Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(MOja @ 2012 06 20, 23:07)
ishbandziau doh.gif ant odos labai grazu, spalva ideali, dengiasi puikiai, BET po savaites naudojimo ne kasdien ismete spuogais ir dar tokiose vietose, kur ju gyvenime nesu turejusi doh.gif 3 savaites nebenaudoju, tai siaip taip viskas praejo.
isvada- geriau buciau nebandzius schmoll.gif ir kitus dabar bijosiu bandyt rolleyes.gif

Mano skruostus ismete spuogeliais Skin 79 ruzavas ir sidabrinis. Aciu dievui tik meginukus buvau nusipirkusi. doh.gif
Atsakyti
as kaip ir daug kas vasara matau daugiausia pro langa (kai dirbu saule, kai laisva, lyja lotuliukas.gif ), o soliariumu nemegstu, tepuosi PLANTE SYSTEM drėkinamoji emulsija su atspalviu situo kremu ir vargo nematau. man ypac nepatinka kai veido oda skiriasi nuo kitu kuno daliu arba matosi ta priemone ant odos. siaip turiu gana jautria oda ir nelabai megsta jinai visokius makiazo pagrindus (dabar nebloga atradau bet cia ne apie tai), tai man iseitis kremas su atspalviu. sitas nieko nesimato tik vos vos veidas igauna tamsesni atspalvi, bet tikrai niekas nesaukia kad as pasideginau (nors vyra tepiau, tai kolegos pastebejo topsecret.gif biggrin.gif

turiu rankinej tai telefonu biskuti pafotografavau ant rankos kaip atrodo - niekur internete neradau smile.gif
nezinau ar matysit skirtuma

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš vis tik susidraugavau su EtUde House BB thumbup.gif
Pirma tepu lengvą drėkinantį kremą su SPF, o po kurio laiko - BB, mažutį kiekį, neliesdama zonos apie akis. Atrodo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Nors ir ne visam veidui, bet paakiams vasarai atradau visai neblogą kremą Olay - Total Effects Eye Transforming Cream - 'viskas viename' su spalva http://www.elle.com/...e=base;slide=3; Ir man jis patiko smile.gif Neturiu tamsių paakių, tai negaliu pasakyti kaip smarkiai ar silpnai maskuoja, bet labai gera kremo tekstūra. Lengvutis, neriebus, kaip tik dienai, kai karšta.
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
Gal kas nors bandete kury nors is siu?

http://www.boots.com...0-_-c2060_link1

Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 05, 17:16)
turiu toki korejietiska, tai jokio ruzavumo. sviesus, gerai paslepia trukumus . SPF50.

Real lucent brightening BB cream
user posted image

Įdomu nuo kokio amžiaus šis kremas tinkamas, nes kažkodėl turiu įtarimą, jog vyresnio amžiaus moterims, t.y. apie 40metų... Gal kas žinote tiksliau? Ar tinka bet kurio amžiaus grupei?

Beje, šį kremą įsigijau ir bent jau man jokio įspūdžio nepaliko...Galiu tik drąsiai teigti, jog už maybelline BB kremą tikrai pasirodė geresnis, bet vis dar ieškau TO savo išskirtinio, odą padarančio tobula BB kremo. Gundausi įsigyti House Etude kremą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
nenaudoju pudrų, tačiau oda problematiška, ir po Garnier reklamų sužinojau apie BB kremus. Nusprendžiau užsisakyt internete ir radau labai neblogą pasiūlymą eBay:

SKIN79 ORANGE LABEL 15g Handy Super Plus Blemish Blam Triple Functions Vital BB
http://www.ebay.co.u...#ht_8874wt_1166

pirkėjas tikrai patikimas ir pakuotė mažesnė nei įprasta puikiai tiktų pabandyt. mano oda šviesi ir riebi/mišri,lyg skaičiau atsiliepimus, kad šis kremas būtent riebesnei odai. tik klausimas dėl atspalvio ir ar neužkemša porų??? gal kas iš jūsų bandėt?
šiaip aš tikrai šviesi ir įdegu tik nežymiai.
http://4.bp.blogspot...00/DSC04094.jpg
nu šiame paveikslėly tai tikrai netamsi spalva atrodo. tik kad va nebūtų zombiška ir net per šviesi (nors nemanau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 21, 08:41)
Mano skruostus ismete spuogeliais Skin 79 ruzavas ir sidabrinis. Aciu dievui tik meginukus buvau nusipirkusi. doh.gif

o man kaip ir Zhaltvykslei labai patinka Skin79 sidabrinis... pirksiu dar ir dar kai baigsiu wub.gif bet aisku, negali tikt visom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wawawywa @ 2012 06 29, 18:53)
Sveikos,
ir ar neužkemša porų??? gal kas iš jūsų bandėt?

poras tikrai gali kimsti, cia jau kaip pasiseks rolleyes.gif
spalva visu skin79 pilksva, bet puikiai prisitaikanti prie odos atspalvio.
kadangi labai nedaug reikia, tai jei tiks, net tuos 15 gramu tikrai ilgai naudosit mirksiukas.gif jei netiks, uz tokia kaina nebus gaila ismest tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri žinot kokią ne itin brangią pudrą- kremą, kuris duotų spalvą veidui, gerai maskuotų, bet turetų sudėtyje kremo ir drėkintų veidą? Mano oda mišri.

Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 14, 12:13)
Sveikos,
gal kuri žinot kokią ne itin brangią pudrą- kremą, kuris duotų spalvą veidui, gerai maskuotų, bet turetų sudėtyje kremo ir drėkintų veidą? Mano oda mišri.

Bet koks kremas su spalva maskavimo didelio neduos.. nors aisku ka ten maskuot reik.. g.gif cia reik bandyt trb.. Nors is tu Maybelline ir t.t neblogi toki atrodo, ir spalva duoda, ir maskavimo kazkiek.. bet kas liecia drekinima, tai abejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 14, 12:23)
Bet koks kremas su spalva maskavimo didelio neduos.. nors aisku ka ten maskuot reik..  g.gif cia reik bandyt trb.. Nors is tu Maybelline ir t.t neblogi toki atrodo, ir spalva duoda, ir maskavimo kazkiek.. bet kas liecia drekinima, tai abejoju  smile.gif

Ech, visgi nėra to ko noriu verysad.gif maniau, kad gal kas nors išrado, tik nežinau biggrin.gif
Atsakyti