Mes penktadieni isskrendam i Tenerife Galvojom porai dienu masina issinuomuot iskarto is oro uosto Autoreisen bustines. Tik va klausimas: atskridus taves iskarto laukia autobusas, kuris isveziopja po viesbucius. tai jei mes eisim nuomuotis masinos, nezinia kiek ten laiko tas poperizmas truks, ar musu kas lauks
QUOTE(Udrius @ 2010 10 10, 12:35)
Taip pakolkas taip. Dar reikėtų pasižiūrėti kaip skrenda iš Rygos. Dar galima alternatyva iš lenkų - kai kuris salos iš ten pigiau...
Udriau, per tarpinį nusileidimą keleiviai sedi lėktuve? Kiek laiko stovima?
Košmaras, liūdna, nes mano vaikinas - hiperaktyvas. Sunku jį 3 valandas nulaikyti lėktuve, o čia...
Beje, iki Rygos veža agentūros ar patiems reikia nusigauti?
Visai nuotaika sugedo.
Papildyta:
Jurgiuk, kaip smagu Jums
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 10 10, 18:33)
Udriau, per tarpinį nusileidimą keleiviai sedi lėktuve? Kiek laiko stovima?
Košmaras, liūdna, nes mano vaikinas - hiperaktyvas. Sunku jį 3 valandas nulaikyti lėktuve, o čia...
Visai nuotaika sugedo.
Visai nuotaika sugedo.
Stovi malagoje 1 valandą, iš lėktuvo neišleidžia, durų neatidaro. Iki Rygos reikia patiem dasigauti. Nežinau kur dabar gyveni, bet aš iš Kauno važiuoju 4 - 4,5 val.
Sveikos,
beskaitant temas apie Kanarų salas pastebėjau keletą reikalingų atsakymų, tačiau visgi dar paklausiu konkrečių rekomendacijų: patikusių apartamentų/viešbučių su virtuve, kuriuose įskaičiuoti pusryčiai arba pusryčiai ir vakarienė? Geriausia pietinėje salos dalyje, kaina svarbi.
Ačiū labai!
Arba, jei kažkas gyvenote apartamentuose be maitinimo, bet tai puikus variantas, irgi tinka
beskaitant temas apie Kanarų salas pastebėjau keletą reikalingų atsakymų, tačiau visgi dar paklausiu konkrečių rekomendacijų: patikusių apartamentų/viešbučių su virtuve, kuriuose įskaičiuoti pusryčiai arba pusryčiai ir vakarienė? Geriausia pietinėje salos dalyje, kaina svarbi.
Ačiū labai!
Arba, jei kažkas gyvenote apartamentuose be maitinimo, bet tai puikus variantas, irgi tinka
QUOTE(Udrius @ 2010 10 10, 19:51)
Nežinau ar važiuoji savarankiškai ar su agentūra. Iš Lietuvos apartamentinių viešbučių aš tai būčiau us Santa Maria - ir vieta gera , ir maitinimas geras...
Pamiršau paminėti- savarankiškai
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 10 10, 13:59)
Mes penktadieni isskrendam i Tenerife Galvojom porai dienu masina issinuomuot iskarto is oro uosto Autoreisen bustines. Tik va klausimas: atskridus taves iskarto laukia autobusas, kuris isveziopja po viesbucius. tai jei mes eisim nuomuotis masinos, nezinia kiek ten laiko tas poperizmas truks, ar musu kas lauks
mes atskridę pasiėmėm savaitei ir nevažiavom su autobusu, bet aišku prieš tai pasakėm gidei, kad keliausim savarankiškai iki viešbučio
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 10 12, 12:05)
galvojom ir mes taip daryt, bet gavom patarimu, kad gatviu nuomos punktuose pigiau masinos nei oro uoste...na ziuresim....
Tikrai taip, ne is vieno poilsiautojo esu girdejusi, kad issinuomoti automobili orouoste brangiausia. Geriau kur nors miestuke
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 10 12, 12:05)
galvojom ir mes taip daryt, bet gavom patarimu, kad gatviu nuomos punktuose pigiau masinos nei oro uoste...na ziuresim....
jau kaip laukiam penktadienio
jau kaip laukiam penktadienio
pamiršau parašyti, kad išsinuomojom internetu iš autoreisen - kaip suprantu pigiau nei pas juos nėra - ir iš oro uosto pasiėmėm, kaina buvo maža gal 80 Eur savaitei...
Sveikos, keliaujam savarankiškai į tenerifę lapkričio 19-27 dienomis. Šiaip planuojam gana pasyvų poilsį ir porą dienų pakeliaut. Viešbutį išsirinkom Las Americe.
Galvojam automobilį nuomotis vietoje, nenorim imti visai savaitei, galvojam gal porai dienų išsinuomoti.
JurgiukasR, ar tikrai gatvėse pigiau nuoma nei autoreisen?
Beje, kas buvo Las Americe, gal turit kokių patarimų dėl vietinių linksmybių, papludimių?
Galvojam automobilį nuomotis vietoje, nenorim imti visai savaitei, galvojam gal porai dienų išsinuomoti.
JurgiukasR, ar tikrai gatvėse pigiau nuoma nei autoreisen?
Beje, kas buvo Las Americe, gal turit kokių patarimų dėl vietinių linksmybių, papludimių?
Labukas visoms mes geguzes menesi buvom Tenerifej Las Amerikoj netoli musu viezbucio buvo paludimys,siaip einant pakrante pilna papludimiu. Mes mieste masina nuomavomes 3 dienom ir sumokejom 70euru nereikejo jokio uzstato dabar lapkriti keliausim i Gran Kanarija norejau paklausti ka vertetu aplankyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 12, 12:18)
Tikrai taip, ne is vieno poilsiautojo esu girdejusi, kad issinuomoti automobili orouoste brangiausia. Geriau kur nors miestuke
Mes įdomumo dėlei palyginom kainas kai buvom Tenrefiėj vasario mėn. Tai pigiau už Auotreisen siūlomus auto neradom nieko