Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 16:37)
Ne melynas, o melsvas.. nu pazek sitam video.. man tai tikrai ne baltas.. nes butent tas melynumas ir padaro ruduma poto ant odos smile.gif kaip ir avon klur turi, ne baltas jis..
http://www.youtube.c...119/UrNivhjrDFc

Ten net ne kremas su spalva,o tiesiog kremas. EL yra tinted moist. tai jis yra melynoj pakuotej,lengvas toks,graziai pasidengia smile.gif Ant veido nebandziau,tik ant rankos,toks gan dregnas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 07, 16:48)
Ten net ne kremas su spalva,o tiesiog kremas. EL yra tinted moist. tai jis yra melynoj pakuotej,lengvas toks,graziai pasidengia smile.gif Ant veido nebandziau,tik ant rankos,toks gan dregnas.

As sita turejau galvoj kur video.. smile.gif nes jis irgi suteikia spalvyte vos vos..nes nugi matos, kad jis melsvas, tas melsvumas ir suteikia veidui atspalvi. Tai reiskia kaip ir galvojau yra dar vienas, kur is kart issispaudzia su spalva 4u.gif apie kuri tu sneki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 rugpjūčio 2010 - 15:50
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 16:49)
As sita turejau galvoj kur video..  smile.gif nes jis irgi suteikia spalvyte vos vos..nes nugi matos, kad jis melsvas, tas melsvumas ir suteikia veidui atspalvi. Tai reiskia kaip ir galvojau yra dar vienas, kur is kart issispaudzia su spalva  4u.gif apie kuri tu sneki

Zodziu,tas,kuri ji naudojo yra 2 rusiu: DayWear Plus
Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula ir Tiesiog Daywear plus. Taigi jos pirmasis,kaip speju?
Bet tas,apie kuri rasiau,tai stipresnis,t.y. siek tiek daugiau maskuoja ir ant jo virsaus jau tikrai pudros nereiketu tepti. Praeita vasara buvo nuolaidos jam douglase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 07, 16:56)
Zodziu,tas,kuri ji naudojo yra 2 rusiu: DayWear Plus
Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula ir Tiesiog Daywear plus. Taigi jos pirmasis,kaip speju?
Bet tas,apie kuri rasiau,tai stipresnis,t.y. siek tiek daugiau maskuoja ir ant jo virsaus jau tikrai pudros nereiketu tepti. Praeita vasara buvo nuolaidos jam douglase smile.gif

Taip taip taip.. butent drinks_cheers.gif supratau dabar! Dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, galvoju kaip cia nera kosmetikos temoj temos apie kremus su spalva, o kad sitam skyrelyje yra, tai ne nepagalvojau paieskot doh.gif

Normaliai esu isbandzius/naudoju 2 kremus su spalva:

Korres 'Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30' - sita tebenaudoju, nerealiai patinka ir maskuoja puikiai (maskuoklio nei pries, nei po nereikia):
user posted image

Tarte 'Smooth Operator SPF 20' - man is jo maskavimo praktiskai 0, kad ir kiek betepciau. Na jau laabai minimaliai pamaskuoja, nors pagal aprasyma turetu lengvai-vidutiniskai maskuot.
user posted image

Dar Tarte bandzius tos pacios serijos 'illuminating' (cia is rinkinio), tai pastarasis jau laabai blizgus, bet kai ant virsaus papudruoju, tai nereikia jokio maskuoklio ir oda gaunasi ne blizganti, o svytinti.
Atsakyti
as naudoju krema su spalva firmos MADARA. Labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 09, 02:01)
Na va, galvoju kaip cia nera kosmetikos temoj temos apie kremus su spalva, o kad sitam skyrelyje yra, tai ne nepagalvojau paieskot  doh.gif

Normaliai esu isbandzius/naudoju 2 kremus su spalva:

Korres 'Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30' - sita tebenaudoju, nerealiai patinka ir maskuoja puikiai (maskuoklio nei pries, nei po nereikia):
user posted image

Tarte 'Smooth Operator SPF 20' - man is jo maskavimo praktiskai 0, kad ir kiek betepciau. Na jau laabai minimaliai pamaskuoja, nors pagal aprasyma turetu lengvai-vidutiniskai maskuot.
user posted image

Dar Tarte bandzius tos pacios serijos 'illuminating' (cia is rinkinio), tai pastarasis jau laabai blizgus, bet kai ant virsaus papudruoju, tai nereikia jokio maskuoklio ir oda gaunasi ne blizganti, o svytinti.

Kokia kaina? Neuzkimsa poru? Kaip greitai matosi idegis ir ar lygus?
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 08 09, 18:34)
Kokia kaina? Neuzkimsa poru? Kaip greitai matosi idegis ir ar lygus?
Aciukas

Tai nera savaiminio idegio kremai
Atsakyti
kiek as ju pabandziau,bais nepatinku ju kvapas schmoll.gif gal tik ne visi jie smirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 08 12, 00:06)
kiek as ju pabandziau,bais nepatinku ju kvapas schmoll.gif gal tik ne visi jie smirdi g.gif

Na kiek teke man bandyt, tai nei vienas nebuvo nemalonaus kvapo ir nei vienas nesmirdejo. Gal jus maisot su savaiminio idegio kremais? Jie buna specifisko kvapo dazniausiai, bet irgi tikrai ne visi - esu naudojus toki, kuris normalaus kvapo buvo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 12, 06:21)
Na kiek teke man bandyt, tai nei vienas nebuvo nemalonaus kvapo ir nei vienas nesmirdejo. Gal jus maisot su savaiminio idegio kremais? Jie buna specifisko kvapo dazniausiai, bet irgi tikrai ne visi - esu naudojus toki, kuris normalaus kvapo buvo.

oi ne ne nemaisau schmoll.gif va esu nusipirkusi ir beuty body lotion is Dove negaliu teptis schmoll.gif savaiminio idegimo kremu kvapas tai neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 08 12, 11:45)
oi ne ne nemaisau schmoll.gif va esu nusipirkusi ir beuty body lotion is Dove negaliu teptis schmoll.gif  savaiminio idegimo kremu kvapas tai neblogas ax.gif

Man rodos nesusikalbam. Dove nezinau produkcijos gerai, bet jie veidui kremu negamina ar gamina? g.gif Dabar internete paziurejau jusu minima losjona, tai cia paprastas kuno losjonas, dar kazkoki radau savaimini tos pacios serijos (na palaipsniui igyjamas rudumas). Tai cia visai ne tas pats, kas kremas su spalva - kremas su spalva yra veido kremas, kuris dar turi lengva spalvyte ir iskart duoda spalva, bet nusiprausus ji neislieka ir kremas su spalva neturi but tamsesnis uz oda, neturi duot idegio ir pan, jis turi atitikt odos atspalvi (cia kaip pudra maisyta su kremu).

Na o del savaiminiu (kur iskart ar per kelis kartus ruduma duoda), tai kaip tik dauguma skundziasi - jie specifini nemalonu kvapa turi. Bet atsirinkus tikrai yra ir maloniai kvepianciu ar neutraliu kvapu.

Aisku nesakau, kad visi kremai su spalva kvepia, bet tokiu su nemaloniu kvapu pati nesutikau kolkas.
Atsakyti