Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(dagli @ 2012 06 18, 17:25)
o jis maskuoja nors kažkiek?
kokia spalvytę turite?

maskuoja kazkiek, turiu light/medium spalva. Sis yra su spf15, o va antroj nuotraukoj parodytas jo neturi.
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 18, 10:53)
taip tik tokios ir as pirkau, bet man tai kaip tik gerai buvo isbandyt ar tiks. jei pirksit, tai parasykit, kaip jums ar tiko  4u.gif

Išbandymui, be abejo, gerai tokia talpa, bet jei patiks norėtųsi didesnės, kad pastoviai nepirkinėti:) jau užsisakiau jį, tad išbandžius parašysiu atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
man garnier BB mano misriai odai netiko po keliu val oda blizgejo, o sausos vietos dar labiau issausejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 06 18, 22:00)
man garnier BB mano misriai odai netiko po keliu val oda blizgejo, o sausos vietos dar labiau issausejo doh.gif

tai vat ,kad jis yra dviejų rūšių, tai gal kitas geriau tiktų,
aš taip pat tik vieną išbandžiau, mes ir diskutuojame apie tą kitą,
ar jūs jį ir išbandėte apie kurį kalbame,kad tinka mišriai-riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 18:31)
maskuoja kazkiek, turiu light/medium spalva. Sis yra su spf15, o va antroj nuotraukoj parodytas jo neturi.

Turi ir antrasis spf, bet ant pačios tūtelės nėra parašyta, berods buvo parašyta ant pakuotės mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai taip smile.gif 15 spf turi, kaip ir maybelline bb cream, turi 30 spf, bet irgi tik ant dėžutės buvo parašyta berods, ant tūtelės nėra mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 19 birželio 2012 - 08:25
Va dar tokį BB Garnier radau, mišriai/riebiai odai
user posted image
Kažin ar pas mus yra? Ar su juo viskas tvarkoj? Nelabai pasitikiu Garnier gamintoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 20 birželio 2012 - 00:13
QUOTE(Malena @ 2012 06 20, 01:11)
Kažin ar pas mus yra? Ar su juo viskas tvarkoj? Nelabai pasitikiu Garnier gamintoju blush2.gif

Bent jau tame, kuris yra Lietuvoje, tai sudetyje trecioj berods vietoj denaturuotas alkoholis.. Kazin kaip sitas, kur riebiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 06 20, 01:11)

tai kaip tik paskutiniuose psl. ir kalbėjome apie jį.
Atsakyti

QUOTE(Malena @ 2012 06 20, 00:11)
user posted image

jame nemazai silikono kiek pamenu- peilis odai. po silikono plevele oda nekvepuoja. man buvo garnier atsiunte pabandyti pakuote, uzsitepus ant odos atrode faaaantastiskai, oda svyti sveikai, jokiu demeliu, randeliu, spuogiuku, zodziu tobulai atrode. bet jausmas kaip su kauke. po savaites pradejo kosmariskai spuogai pilt sad.gif

siandien isbandziau maybelline bb cream. shudukas irgi man. dengiasi panasiai kaip bioderma, bet veidas visai neturi to healthy glow reklamuojamo. atrodo tikrai prasciau nei garnier, nors jausmas ant veido geresnis. uz savo pinigus nepirkciau biggrin.gif

iprastai naudoju bioderma mat tinted, labai lengvutis, nekemsa poru, graziai dengiasi, bet maskavimo praktiskai nulis. mano oda siaip problematiska, rieboka, anksciau daug bedu su spuogais ir inkstirais turejau, bet pradejus naudot visa biodermos zalia linija reikalai smarkiai pasitaise ir dabar visiskai uztenka kasdienai biodermos kremo su spalva, o krempudra jau pasilikau tik sventems thumbup.gif

pries mylimiausia bioderma naudojau actipur krema su spalva. probleminei odai fantastiskas dalykas, dengiasi vos ne kaip pudra, puikiai maskuoja, gydo oda. bet brangus, berods 70lt nediduke pakuote.

kada nors noreciau skin 79 isbandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 20, 22:54)
kada nors noreciau skin 79 isbandyt  wub.gif

ishbandziau doh.gif ant odos labai grazu, spalva ideali, dengiasi puikiai, BET po savaites naudojimo ne kasdien ismete spuogais ir dar tokiose vietose, kur ju gyvenime nesu turejusi doh.gif 3 savaites nebenaudoju, tai siaip taip viskas praejo.
isvada- geriau buciau nebandzius schmoll.gif ir kitus dabar bijosiu bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 06 21, 00:07)
po savaites naudojimo ne kasdien ismete spuogais ir dar tokiose vietose, kur ju gyvenime nesu turejusi doh.gif 3 savaites nebenaudoju, tai siaip taip viskas praejo.

Na či kiekvienai skirtingai. Nes aš irgi naudoju Skin79 kremą ir man viskas normaliai, jokie spuogai nekyla schmoll.gif O kitų išbandyt nebijokit, nes juk visi jie skirtingi kaip ir drėkinamieji kremai mirksiukas.gif
Atsakyti