Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose, IV tema

QUOTE(simsimas2002 @ 2010 10 20, 12:27)
as omeny turejau kad seniausas drakonmedis tongue.gif nors kas ten juos zino del to senumo - is arti nemaciau, paciupinet negalejau...

Senas senas, matėm biggrin.gif . Ir stooooras labai. O jei dar turėt omeny, kad yra yra dracena, kuri pas mus kūdutė vazonėliuose auga, tai įspūdis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos, už patarimus. aciuks.gif Dėliojuos kelionės schemutę, pamažu vaizdelis aiškėja mastau.gif Laiko dar turim, skaitysiu, rinksiuos, manau, kad sugalvosiu, ko noriu. tongue.gif
Dar kartelį dėkui. aciuks.gif
Dar vienas keblus klausimas iškilo, ar verta kelionę pirkti su AI, ar pasitenkinti HB, kaip ten su maitinimo sistema? g.gif Jei nesunku, pakonsultuokit ir šiuo klausimu. blush2.gif Kiek esam keliavę -Egiptas, Turkija, Graikija- visada imam AI, nesvarbu, kad važiuojam į ekskursijas, bet svarstau, gal šį kartą pakeisti tradicijas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 10 20, 14:46)

Dar vienas keblus klausimas iškilo, ar verta kelionę pirkti su AI, ar pasitenkinti HB, kaip ten su maitinimo sistema? g.gif Jei nesunku, pakonsultuokit ir šiuo klausimu. blush2.gif Kiek esam keliavę -Egiptas, Turkija, Graikija- visada imam AI, nesvarbu, kad važiuojam į ekskursijas, bet svarstau, gal šį kartą pakeisti tradicijas?  mastau.gif

Mes visad imam HB. Bet mes tokie, nesėdintys vienoje vietoje. Todėl esant reikalui ir norui, dieną pavalgom kur nors. Nors iš patirties galiu pasakyt, kad kažkaip užtekdavo mums pusryčių, paskui lengvų užkandžių, kuriuos išsiveždavom su savim. Ir grįždavom kaip tik vakrienei smile.gif. O Tenerifėj į ekskursiją išvažiuoji visai dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 20, 17:36)
Mes visad imam HB. Bet mes tokie, nesėdintys vienoje vietoje. Todėl esant reikalui ir norui, dieną pavalgom kur nors. Nors iš patirties galiu pasakyt, kad kažkaip užtekdavo mums pusryčių, paskui lengvų užkandžių, kuriuos išsiveždavom su savim. Ir grįždavom kaip tik vakrienei smile.gif. O Tenerifėj į ekskursiją išvažiuoji visai dienai mirksiukas.gif

Dėkui. 4u.gif Aš suprantu, kad ekskursijos trunka visai dienai. Na dar mąstysim, skaičiuosim, ar žymai skirsis AI ir HB siųlomos kelionės. bigsmile.gif Gal galite pasakyti, ar trijų, dviejų žvaigždučių viešbučiai labai baisūs, ar normalūs, gyventi galima? g.gif Nežinau, ar į tokius verta žiūrėti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 10 20, 18:39)
Dėkui. 4u.gif Aš suprantu, kad ekskursijos trunka visai dienai. Na dar mąstysim, skaičiuosim, ar žymai skirsis AI ir HB siųlomos kelionės. bigsmile.gif Gal galite pasakyti, ar trijų, dviejų žvaigždučių viešbučiai labai baisūs, ar normalūs, gyventi galima? g.gif Nežinau, ar į tokius verta žiūrėti... blush2.gif

mano galva tikrai uztenka pusryciu ir vakarienes. me ssu vaikais taip ir turejom, nors gerai pagalvojus dabar imtume tik pusrycius bigsmile.gif . nes pasiula baisiai didele, o ir kainu yra geru . tikrai yra pakankamai nebrangiu kavinukiu.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2010 10 20, 18:39)
Gal galite pasakyti, ar trijų, dviejų žvaigždučių viešbučiai labai baisūs, ar normalūs, gyventi galima? g.gif Nežinau, ar į tokius verta žiūrėti... blush2.gif

O vat dėl šito tai tikrai nepatarsiu... Mes abu kartus gyvenome 3 žvaigždučių, bet skirtinguose viešbučiuose. Kadangi mums praktiškai reikalingas tik stogas ir kažkiek maitinimo biggrin.gif , abu kartus likome visiškai patenkinti. Prabangos, žinoma, ten nerasta. Bet mes ir nevažiuojam tam, kad pasėdėt viešbučio prabangoj 4u.gif
Atsakyti
Mamos, mielosios brangiosios.

O va mes norim gruodžio vidury iki Kūčių į Lanzarotę. Pasižiūrėjau kad asmeniškai susiplanavus 7 dienų kelionė skrendant Vilnius-Briuselis-Madridas-Lanzarotė ir lygiai taip pat atgal, + 6 naktys apartamentuose, kainuotų mažiau nei 1000 lt asmeniui, nu ir susigundžiau.

Perverčiu temą, o gi žiūriu - visos tik Gran Kanarijoj (kurioj buvau sausio mėnesį šiemet) ir Tenerifėj (kurioj jaučiu bus šaltoka gruodį, kažkur skaičiau kad tai vėsiausia sala).

Ką patartumėt daryt mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2010 10 20, 18:44)
mano galva tikrai uztenka pusryciu ir vakarienes. me ssu vaikais taip ir turejom, nors gerai pagalvojus dabar imtume tik pusrycius bigsmile.gif . nes pasiula baisiai didele, o ir kainu yra geru . tikrai yra pakankamai nebrangiu kavinukiu.

as irgi emiau HB, bet pusryciams ilekdavom pries uzsidarant 9:30, o iki vakarienes 19:00 neislaikydavom, per pietus kimsom saldumynus ir ledus po 2-3 porcijas doh.gif Maistas kavinese daug skanesnis buvo, nors ir truputi brangesnis uz viesbucio, bet nereikia vakaru leisti viesbutyje. Be to kavinese sedi ant juros kranto ir groziesi vaizdais
Atsakyti
Tai nieks nieko apie Lanzarotę nepapasakos man gero, tik google.lt paveikslėliai? unsure.gif

Šiaip stebiuos nakvynių kainomis, 2-3* apartamentai su maitinimu 7 dienoms 1220 litų 3 asmenims, kas reiškia, kad 407 litai asmeniui. Pigiau grybaus ohmy.gif

Dėl balandžio: sausį-vasarį reiktų pradėt ieškotis bilietų.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 20, 23:13)
Tai nieks nieko apie Lanzarotę nepapasakos man gero, tik google.lt paveikslėliai? unsure.gif

Šiaip stebiuos nakvynių kainomis, 2-3* apartamentai su maitinimu 7 dienoms 1220 litų 3 asmenims, kas reiškia, kad 407 litai asmeniui. Pigiau grybaus ohmy.gif

Kaip tik dairausi variantų vasario galui/kovo pradžiai. Makaliau, gal galėtumėte nurodyti šių apartamentų pavadinimą? Nes randami dažniausiai būna be maitinimo už panašią kainą. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 21, 00:13)

Man tai kažkaip neįtikėtinas dalykas atrodo... unsure.gif Kur tokių pasiūlymų ieškoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 10 20, 20:05)
Mamos, mielosios brangiosios.

O va mes norim gruodžio vidury iki Kūčių į Lanzarotę. Pasižiūrėjau kad asmeniškai susiplanavus 7 dienų kelionė skrendant Vilnius-Briuselis-Madridas-Lanzarotė ir lygiai taip pat atgal, + 6 naktys apartamentuose, kainuotų mažiau nei 1000 lt asmeniui, nu ir susigundžiau.

Perverčiu temą, o gi žiūriu - visos tik Gran Kanarijoj (kurioj buvau sausio mėnesį šiemet) ir Tenerifėj (kurioj jaučiu bus šaltoka gruodį, kažkur skaičiau kad tai vėsiausia sala).

Ką patartumėt daryt mastau.gif

Del oro gruodzio men nieko nepasakysiu, bet manau, kad kaip ir kitose Kanaru salose tikrai nesusalsit smile.gif Mes Lanzarotej buvom geguzes pradzioj, teisingiau atostogavom Fuentoventuroj ir buvom persikele i Lanzarote vienai dienai. Kaip ir kitos Kanaru salos, taip ir si mums labai patiko. Tikrai tursit ka veikti 6 dienas. Be to galite vienai ar dviem dienom persikelti i Fuertoventura. Kontrastas didziulis.
Atsakyti