Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(žuvyte23 @ 2010 10 21, 08:54)
Del oro gruodzio men nieko nepasakysiu, bet manau, kad kaip ir kitose Kanaru salose tikrai nesusalsit smile.gif Mes Lanzarotej buvom geguzes pradzioj, teisingiau atostogavom Fuentoventuroj ir buvom persikele i Lanzarote vienai dienai. Kaip ir kitos Kanaru salos, taip ir si mums labai patiko. Tikrai tursit ka veikti 6 dienas. Be to galite vienai ar dviem dienom persikelti i Fuertoventura. Kontrastas didziulis.

ziema ten apie 10-15, nepasideginsit, bet ir nesusalsit smile.gif
Atsakyti
Na, nelabai tikiu, kad tokia zema, nes visam Kanaru salyne ji panasi g.gif Be to ir ankstesniu metu duomenys rodo, jog dienos metu tikrai virs 20 C buvo

http://www.wundergro...hlyHistory.html

http://www.wundergro...eq_statename=NA

http://www.wundergro...eq_statename=NA

Nera taip karsta, kaip Egipte, bet man pvz toks oras yra priimtinesnis. Ypac kai yra kur pakeliauti ir ka pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 20, 21:12)
O vat dėl šito tai tikrai nepatarsiu... Mes abu kartus gyvenome 3 žvaigždučių, bet skirtinguose viešbučiuose. Kadangi mums praktiškai reikalingas tik stogas ir kažkiek maitinimo biggrin.gif , abu kartus likome visiškai patenkinti. Prabangos, žinoma, ten nerasta. Bet mes ir nevažiuojam tam, kad pasėdėt viešbučio prabangoj 4u.gif

Dėkui. Manau, kad trijų žvaigždučių viešbučiai atitinka savo kategoriją... g.gif Prabangos tikrai neieškome. ax.gif
O gal galite pasakyti, kiek kainuoja gultai, skėčiai, seifas, nes daug kur rašo,kad už papildomą mokestį? g.gif
Atsakyti
Žuvyte23,

ačiū labai už rekomendacijas. Beje, turim bilietų ir į Fuerteventurą, ir į Gran Kanariją, ir į Tenerifę, ir į Lanzarotę, ale išsirinkt galim kol kas tik vieną doh.gif

Negasdinkit su tuo +10-15 laipsnių mega_shok.gif buvau Gran Kanarijoj sausio pabaigoj, kai LT -30 buvo, pas mus +24.....

O apie Fuerteventurą tuomet gal galit pakuždėt ką gero smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 21 spalio 2010 - 16:45
QUOTE(inrinke @ 2010 10 21, 16:45)
Dėkui. Manau, kad trijų žvaigždučių viešbučiai atitinka savo kategoriją... g.gif Prabangos tikrai neieškome. ax.gif
O gal galite pasakyti, kiek kainuoja gultai, skėčiai, seifas, nes daug kur rašo,kad už papildomą mokestį? g.gif

Prie baseino viešbutyje - viskas nemokamai. O prie vandenyno - nežinau, nes nesinuomojom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 21, 17:40)
turim bilietų ir į Fuerteventurą, ir į Gran Kanariją, ir į Tenerifę, ir į Lanzarotę, ale išsirinkt galim kol kas tik vieną doh.gif

jei čia tokios kainos bus iš LT agentūrų, galima bus galvot apie savarankiškumą biggrin.gif jau šiemet ir su vaikais pasiryžčiau keliau su persėdimais ir rankiniu bagažu biggrin.gif

Makaliau, ar galėtum pasakyt, kokia orientacinė kaina žmogui gali būti keliaujant savarankiškai su tuo pačiu ryanair? kažkada žiūrėjau - tai man 600-700 lt į abi puses gavosi g.gif

ir kažkada rodos jau kalbėjom senesnėse temose, bet neradau dabar - ar galima persikelt iš Tenerifės į GK - keltas, lektuvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 22 spalio 2010 - 10:47
Iš Tenerifės yra greitaieigiai keltai į Gran Kanarija

http://www.fredolsen.es/en-us/
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 21, 17:40)
O apie Fuerteventurą tuomet gal galit pakuždėt ką gero smile.gif

Mes buvom kovo vidury Fuerteventuroj. Oras +27 +30 buvo, ne vieno debeselio, per sviesu mums pasirode...
Gyvenom Corralejo. Labai fainam viesbuty apsistoje buvom su vaizdu i vandenyna, vakarais Lanzarotes sviesom is balkono grozedavomes.

Siaip tai Corralejo man pasirode daugiau pliazinimosi vieta, nes aplink nelabai daug ko yra pamatyti. Pagrindinis salos miestas ispudzio nepaliko. Pats Corralejo - labai jaukus nedidelis miestukas, daugiau dieduku atostogu vieta, bet jei i klubus ir barus labai neisit tai viskas ok bus, o turint toki nerealu mola, pakrante ir balkona i vandenyna bei pilnas parduotuves sangrijos po 90 centu tai nera ko ten baruose guiness'a maukt mirksiukas.gif

Dabar keliausim i Gran Kanarija lapkricio 15, prisikopinau daug info is senesniu temu, jamsim masina ir daugiau keliausim visur.
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 10 22, 11:46)
Makaliau, ar galėtum pasakyt, kokia orientacinė kaina žmogui gali būti keliaujant savarankiškai su tuo pačiu ryanair? kažkada žiūrėjau - tai man 600-700 lt į abi puses gavosi  g.gif

Oj, čia sausiui-vasariui prieš kelias dienas be bagažo už 400 lt radęs buvau smile.gif nebūtinai Ryanair žiūrėkit, galit va daryt kaip mes - normaliom avialinijom iki Barselonos arba Madrido, o paskui jau su Rainium.

O mes patys nusipirkom (beveik, dar renkamės truputį bilietus dalinius) kelionę Gran Kanarijon vis dėlto laugh.gif thumbup.gif

Gruodžio 12-21, su nakvynėmis apartamentuose ir skrydžiais Vilnius-Ryga-Barselona-Gran Kanarija ir atgal, mums apie 1000 gaunasi asmeniui unsure.gif be tarpinių nakvynių skrendam, bet atgal Barselonos oro uoste 12 val reiks laukt doh.gif

Beje, jeigu reiks suplanuot kelionę su persėdimais ir norėsit ją įsigyt, rašykit puslapyje nurodytais kontaktais wink.gif AŽ neatsakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 22, 12:19)
Iš Tenerifės yra greitaieigiai keltai į Gran Kanarija

http://www.fredolsen.es/en-us/

ačiū, bet gaila tik, kad keltas yra iš šiaurės, o lėktuvas leistųsi pietuose - čia mano idėja buvo skristi su tezais ir pigiu bilietu į tenerifę (o grįžti kažkaip iš GK), o iš ten keltis į GK, bet tai nelabai norisi su vaikais autobusu trenktis į kitą galą, o paskui dar su keltu g.gif

QUOTE(Makalius @ 2010 10 22, 13:24)
Oj, čia sausiui-vasariui prieš kelias dienas be bagažo už 400 lt radęs buvau smile.gif nebūtinai Ryanair žiūrėkit, galit va daryt kaip mes - normaliom avialinijom iki Barselonos arba Madrido, o paskui jau su Rainium.

O mes patys nusipirkom (beveik, dar renkamės truputį bilietus dalinius) kelionę Gran Kanarijon vis dėlto laugh.gif thumbup.gif

vat aš galvoju apie sausio pradžią g.gif tik kaip nors užtektų vieno persėdimo su vaikais biggrin.gif nukreipk mane kur ten sausį -vasarį? ryanair? ir per kokį tarpinį oro uostą, jei pameni smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sausio pradžioj jau minėjau, kad nėr pigių schmoll.gif

Bet va pavyzdžiui sausio 17-25 dienomis , 17-27, 17-29 su persėdimu Briuselyje asmeniui 334 lt smile.gif be bagažo. Ir yra į Lanzarotę, Gran Kanariją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 22, 14:39)
Sausio pradžioj jau minėjau, kad nėr pigių schmoll.gif

Bet va pavyzdžiui sausio 17-25 dienomis , 17-27, 17-29 su persėdimu Briuselyje asmeniui 334 lt smile.gif be bagažo. Ir yra į Lanzarotę, Gran Kanariją. smile.gif

sudominai, reiks pasinagrinėt ir tikiuosi jei nuspręsim teigiamai - kitą savaitę dar bus bilietų smile.gif
Tenerifėj buvę, tai labiausiai norėtųsi į GK biggrin.gif tik kad pažiūrėjau, kad iš Briuselio kyla anksti ryte tą pačią dieną, kai atskrendi iš Kauno,tai ten po piet būni ty per vėlai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 22 spalio 2010 - 15:02