Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 14, 13:53)
Ech, visgi nėra to ko noriu  verysad.gif maniau, kad gal kas nors išrado, tik nežinau  biggrin.gif

Ne ne, tai gal ir yra.. as tik nzn biggrin.gif nes matot, dazniausia, jei drekina, tai buna lengvesni.. o jums reikia maskavimo.. kas retai buna.. ta prasme sunkesnes pudros ir t.t suteikia maskavima, bet jos nedrekina smile.gif ziurint kokio jums maskavimo reikia.. nes cia labai individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 14, 14:13)
Ne ne, tai gal ir yra.. as tik nzn biggrin.gif nes matot, dazniausia, jei drekina, tai buna lengvesni.. o jums reikia maskavimo.. kas retai buna.. ta prasme sunkesnes pudros ir t.t suteikia maskavima, bet jos nedrekina smile.gif ziurint kokio jums maskavimo reikia.. nes cia labai individualu  smile.gif

Aš ir pati suprantu, kad drėkinančios būna lengvesnės ir mažai maskuojančios, bet dėl viso pikto pasiklausiau, o gal... smile.gif mano žandai linkę paraudonuoti, tai norètųsi, kad nešviestų raudonis, o ir randelių po spuogelių keletas yra. Bandžiau vieną (Garnier) kremą su spalva, tai beveik nieko nemaskuoja. Jaučiu jei ir yra kokia maskuojanti ir bent truputį drėkinanti, tai kainuoja didžiulius pinigus doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 14, 14:22)
Aš ir pati suprantu, kad drėkinančios būna lengvesnės ir mažai maskuojančios, bet dėl viso pikto pasiklausiau, o gal...  smile.gif mano žandai linkę paraudonuoti, tai norètųsi, kad nešviestų raudonis, o ir randelių po spuogelių keletas yra. Bandžiau vieną (Garnier) kremą su spalva, tai beveik nieko nemaskuoja. Jaučiu jei ir yra kokia maskuojanti ir bent truputį drėkinanti, tai kainuoja didžiulius pinigus  doh.gif  smile.gif

Man Skin79 pakankamai pamaskuoja raudonuma smile.gif bet jis baltas, neduoda spalvos schmoll.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 14, 14:46)
Man Skin79 pakankamai pamaskuoja raudonuma smile.gif bet jis baltas, neduoda spalvos  schmoll.gif  biggrin.gif  4u.gif

Atleiskit, o kaip gali baltas kremas pamaskuoti raudonumą? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus aišku Dr. Jart bb cream nėra? Gal kas užsakinėja čia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 14, 14:54)
Atleiskit, o kaip gali baltas kremas pamaskuoti raudonumą?  blink.gif  biggrin.gif

biggrin.gif taip ir gali.. pas mane pacia skruostai buna paraude.. tai sakau pagal save.. aisku, jei ten pas jus kapiliarai is 5km sviecia ar labai labai raudoni skruostukai, tai nepamaskuos.. bet minimalu pamaskuoja.. pagooglinkit, ir pamatysit realias foto jo ant veido.. jis toks pilksvas, i baltuma.. zodziu idomi tokia spalva 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 liepos 2012 - 16:08
Kadangi mano Skin79 bb kremas jau į pabaigą, tai gal dar kažkam irgi pravers šis video smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 07 15, 02:44)
Kadangi mano Skin79 bb kremas jau į pabaigą, tai gal dar kažkam irgi pravers šis video smile.gif .

visada kai baigesi kokia priemone ardau pakuote thumbup.gif
tuteles perkirpu per puse ir paskui viršutine dali uždedu ant apatines ir gaunasi alia mini pakuote kad kremas nedžiutu biggrin.gif
eveline kremus su dozatorium irgi perpus biggrin.gif tik su celofanu ir gumyte uždengiu alia uogene lotuliukas.gif
atsimenu budama studente stikline nuo krem pudros net sudaužius buvau ir keturias dienas dar dažiausi kiek laimes buvo lotuliukas.gif paskui jau tik su ausu pagaliukais krapštydavau ir stengiuosiu nepirkt stikliniu nes kai kuriose likutis sudaro vos ne 20proc verysad.gif

noriu pagirt :
MIZON HANNAVI SUN B.B CREAM SPF32 PA++ 50ml
user posted image

Новый BB-крем от MIZON с запатентованным комплексом из 12 лекарственных трав в составе. Увлажняет, маскирует недостатки, мягко отбеливает, оздоравливает и обновляет кожу, устраняет покраснения и борется с акне. Легкая нежирная текстура крема идеально подходит для жирной и комбинированной кожи, надолго оставляя ее свежей и матовой.

Солнцезащитный фактор продукта: SPF32.

neitin balina kaip pvz missha, kas svarbiausia man viska padaro kas yra aprašyme, nekemša thumbup.gif išlaiko net pirti, maskuoja thumbup.gif lengvutis ir tikrai oda po joatrodo sveikesne toks įspudis kad ir kokius mažus spuogelius pagydo thumbup.gif tik vienas minusas kad labai greit reikia tept nes greit "džiuna" užsifiksuoja, bet pirkinys vertas savo pinigu (16dol) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 15 liepos 2012 - 09:19
QUOTE(julkanos @ 2012 07 15, 10:08)
noriu pagirt :
MIZON HANNAVI SUN B.B CREAM SPF32 PA++ 50ml

Iš kur siunčiatės? Aprašymas skamba gerai thumbup.gif

Aš kol kas džiaugiuosi Etude House kremu, tikrai - metų atradimas, bet visai nieko prieš išbandyt dar ką nors ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Gal kuri naudojote šį produktą?

Luvos molio kreminė pudra su abrikosų kauliukų aliejumi
http://www.sveikipro...mi-sviesi-50-ml

mano oda mišri į sausumą, kartais net lupasi kai išsausėja, bet kosmetologė patarė ieškot ko nors kas tiktų riebiai odai, tai manau šis produktas visai nieko turėtų būti - skatina regeneraciją žaizdelių gijimą. šiaip man ir mineralinės priemonės labai patinka, bet gal čia geriau? kaip manot? g.gif
Atsakyti
Aš naudoju "Garnier BB".
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 07 20, 17:08)
Aš naudoju "Garnier BB".

ir ką? bigsmile.gif
Atsakyti