QUOTE(Gratis @ 2012 07 15, 02:44)
Kadangi mano Skin79 bb kremas jau į pabaigą, tai gal dar kažkam irgi pravers šis
video .
visada kai baigesi kokia priemone ardau pakuote
tuteles perkirpu per puse ir paskui viršutine dali uždedu ant apatines ir gaunasi alia mini pakuote kad kremas nedžiutu
eveline kremus su dozatorium irgi perpus
tik su celofanu ir gumyte uždengiu alia uogene
atsimenu budama studente stikline nuo krem pudros net sudaužius buvau ir keturias dienas dar dažiausi kiek laimes buvo
paskui jau tik su ausu pagaliukais krapštydavau ir stengiuosiu nepirkt stikliniu nes kai kuriose likutis sudaro vos ne 20proc
noriu pagirt :
MIZON HANNAVI SUN B.B CREAM SPF32 PA++ 50ml
Новый BB-крем от MIZON с запатентованным комплексом из 12 лекарственных трав в составе. Увлажняет, маскирует недостатки, мягко отбеливает, оздоравливает и обновляет кожу, устраняет покраснения и борется с акне. Легкая нежирная текстура крема идеально подходит для жирной и комбинированной кожи, надолго оставляя ее свежей и матовой.
Солнцезащитный фактор продукта: SPF32.
neitin balina kaip pvz missha, kas svarbiausia man viska padaro kas yra aprašyme, nekemša
išlaiko net pirti, maskuoja
lengvutis ir tikrai oda po joatrodo sveikesne toks įspudis kad ir kokius mažus spuogelius pagydo
tik vienas minusas kad labai greit reikia tept nes greit "džiuna" užsifiksuoja, bet pirkinys vertas savo pinigu (16dol)