Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(4love @ 2010 11 14, 20:53)
kosmetologe dave pabandyti Biodrogos krema su spalva smile.gif visai patiko, nes biodroga naudoju jau puse metu. Galvoju isigyti ir si, taciau galvoju, ar nesauses lb oda, nes ziema arteja ...  ax.gif

O kokia jusu siaip oda? Sausa?

Bent as turiu sausa oda, tai retsykiais naudoju krema su spalva tiesiai ant odos, bet siaip vistiek visada pasikremuoju pries tai. Turbut jau toks iprotis susiformaves, bet ir pati geriau jauciuosiu.
Atsakyti
Normali, bet ziema linkusi sauseti. Del to ir abejoju, ar nesausins... Nes jei pries tai tepti drekinanti krema, tai kam tada toki krema naudot, pudra galima. ar geriau nei pudra?
Atsakyti
po ilgu svarstymu ir bandymu, visgi pagaliau nusipirkau siandien Lancome Hydra Zen Teinte. emiau 3 numeriuka.
is parduotuves buvau parsinesusi ir 2 ir 3 numerius pabandymui, bet nors esu sviesiaode, man 2 numeriukas toks per blyskus buvo. norejau kad vos vos butu tamsesnis atspalvis, tad 3 nr man puikiai tiko.
mano oda yra misri, bet sis lancome produktas man tiko kuo puikiausiai - blizgesys dienos begyje neislindo, sausinimo irgi nejauciau kiek bandziau dar meginuku.

taip pat pries perkant isbandziau Estee Lauder Day wear plus buteliuke bei tubelese. Buteliukuose spalva pati kremuko su melsvu atspalviu, bet uztepus ant odos, man pasirode pernelyg tamsi spalva. o is tubeles ant veido atrode tikrai graziai, bet sausesnius veido plotus man siek tiek sausino.
Atsakyti
QUOTE(4love @ 2010 11 14, 23:19)
Normali, bet ziema linkusi sauseti. Del to ir abejoju, ar nesausins... Nes jei pries tai tepti drekinanti krema, tai kam tada toki krema naudot, pudra galima. ar geriau nei pudra?

Geriau nei pudra ar ne, tai nepasakysiu. Krema su spalva naudoju tam, kad sulyginciau veido spalva, duociau jam gyvumo, gaivumo, o ir maskavimo is kremo man uztenka - pudra nereikalinga tam dalykui. Na ir kremas man toks lengviau pasidengiantis daiktas, ne taip atsakingai tepasi kaip krempudra. Aisku ne visada is pat ryto dazausi, tai ryte tepu krema, o paskui jau kaip sugalvoju: biri mineraline pudra arba kremas su spalva. Tai jau negaliu ryte kremo netept, o tik kremo su spalva nesu kelis kartus is eiles naudojus, tai nezinau ar man uztektu jo drkeinimo.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 11 16, 17:27)
taip pat pries perkant isbandziau Estee Lauder Day wear plus buteliuke bei tubelese. Buteliukuose spalva pati kremuko su melsvu atspalviu, bet uztepus ant odos, man pasirode pernelyg tamsi spalva. o is tubeles ant veido atrode tikrai graziai, bet sausesnius veido plotus man siek tiek sausino.

O kuom jie skirias tubelei ir buteliuke? bigsmile.gif siand ant rankos bandziau ta anti oxidant tai tikrai tamsokas.. g.gif zodziu, kol galvojau ar pirkt ar ne pabrango gyvate belekaip pas mus lietuvoj doh.gif lotuliukas.gif jau tiek tikrai nemokeciau uz krema.. belieka siustis
Atsakyti
as asmeniskai esu bandziusi tik avon, man jis labai patiko.tai ji ir naudoju thumbup.gif kadangi esu is tokiu, kur pudra retai tepliojasi, tai tas kremas man tikras stebuklas good.gif
Atsakyti
QUOTE(naciort @ 2010 11 19, 23:17)
as asmeniskai esu bandziusi tik avon, man jis labai patiko.tai ji ir naudoju  thumbup.gif  kadangi esu is tokiu, kur pudra retai tepliojasi, tai tas kremas man tikras stebuklas  good.gif

Mane nuo jo bere.. unsure.gif nors tikrai visai geras produktas.. sakyciau efektas pan kaip EL turetu but
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 19, 23:23)
Mane nuo jo bere..  unsure.gif nors tikrai visai geras produktas.. sakyciau efektas pan kaip EL turetu but

ir man buvo pradeje berti, bet as taip pagalvojau, kad jau gan ilgai ta kremuka naudoju, tai ismeciau. dabar nauja pradejau, stebesiu kaip bus, bet kai nesiteplioju kasdien... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 19, 18:00)
O kuom jie skirias tubelei ir buteliuke? bigsmile.gif siand ant rankos bandziau ta anti oxidant tai tikrai tamsokas.. g.gif zodziu, kol galvojau ar pirkt ar ne pabrango gyvate belekaip pas mus lietuvoj doh.gif  lotuliukas.gif jau tiek tikrai nemokeciau uz krema.. belieka siustis

tiek tubeliu yra dvieju atspalviu, tiek buteliuku. kuo ten skiriasi del sudeties ar poveikio, tai as net nzn blush2.gif
tik man siaip nepatiko ta is buteliuko, kad melsvo atspalvio mase. nors man pasiule neva sviesesne, bet kai uzsitepiau, tai oho koks tamsumas buvo. ir siaip pamaniau, gal nera labai patogu tepti "melsva" mase, nes ant veido nezinia kiek to tamsumo bus. na, bent man taip pasirode.
nezinau, kiek LT, bet cia irgi nemaza kaina palyginus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 11 20, 22:05)
tiek tubeliu yra dvieju atspalviu, tiek buteliuku. kuo ten skiriasi del sudeties ar poveikio, tai as net nzn  blush2.gif
nezinau, kiek LT, bet cia irgi nemaza kaina palyginus  biggrin.gif

2 spalvu??? blink.gif pirma kart girdziu.. 4u.gif as galvojau, kad tas melsvas va toks yra tik 1 spalvos g.gif reiks pasidomet.. niekur nenurodyta, kad galima butu spalva pasirinkt..UK jo kaina 30svaru lyg tai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 21, 14:02)
2 spalvu??? blink.gif pirma kart girdziu..  4u.gif as galvojau, kad tas melsvas va toks yra tik 1 spalvos g.gif reiks pasidomet.. niekur nenurodyta, kad galima butu spalva pasirinkt..UK jo kaina 30svaru lyg tai smile.gif

Sio tik 1 spalva ir yra - man rodos sumaise su kitu produktu, nes labai vienodai atrodo pakuotes: viena tokia, o kita su zodeliais 'tint release' (jis spalva duoda tepamas (nu tipo prisitaiko prie odos atspalvio)), o tuteleje spaudziamas turi kelias spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 lapkričio 2010 - 17:15
QUOTE(Langoza @ 2010 11 20, 22:05)
tiek tubeliu yra dvieju atspalviu, tiek buteliuku. kuo ten skiriasi del sudeties ar poveikio, tai as net nzn  blush2.gif
tik man siaip nepatiko ta is buteliuko, kad melsvo atspalvio mase. nors man pasiule neva sviesesne, bet kai uzsitepiau, tai oho koks tamsumas buvo. ir siaip pamaniau, gal nera labai patogu tepti "melsva" mase, nes ant veido nezinia kiek to tamsumo bus. na, bent man taip pasirode.
nezinau, kiek LT, bet cia irgi nemaza kaina palyginus  biggrin.gif

bet is tiubelio balta mase? (jei nemaisau nieko).
man nepatiko, tepasi baltai ir iskarto ruduoja(pats sviesiausias atspalvis), ir pasidenge nelabai kaip.. kazkokiais ruozais..
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 11 21, 14:02)
2 spalvu??? blink.gif pirma kart girdziu..  4u.gif as galvojau, kad tas melsvas va toks yra tik 1 spalvos g.gif reiks pasidomet.. niekur nenurodyta, kad galima butu spalva pasirinkt..UK jo kaina 30svaru lyg tai smile.gif
user posted image

va sitas man nepatiko
Atsakyti