QUOTE(Malena @ 2012 06 20, 00:11)
Va dar tokį BB Garnier radau, mišriai/riebiai odai
Kažin ar pas mus yra? Ar su juo viskas tvarkoj? Nelabai pasitikiu Garnier gamintoju
jame nemazai silikono kiek pamenu- peilis odai. po silikono plevele oda nekvepuoja. man buvo
garnier atsiunte pabandyti pakuote, uzsitepus ant odos atrode faaaantastiskai, oda svyti sveikai, jokiu demeliu, randeliu, spuogiuku, zodziu tobulai atrode. bet jausmas kaip su kauke. po savaites pradejo kosmariskai spuogai pilt
siandien isbandziau
maybelline bb cream. shudukas irgi man. dengiasi panasiai kaip bioderma, bet veidas visai neturi to healthy glow reklamuojamo. atrodo tikrai prasciau nei garnier, nors jausmas ant veido geresnis. uz savo pinigus nepirkciau
iprastai naudoju
bioderma mat tinted, labai lengvutis, nekemsa poru, graziai dengiasi, bet maskavimo praktiskai nulis. mano oda siaip problematiska, rieboka, anksciau daug bedu su spuogais ir inkstirais turejau, bet pradejus naudot visa biodermos zalia linija reikalai smarkiai pasitaise ir dabar visiskai uztenka kasdienai biodermos kremo su spalva, o krempudra jau pasilikau tik sventems
pries mylimiausia bioderma naudojau
actipur krema su spalva. probleminei odai fantastiskas dalykas, dengiasi vos ne kaip pudra, puikiai maskuoja, gydo oda. bet brangus, berods 70lt nediduke pakuote.
kada nors noreciau skin 79 isbandyt