Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

kaip tas avon kremas su spalva atrodo? nesu niekad macius smile.gif
lengvas jis? gerai, lygiai tepasi, nesausina?
nes pudru tai labai nemegstu, dauguma atrodo kaip kaukes ir siaip nemeggstu to pojucio, kai kazko daug uzmaliavota ant veido unsure.gif
nes pvz jus itrauket ir actipur, o ji grynu gryniausia sunku kauke mano veidui, net su kaikuriom krempudrom geriau jauciausi ir lengvesnis efektas buvo, nei kad to actipur schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 30 lapkričio 2010 - 10:13
na man pradzioj nepatiko , bet dabar labai patinka lancome aqua fusion user posted image gerai uzsitepa, neblizga ,oda gaivesne atrodo. as tiesa vistiek naudoju baigiamaja pudra po to ir skaistalus. tai oda atrodo labai gaivi ir naturali
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 11 30, 11:13)

As naudoju jau antra pakuote thumbup.gif man labai patinka,kai didsniu jokiu problemu neturiu su veiduko,tai man lb tinka.Ypac ziema patinka ant riebesnio kremuko uzsitepi,veidukas toks gaivus atrodo,rustelejes,lb lengva issitepti smile.gif turbut jo neimanoma kokiais dryziais nutepti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 01, 00:26)
As naudoju jau antra pakuote thumbup.gif man labai patinka,kai didsniu jokiu problemu neturiu su veiduko,tai man lb tinka.Ypac ziema patinka ant riebesnio kremuko uzsitepi,veidukas toks gaivus atrodo,rustelejes,lb lengva issitepti smile.gif turbut jo neimanoma kokiais dryziais nutepti schmoll.gif

apie avon kremuka cia kalba eina? 4u.gif nu va, as irgi neturiu ka slept, reikes megint. Kaip jis mazdaug atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 12 01, 00:28)

user posted image

ctai taip atrodo smile.gif as pirkau per viena forumiete ji man nauja pakuote uz 10lt pasiule,kataloge zymiau brangiau kainuoj ir beto j dabar nebuvo kai man reikejo ax.gif 4u.gif jai domina galite man i az duosiu forumietes varda blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 11 29, 16:36)
bet is tiubelio balta mase? (jei nemaisau nieko).
man nepatiko, tepasi baltai ir iskarto ruduoja(pats sviesiausias atspalvis), ir pasidenge nelabai kaip.. kazkokiais ruozais..
va sitas man nepatiko

Tai tada ne apie sita kalbat.. nes jis tik 1spalva turi, nei tamsiausia nei sviesiausia, o tik viena vienintele smile.gif
Atsakyti
Pagaliau isbandziau EL daywear plus antioxidant ta toki krema su spalva, kur 1 spalva.. pastebejimai: pilksvos spalvos kremas, tepas labai maloniai, gaivus kvapas, greit susigeria, nepalieka riebumo, bet oda jautes tikrai gerai sudrekinta (kuo labai abejojau kad bus). Kitas dalykas galvojau, kad reikes gerai itrint ir t.t kad lygiai pasiskirstytu ir t.t bet pasirodo visai nereik to daryt, tepi kaip paprasta krema ir vsio, pasiskirsto labai graziai ir palieka ruda, grazu ciut atspalvi.. reziume: puikus dalykas toms, kurios ryte turi 5min ir nori ant greicio kazka uzmest.. vietoj pudros tarkim. Tas kremas, tusas ir blizgis ir ready to go! biggrin.gif BET jei oda labai problematiska ir tikites kazkokio maskavimo, tai to nera.. vos vos priduoda spalva ir drekina, mano sausai odai tiko, bet manau ziemai naudot netinka smile.gif
Atsakyti
Labiausiai patikes buvo Madaros kremas su atspalviu 4u.gif
Atsakyti
As antra butelaiti naudoju TBS Vitamin E losjona su atspalviu. Labai patinka. Atspalvis svelnus, be to, mano odai patiko ir pats drekinimas, oda po jo elastinga, bet neriebi. 4u.gif
Aisku maskavimo nelabai yra, tiesiog oda tampa sveikesnio atspalvio - neisbalusi ir kazkiek lygesne del atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2010 12 29, 16:01)
As antra butelaiti naudoju TBS Vitamin E losjona su atspalviu. Labai patinka. Atspalvis svelnus, be to, mano odai patiko ir pats drekinimas, oda po jo elastinga, bet neriebi.  4u.gif

gal galit foto idet to produkto? bigsmile.gif
Atsakyti
Ar Dior kremas su atspalviu nekemsa poru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 30, 11:05)
gal galit foto idet to produkto? bigsmile.gif

identisko neradau, bet cia is tos pacios linijos. Tik mano su dozatoriumi buteliukas ir spalva ne medium to dark, bet sviesesne fair to medium - man si labiau tinka.
http://www.thebodysh...;prdcode=19954m
Atsakyti