Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 12:19)
Sveikos, merginos,
Gal kuri naudojote šį produktą?

Luvos molio kreminė pudra su abrikosų kauliukų aliejumi
http://www.sveikipro...mi-sviesi-50-ml

mano oda mišri į sausumą, kartais net lupasi kai išsausėja, bet kosmetologė patarė ieškot ko nors kas tiktų riebiai odai, tai manau šis produktas visai nieko turėtų būti - skatina regeneraciją žaizdelių gijimą. šiaip man ir mineralinės priemonės labai patinka, bet gal čia geriau? kaip manot? g.gif

kazin ar jis tiks sausai odai.. g.gif antroje vietoje eina alkoholis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 20, 19:43)

Ir labai patinka smile.gif Daug geriau negu tos visos kremines pudros.Ir kaina prieinama ir paslepia trukumus ir istepus ne kaip maske kokia atrodo,o labai graziai issitepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 07 22, 19:59)
Ir labai patinka  smile.gif  Daug geriau negu tos visos kremines pudros.Ir kaina prieinama ir paslepia trukumus ir istepus ne kaip maske kokia atrodo,o labai graziai issitepa smile.gif

Vat kazkokio pan.komentaro visi atsidare tema ir tikimes biggrin.gif nes as irgi turiu garnier bb cream'a, bet krempudros jis man niekada neatstos, o juo labiau vienas, be kompaktines ant virsaus, nes blizgus veidas lienka, o ir maskavimo man mazoka, dienai gana - bet 'rimtesnem' progom schmoll.gif
Nors aisku cia kremu su spalva tema blush2.gif bet mano turimas maissha bb cream neabejotinai geriau maskuoja nei garnier ar kt mano turimas maybelline bb g.gif
Ir nors missha butu galima priskirti kaip vasarai tinkamu (turi 42 spf, garnier turi lyg 15 o maybellinas 30 o gal atvirkciai, nebeprisimenu biggrin.gif) bet man misriaodei jis per riebus vasarai, nekyla ranka jo naudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 22, 20:29)
Vat kazkokio pan.komentaro visi atsidare tema ir tikimes  biggrin.gif  nes as irgi turiu garnier bb cream'a, bet krempudros jis man niekada neatstos, o juo labiau vienas, be kompaktines ant virsaus, nes blizgus veidas lienka, o ir maskavimo man mazoka, dienai gana - bet 'rimtesnem' progom  schmoll.gif
Nors aisku cia kremu su spalva tema  blush2.gif  bet mano turimas maissha bb cream neabejotinai geriau maskuoja nei garnier ar kt mano turimas maybelline bb  g.gif
Ir nors missha butu galima priskirti kaip vasarai tinkamu (turi 42 spf, garnier turi lyg 15 o maybellinas 30 o gal atvirkciai, nebeprisimenu biggrin.gif) bet man misriaodei jis per riebus vasarai, nekyla ranka jo naudoti  biggrin.gif

Na,mano veidas tai kadangi lygus ir tik kartais koks vienas kitas spuogelis atsiranda,tai man garnier bb labai tinka smile.gif O veidas neblizga pas mane smile.gif Nebent karsta diena,bet tokia diena stengiuosi net nesitepti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
O koks korėjietiškas BB kremas (Missha,Mizon,Skin79) labiausiai tiktų tamsesnei,įdegusiai odai? Turiu 4W Solution E.G.F BB kremą,bet man peršviesus,išbalus negražiai atrodau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2012 07 30, 16:02)
laba,
O koks korėjietiškas BB kremas (Missha,Mizon,Skin79) labiausiai tiktų tamsesnei,įdegusiai odai? Turiu 4W Solution E.G.F BB kremą,bet man peršviesus,išbalus negražiai atrodau unsure.gif

kiek išbandžiau tai visi šviesus o ju bandžiau kokius 18-20 g.gif

Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 07 30, 16:49)
kiek išbandžiau tai visi šviesus o ju bandžiau kokius 18-20 g.gif

Keista,juk azijiečiai šiaip nebaltaodžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2012 07 31, 10:33)
Keista,juk azijiečiai šiaip nebaltaodžiai biggrin.gif

Bet nori tokiais būti, ten labai vertinama sviesi oda smile.gif
Atsakyti
Tai jūs man dabar paaiškinkit kur nusipirkti tą Skin79 BB kremą originalą? biggrin.gif Ir gal kas galite palyginti jį su laura mercier tinted moisturizer rolleyes.gif
Atsakyti
gal galit patarti koki bb kremuka riebiai,labai greit uzsikemsanciai odai rolleyes.gif
Atsakyti
koki BB rekomenduotumet riebiai odai? matiskumo suteikiantis butu perfect smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

SENA TEMA

B.B. yra termino Blemish Balm trumpinys(balzamas nuo dėmių, trūkumų).
B.B. -kremas, kurio paskirtis yra lengvas maskavimas, apsauga nuo UV, odos paskaistinimas ir svytincios odos efektas.

Diskutuojame, dalinamės patirtimi, atsiliepimais apie išbandytus produktus, jų įsigyjimo sąlygas ir pan.
Papildyta:
atkeliu klausimeli is senosios temos:)

QUOTE(noraeleo @ 2012 08 10, 12:29)
koki BB rekomenduotumet riebiai odai? matiskumo suteikiantis butu perfect smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 10 rugpjūčio 2012 - 11:40