kodel jus taip gasdinates tokiu kainu?nieko baisaus,bent jau as nematau.viskas priklauso kur gyvensit,ka valgysit,ka darysit.jei viezbutis 4*,plius maitinimas bent kazkoks ,prisigalvosi pramogu,tai gali ir ne tiek isleisti.ziurint kam ko reikia. o jei dar dviem savaitem....mes ir planuojam,kad apie 3 tukst e reikes
QUOTE(Dollzz @ 2010 07 05, 16:20)
Na sako, kad ten vejuota, Fuertoventuroj kai buvau irgi buvo labai vejuota sausio 5 2009 metais, bet vis tiek dziugu degintis su maudimuku is karto po nauju metu
Mes Fuerteventuroj buvom esam buve lapkricio viduryje .. Nieko nebuvo vejuota, kepino saule - nusvilom nudegem kaip reikiant
Sveiki. O gal kur placiau rasoma apie tai, kaip nuskristi i tenerife savarankiskai?? Bandau ieskoti skrydziu per ryanair... kazka panasaus surezgiau jau tokiu marsrutu Ryga-Londonas (stanstedas)-Tenerife-Londonas-Ryga, viskas iseina mazdaug 1300 lt 2 zm. Ar si kaina normali mazdaug??
Gal kas kokiu kitokiu marsrutu skraido???
QUOTE(damselfly @ 2010 07 15, 14:27)
Sveiki. O gal kur placiau rasoma apie tai, kaip nuskristi i tenerife savarankiskai?? Bandau ieskoti skrydziu per ryanair... kazka panasaus surezgiau jau tokiu marsrutu Ryga-Londonas (stanstedas)-Tenerife-Londonas-Ryga, viskas iseina mazdaug 1300 lt 2 zm. Ar si kaina normali mazdaug??
Aš irgi žiūrinėju į Tenerifę su Ryanairu. Čia SM radau, kad skrenda per Liverpulį arba per Frankfurtą. Bet tada prisideda dar dvi naktys viešbuty. Man atrodo labai normali kaina dviem žm. , nes mano skaičiavimai 1300 lt 1 žm. už dvi savaites Tenerifėj. Su automobilio nuoma dviem savaitėm.
Dar radau, kad Ryanaire galima užsisakyt nebrangiai transportą nuo oro uosto iki viešbučio. Šiaip galvojom visam laikui nuomotis automobilį, bet paskaičiau, kad gali nebūti vietos jį pasistatyti, tai gal ne iš kart nuomotumėmės.
http://www.shuttledi...ttle_direct.php
Del parkavimo, tai visa sala uzkista. Isvazineji, tai jau kitas auto laukia tavo vietos. Bet tikrai del to neatsisakykit malonumo pakeliaut po sala. O pasistacius toliau nuo objekto, pasivaikstoma, daugiau pamatoma
QUOTE(Tina* @ 2010 07 15, 14:43)
Del parkavimo, tai visa sala uzkista. Isvazineji, tai jau kitas auto laukia tavo vietos. Bet tikrai del to neatsisakykit malonumo pakeliaut po sala. O pasistacius toliau nuo objekto, pasivaikstoma, daugiau pamatoma
Tina, o gal geriau automobilį nuomotis ne visom dviem savaitėm ?
Ir dar toks klausimas. Ar tas juodas smėliukas labai baisus ? Mano kalbinti draugai vien dėl to nenori važiuoti.
O man kaip tik atrodo čia turėtų būti pagrindinis atostogų kaifas.
QUOTE(Ledum @ 2010 07 15, 14:40)
Aš irgi žiūrinėju į Tenerifę su Ryanairu. Čia SM radau, kad skrenda per Liverpulį arba per Frankfurtą. Bet tada prisideda dar dvi naktys viešbuty. Man atrodo labai normali kaina dviem žm. , nes mano skaičiavimai 1300 lt 1 žm. už dvi savaites Tenerifėj. Su automobilio nuoma dviem savaitėm.
Dar radau, kad Ryanaire galima užsisakyt nebrangiai transportą nuo oro uosto iki viešbučio. Šiaip galvojom visam laikui nuomotis automobilį, bet paskaičiau, kad gali nebūti vietos jį pasistatyti, tai gal ne iš kart nuomotumėmės.
Oi ne... cia iseina tik skrydziams 1300... dar tiesa nepasiziurejau kaip del vieno lagamino kainos... tai jauciu ir iki kokiu 1500 gali kilti... o tarp persedimu reikia dar palaukti po 5 val orouoste... tai ne pats komfortiskiausias keliavimas gaunasi...
O viesbuciu kainu dar net neziurejau... pirma ziuriu kiek lektuvas kainuoja.
QUOTE(damselfly @ 2010 07 15, 15:33)
Oi ne... cia iseina tik skrydziams 1300... dar tiesa nepasiziurejau kaip del vieno lagamino kainos... tai jauciu ir iki kokiu 1500 gali kilti... o tarp persedimu reikia dar palaukti po 5 val orouoste... tai ne pats komfortiskiausias keliavimas gaunasi...
Aš žiūrinėju čia. Jau buvo šita nuoroda. http://www.espanabreaks.com/ Dar turiu kitų kur merginos gyvenančio Ispanijoj atsiuntė, bet kol kas čia man atrodo pigiausiai ir visai ne prasčiau.
Aš jau rašiau kainą su apartamento kaina.
QUOTE(Ledum @ 2010 07 15, 14:47)
Tina, o gal geriau automobilį nuomotis ne visom dviem savaitėm ?
Ir dar toks klausimas. Ar tas juodas smėliukas labai baisus ? Mano kalbinti draugai vien dėl to nenori važiuoti.
Kiek imti masina priklauso nuo jusu planu. Nuoma pigi, benzas litu pigesnis nei LT. Tik va ant bombyriu neuzsiraukit, kaip mes policijoj ziurejom baudas, tai didziausia uz istisines linijos kirtima. O uz parkavima netinkamoj vietoj, kaip jau rasiau, palikom 60 Eur.
Juodas smeliukas manes nesuzavejo, nes kai bangos ji nesa, tai kaip koks purvas atrodo. Ir jura tokia tamsi. Bet yra ir kitokiu pleziuku tenais. As su tom nuotraukom uzsizaidziau, niekaip nesukeliu visu. Parodyciau ivairias vietas su komentarais, nes pamateme tikrai daug.
QUOTE(Ledum @ 2010 07 15, 16:47)
Aš žiūrinėju čia. Jau buvo šita nuoroda. http://www.espanabreaks.com/ Dar turiu kitų kur merginos gyvenančio Ispanijoj atsiuntė, bet kol kas čia man atrodo pigiausiai ir visai ne prasčiau.
Na tai tiau siek tiek pigiau apsieina... as kaip sakiau radau bilietus uz mazdaug 1500 lt dviem zmonem... ir dar viesbutukus ziurejau... dar mazdaug 2000lt prisideda (jei minimalus poreikiai)... plius masina apie 150 eur (525lt)....
tai sumoje iseina vienam zmogui apie 2000 litu 2 sav... va tokie mano radiniai siai dienai... bet tik siandien ir pradejau dometis kanarais Tai dar neikirtau visu paslapciu...
Gal galetum papasakoti is kur tu taip pigiai paskaiciavai....
Ir gal kas dar galetu padeti kelione mum susiorganizuoti.... kazkaip skrydzius reikia susirasti...
Noretume isskristi mazdaug rugsejo 7-8-9 dienomis, ir ilsetis apie 10-14 dienu... cia musu medaus menuo planuojamas tai puse laiko aktyviai norim praleisti, kita puse pagulineti viesbutyje, papludymiuose, pazylioti po miesta, pamatyti naktini gyvenima... Todel zvalgausi i LAS AMERIKAS kurorta... kad butu ka vekti..
Busiu labai dekinga jei kas del skrydziu padesite...
Ir beje... o kaip dazniausiai nuvykstate nuo orouosto iki viesbucio jei masina nuomojates ne is orouosto...
Busiu labai dekinga jei kas del skrydziu padesite...
Ir beje... o kaip dazniausiai nuvykstate nuo orouosto iki viesbucio jei masina nuomojates ne is orouosto...
[/quote]
Gaila, bet Star1 tom dienom jau neturi pigiu bilietu i Girona. Yra like tik 09.12 - 09.26 uz 680 lt./zmg. O is Gironos manau jau butu nesunku surasti i Kanarus.
Mes esam skride su Airbaltic'u ir Czechairlines iki Barselonos, o is ten toliau. As ieskociau, kaip nusigauti i Barselona ar Madrida, o is ten jau iskociau bilietu i Tenerife. Dar variantas yra per Vokietija, nes is Vokietijos irgi yra daug reisu i Kanarus.
Bilietu is Ispanijos ar Vokietijos galit paieskoti w.aireuropa.com, w.spainair.com, w.rumbo.com, w.iberia.com, w.airberlin.com
Kadangi jus norite ten praleisti 2 sav, tai galima paziureti per lenkus, nes jie 2 sav daznai duoda labai geras kainas - pvz. savaites ir 2 savaiciu poilsis daznai skiriasi tik keliais simtais zlotu. Esam 2 kartus per juos vaziave. Iki Warsuwos dabar ner problemu nusigauti, net jei neturit masinos ar nenorit su ja vaziuoti. Simpleexpres kelione pirmyn-atgal 1 zmg = 50 lt ir atveza tiesiai i orouosta.
Pasidairyti galit w.itaka.pl, w.eccoholiday.com, w.wezyrholidays.com, w.skyclub.pl, w.travelzone.pl, w.travelplanet.pl, w.wakacie.pl
Dar vienas variantas - is tos pacios Warsuwos skristi ciarteriu. Lenku avialinijos parduoda bilietus - w.lot.com
Tik mano pastebejimas butu toks - iki jusu keliones liko nedaug laiko, todel kazko labai pigaus vargiai ar ka rasit, nebent laukt kokios paskutines min, bet jums toks vriantas nelabai tinka. Bet kokiu atveju - sekmes paieskose, grazios sventes ir ispudingos keliones
[/quote]
Gaila, bet Star1 tom dienom jau neturi pigiu bilietu i Girona. Yra like tik 09.12 - 09.26 uz 680 lt./zmg. O is Gironos manau jau butu nesunku surasti i Kanarus.
Mes esam skride su Airbaltic'u ir Czechairlines iki Barselonos, o is ten toliau. As ieskociau, kaip nusigauti i Barselona ar Madrida, o is ten jau iskociau bilietu i Tenerife. Dar variantas yra per Vokietija, nes is Vokietijos irgi yra daug reisu i Kanarus.
Bilietu is Ispanijos ar Vokietijos galit paieskoti w.aireuropa.com, w.spainair.com, w.rumbo.com, w.iberia.com, w.airberlin.com
Kadangi jus norite ten praleisti 2 sav, tai galima paziureti per lenkus, nes jie 2 sav daznai duoda labai geras kainas - pvz. savaites ir 2 savaiciu poilsis daznai skiriasi tik keliais simtais zlotu. Esam 2 kartus per juos vaziave. Iki Warsuwos dabar ner problemu nusigauti, net jei neturit masinos ar nenorit su ja vaziuoti. Simpleexpres kelione pirmyn-atgal 1 zmg = 50 lt ir atveza tiesiai i orouosta.
Pasidairyti galit w.itaka.pl, w.eccoholiday.com, w.wezyrholidays.com, w.skyclub.pl, w.travelzone.pl, w.travelplanet.pl, w.wakacie.pl
Dar vienas variantas - is tos pacios Warsuwos skristi ciarteriu. Lenku avialinijos parduoda bilietus - w.lot.com
Tik mano pastebejimas butu toks - iki jusu keliones liko nedaug laiko, todel kazko labai pigaus vargiai ar ka rasit, nebent laukt kokios paskutines min, bet jums toks vriantas nelabai tinka. Bet kokiu atveju - sekmes paieskose, grazios sventes ir ispudingos keliones
QUOTE(damselfly @ 2010 07 15, 14:27)
mes prieš mėnesį savo keliais keliavome. Iš LT skridome su ryanair iki Londono, o iš ten su easyJet iki Tenerifės. Tik kad teko nakvoti Londone (ir kai į priekį skridome, ir kai atgal), bet mums kaip ir netrūkdė... easyJet pirkome ne vien skrydį, bet ir viešbutį. Viešbučiu likome patenkinti Jardin Tropical 4*... Tenerifėje praleidome 8 naktis, visam tam laikui iš autoreisen nuomojomės automobilį (tik vaikiškos kėdutės tragiškos buvo). Nuomos kainos buvo pigiausios iš visų, kur žiūrėjau. šiaip automobilis buvo tikrai tvarkingas, viskas gerai.
Juodas smėlis neerzino, nes tiesiog važiavome daugiau aplinkos pamatyt negu gulėti papludimy. Su dviem mažamečiais nelabai čia ir pagulėsi
Jeigu kam kokių klausimų iškiltų, galite klausti...