Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Maserati @ 2010 06 06, 14:18)
O galit palyginti su kitasi kremais su spalva?

Esu dar naudojus Actipur, bet Biotherm labiau patiko. Actipur sunkiau tepdavosi, atspalviai tik du( doh.gif ) ir padaro veida matini, o Biotherm toki gaivu. Tiksliau Actipur'o apibudint negaliu nes trumpai naudojau ir nelabai pamenu.
Atsakyti
Drekinamaji krema veidui daug metu renkuosi Estee Lauder Day wear plus, o vasarai man nepakeiciamas Day wear plus su spalva, nes nesinori apkrauti veido papildomai toniniu kremu ar krempudra kai nera reikalo. Suteikia grazia sveika spalvyte veidui, suvienodina ja. Labai patenkinta, kad siuo du viename kremuku. Jis tinka visu tipu odai.
user posted image
Atsakyti
As naudoju Kolastyna drekinanti krema suteikianti idegi Glamour skin 4u.gif buna jo Drogose ir pan pardese 4u.gif man laaaaaabai patinka.. suteikia veidui toki idomu grazu atspalvi, suvienodina spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 07 04, 21:32)
Drekinamaji krema veidui daug metu renkuosi Estee Lauder Day wear plus, o vasarai man nepakeiciamas Day wear plus su spalva, nes nesinori apkrauti veido papildomai toniniu kremu ar krempudra kai nera reikalo. Suteikia grazia sveika spalvyte veidui, suvienodina ja. Labai patenkinta, kad siuo du viename kremuku. Jis tinka visu tipu odai.
user posted image

Gavau as toki dovanu. Mastau parduot ir nusipirkt paprasta drekinamaji krema. Kokybe puiki, bet man tai kazkaip nei pudra, nei kremas g.gif
Atsakyti
As vasarai naudoju tik kremus su spalva clarins eclat minute, turiu 00numeriuka sulygina oda duoda skaistumo. Taip pat turiu toki paty 03numeriuka. 2metai kai naudoju tus pacius dar niekad nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
as kaip supratau, tai jus cia tuos kremus naudojat visam veido padengimui. o jei noriu uztepti tik ant randeliu, kur liko po spuogeliu, tamsesnes tokios vietos, ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(murrrr @ 2010 07 08, 19:27)
as kaip supratau, tai jus cia tuos kremus naudojat visam veido padengimui. o jei noriu uztepti tik ant randeliu, kur liko po spuogeliu, tamsesnes tokios vietos, ka patartumet?

As manau kad sie kremai tinka lygiai odai, nes jie beveik nemaskuoja tik sulygina. Yra ivairiausiu maskuojamu priemoniu, kiekvienas pasirenkame pagal save. As turiu shiseido maskuojamaj piestuka,gerai maskuoja. Bet pas mane tu spuogeliu nedauk, ax.gif naudoju ji labai retai tik kokoims progoms smile.gif
Atsakyti
O gal bandet kuri Dove veidui krema drekinanti ir suteikianti idegio? g.gif pasigyriau, kad Kolastyna Drogose yra ir nieku neberandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 22:20)
O gal bandet kuri Dove veidui krema drekinanti ir suteikianti idegio? g.gif pasigyriau, kad Kolastyna Drogose yra ir nieku neberandu verysad.gif

As pries pora metu naudojau, superinis buvo, kol neatradau bronzantu smile.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja Este lauder day wear plus kremas su spalva? Cia tas toks i melynuma kur taip, ta prasme kai isspaudi? bigsmile.gif nes nesuprantu.. ar jie keli yra ar kaip cia.. nes per video matau toki i melynuma, ir jis kaip ir suteikia spalva veidukui wub.gif ar sausos odos nesausina? Nes ten kaip ir kremas skaitos kazkiek.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 rugpjūčio 2010 - 15:31
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 16:29)
Kiek kainuoja Este lauder day wear plus kremas su spalva? Cia tas toks i melynuma kur taip, ta prasme kai isspaudi? bigsmile.gif nes nesuprantu.. ar jie keli yra ar kaip cia.. nes per video matau toki i melynuma, ir jis kaip ir suteikia spalva veidukui wub.gif  ar sausos odos nesausina? Nes ten kaip ir kremas skaitos kazkiek.. g.gif

Kazka painioji,tikrai jis ne melynas, tubele melyna.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 07, 16:36)
Kazka painioji,tikrai jis ne melynas, tubele melyna.

Ne melynas, o melsvas.. nu pazek sitam video.. man tai tikrai ne baltas.. nes butent tas melynumas ir padaro ruduma poto ant odos smile.gif kaip ir avon klur turi, ne baltas jis..
http://www.youtube.c...119/UrNivhjrDFc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 rugpjūčio 2010 - 15:38