmo visur rasdavom ax.gif .Nepatariu vaziuoti i Aqualand,kuri siulo labai vietines ir anglu agenturos.Mes juo labai usivyleme.25 eurai bilieto kaina,plius jei nori gulto ten(o noresi,nes atsisest tik betonas)tai dar mokesi 3,5 euro,spintele daiktams irgi mokama,ar 4 eurai.zodziu-kainos kosmines o veikti ten nera ka... schmoll.gif schmoll.gif jei kada buvote Jurmalos vandens parke tai Jurmala vertinciau 10 o sita esanti Gran Kanaria saloj-tik 3.geriausias vandens parkas yra Tenerifeje. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(takupaj @ 2010 10 26, 19:19)
...
jei kada buvote Jurmalos vandens parke tai Jurmala vertinciau 10 o sita esanti Gran Kanaria saloj-tik 3.geriausias vandens parkas yra Tenerifeje. cool.gif

Jus turbut omeny turite Siam Parka Tenerifeje, nes Aqualand tai nelabai (uz spinteles ir gulta irgi reikejo moketi).
Atsakyti
gal kas pasufleruotų, kaip patogiau bilietų ieškot pvz ryanair, kad rodytų iškart galutinį tašką per tarpinį oro uostą t.y. nereiktų atskirai ieškot iki tarpinio, o paskui į Kanarus ax.gif kažkur SM platybėse radus buvau skyscanners.com, šitas visai nieko, bet man ne į visas salas kainas rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduse20 @ 2010 10 24, 20:58)
Sveikos keliauninkes  smile.gif
As noreciau suzinoti daugiau informacijos apie Tenerifes viesbucius, nes planuojame su seima as, vyras ir dukra 6m. vykti lapkricio 20d ir niekaip neapsisprendziu del viesbucio ir  kur geriau apsistoti ar Costa Adelje ar Playa de las Americas. Planuojam nuomuotis masina ir daugiausia laiko praleisti apziurinejant sala, bet vis tiek noretusi, kad ir viesbutis butu jaukus. Turiu kelis variantus, gasl kas galetu patarti? Ruosiames imti HB, gal galetut parsyt ir apie maista g.gif  4u.gif  4u.gif
Fanabe Costa sur
Best Tenerife
Costa Adelje Gran
H10 Las Palmeras
Gala Tenerife
4u.gif  4u.gif  4u.gif

siaip abu kurortai susijungia vienas su kitu, bet siulyciau vis tik imti viesbutį playa de las americas. na jis mna vistike mielesnis, ten jau yra toks kaip centras, kur gali pasivaiksciot, na turi tokia kaip basanavičiaus gatvę mūsišką.
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2010 10 27, 23:40)
siaip abu kurortai susijungia vienas su kitu, bet siulyciau vis tik imti viesbutį playa de las americas. na jis mna vistike mielesnis, ten jau yra toks kaip centras, kur gali pasivaiksciot, na turi tokia kaip basanavičiaus gatvę mūsišką.

Mums patarė irgi Las Americe, ten sakė tikrai fun būna
Atsakyti
QUOTE(honeybunny @ 2010 10 28, 10:33)
Mums patarė irgi Las Americe, ten sakė tikrai fun būna

sutinku, o mes gyvenom costa adeje
nesakau, kad ten blogai, promenad galima ir iki las americas nukeliaut, apie 40min uztrunka
man tai labai patiko tie promenadai, eini eini ir galo nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvydė: 28 spalio 2010 - 10:27
Sveiki,gal kas buvot Fuerteventuroj?Kokiam geriausia miestely apsistoti?Planuojam birželį,tai kada reiktų pradėt dairytis pigių skrydžių?
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 10 28, 13:38)
Sveiki,gal kas buvot Fuerteventuroj?Kokiam geriausia miestely apsistoti?Planuojam birželį,tai kada reiktų pradėt dairytis pigių skrydžių?

Corralejo wub.gif Galit pradet dabar ieskotis. Birzelis - sezono metas, tai gali but brangesni bilietai... Mes skridom kova tai pries 1-2 menesius susiradom
Atsakyti