Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(shopingas @ 2010 08 12, 17:09)
Dove nezinau produkcijos gerai, bet jie veidui kremu negamina ar gamina?  g.gif . Bet atsirinkus tikrai yra ir maloniai kvepianciu ar neutraliu kvapu.

ne, Dove veidui negamina schmoll.gif as badziau veidui kremuka berods is Olay,sulyginau kuno losjona su tuo,kad tas pats kvapas kaip Olay kremuko vedui smile.gif paskaitinejau nete pasirodo,kad yra ju ir visai be kvapo ax.gif
Atsakyti
Gal kuri galit palygint DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula ir Laura Mercier Tinted Moisturizer ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 08 13, 14:44)
ne, Dove veidui negamina schmoll.gif as badziau veidui kremuka berods is Olay,sulyginau kuno losjona su tuo,kad tas pats kvapas kaip Olay kremuko vedui  smile.gif  paskaitinejau nete pasirodo,kad yra ju ir visai be kvapo ax.gif

Gamina veidui su atspalviu.
As turiu. Dar galima pasirinkti 1-2-3 lygio atspalvius.
Atsakyti
man labai geras yra Actipur, puikiai maskuoja, tuo tarpu ir gydo nuo spuogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2010 11 03, 18:57)
man labai geras yra Actipur, puikiai maskuoja, tuo tarpu ir gydo nuo spuogu  thumbup.gif

ar odos nesausina? o jei sausina tai ka papildomai tepi? kiek ilgai naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 02, 22:23)
Gamina veidui su atspalviu.
As turiu. Dar galima pasirinkti 1-2-3 lygio atspalvius.

cia kartais nemaisote su dove veidui su savaiminio idegio efektu ?
Atsakyti
Sveikos,
as naudoju naturalu Organic wear kremuka su spalvyte, labai lengvas, neblogai ir pamaskuoja smile.gif spalvyte pasiemiau light to natural, labai tiko man kaip baltaodei smile.gif)
iki jo naudojau retkarciais nivea toki kremuka, bet nebuvau juo suzaveta :/
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 11 07, 14:33)
Sveikos,
as naudoju naturalu Organic wear kremuka su spalvyte, labai lengvas, neblogai ir pamaskuoja smile.gif spalvyte pasiemiau light to natural, labai tiko man kaip baltaodei smile.gif)
iki jo naudojau retkarciais nivea toki kremuka, bet nebuvau juo suzaveta :/

AS truputi pataisysiu jus - firma yra Physician's Formula, 'organic wear' yra jos linija ir tas kremas su spalva butent is tos linijos (o ne firma tokiu pavadinimu) 4u.gif
Atsakyti
man labai patikdavo Loreal "Nutribronze" kremas veidui,
jis palaipsniui suteikia atspalvį, vienas tipas buvo skirtas tamsiai odai,
kitas - šviesiai odai. Labai lengvas ir turintis lengvą drėkinantį poveikį.

tai buvo tikras išsigelbėjimas mano šviesiai odai. Deja, dabar niekur Vilniuje jo nerandu, iš Loreal konsultantų girdėjau, kad jį nustojo čia vežti, labai gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimikė: 11 lapkričio 2010 - 21:34
tai jis savaiminio įdegio kremas, bet ne kremas su spalva wink.gif
Atsakyti
uoj, taip.
matyt, dabar čia minėtą yves rocher išbandysiu.
Atsakyti
kosmetologe dave pabandyti Biodrogos krema su spalva smile.gif visai patiko, nes biodroga naudoju jau puse metu. Galvoju isigyti ir si, taciau galvoju, ar nesauses lb oda, nes ziema arteja ... ax.gif
Atsakyti