Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Malena @ 2012 06 15, 14:46)
Kokį BB patartumėt riebiai odai?

as turiu Garnier, labai patinka ir tinka.

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 15, 20:28)
as turiu Garnier, labai patinka ir tinka.

Neisivaizduoju Garnier riebiai odai. Man jis per daug blizgus, slapias doh.gif O vat Maybelline manau tiktu, jei is tu, kurie Lietuvoje yra. blush2.gif Jei korejietiski, tai Etude House man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 06 16, 21:55)
Neisivaizduoju Garnier riebiai odai. Man jis per daug blizgus, slapias  doh.gif  O vat Maybelline manau tiktu, jei is tu, kurie Lietuvoje yra.  blush2.gif  Jei korejietiski, tai Etude House man wub.gif

na o as isivaizduoju ir netgi puikiai naudoju. savo biria mineraline net i sona padejau...

kur jus tuos korejietiskus perkat?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 06 16, 22:55)
Neisivaizduoju Garnier riebiai odai. Man jis per daug blizgus, slapias  doh.gif 

drinks_cheers.gif Mano oda misri, tai visa kakta kaip riebalu nutepta budavo doh.gif Niekaip nesusigerdavo. Berods maciau, kad isleis Garnier BB specialiai riebiaodems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 17, 13:18)
drinks_cheers.gif Mano oda misri, tai visa kakta kaip riebalu nutepta budavo  doh.gif Niekaip nesusigerdavo. Berods maciau, kad isleis Garnier BB specialiai riebiaodems  g.gif

ogo. Mano oda labai riebi ir retai, kas tinka. sis iskencia didziausius karscius ir nieko. Bet man kyla itarimas, kad kalbam apie skirtingu sudeciu kremus, radau du, skirtingu pakeliu. Vienas matyt skirtas europos rinkai, kitas - US.

va toki turiu as:
Garnier Skin Renew BB
user posted image

o vat yra dar toks..:
Garnier Miracle skin perfection BB
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 09:37)
ogo. Mano oda labai riebi ir retai, kas tinka. sis iskencia didziausius karscius ir nieko. Bet man kyla itarimas, kad kalbam apie skirtingu sudeciu kremus, radau du, skirtingu pakeliu. Vienas matyt skirtas europos rinkai, kitas - US.

Taip, pas mus yra tas antrasis, tai matyt skiriasi savo sudėtimi, nes man jis irgi riebokas, o man oda mišri. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglevvvv @ 2012 06 05, 17:16)
turiu toki korejietiska, tai jokio ruzavumo. sviesus, gerai paslepia trukumus . SPF50.

Real lucent brightening BB cream
user posted image

Sakykit, o kur šį kremą perkate ir ar jo spalva tiktų itin šviesiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 18, 09:42)
Taip, pas mus yra tas antrasis, tai matyt skiriasi savo sudėtimi, nes man jis irgi riebokas, o man oda mišri.  mirksiukas.gif

mano oda taip pat mišri, kaip ir jūs turiu antrąjį, ir man į antrą dienos pusę veidas pradeda blizgėti, toks kaip riebaluotas atrodo,
bet šiandien mačiau,kad prekiaujama Lt ir pirmoje nuotraukoje parodytu Garnier BB kremu, reikės būtinai išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 09:37)
ogo. Mano oda labai riebi ir retai, kas tinka. sis iskencia didziausius karscius ir nieko. Bet man kyla itarimas, kad kalbam apie skirtingu sudeciu kremus, radau du, skirtingu pakeliu.

Tai gal cia sitas ir yra riebiai/misriai odai? Neraso kokiai odai skirtas?

QUOTE(dagli @ 2012 06 18, 17:35)
mano oda taip pat mišri, kaip ir jūs turiu antrąjį, ir man į antrą dienos pusę veidas pradeda blizgėti, toks kaip riebaluotas atrodo,
bet šiandien mačiau,kad prekiaujama Lt ir pirmoje nuotraukoje parodytu Garnier BB kremu, reikės būtinai išbandyti.

Ania bigsmile.gif O kur yra?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 18, 18:13)
Ania  bigsmile.gif O kur yra?

Kaip tik šiandien abiejų rūšių Garnier BB mačiau ir čiupinėjau Eurokose mirksiukas.gif
Bet nebuvo parašyta, kokiai odai skirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 18 birželio 2012 - 17:24
QUOTE(Mintee @ 2012 06 18, 17:13)

ne, neraso, kad skirtas butent riebiai/misriai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 18:22)
ne, neraso, kad skirtas butent riebiai/misriai odai  4u.gif

o jis maskuoja nors kažkiek?
kokia spalvytę turite?
Šiaip naudoau iki šiol light, bet gal vasarai butų galima ir tamsesnę pasiimt, nors šiaip pakankamai baltos odos esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 18 birželio 2012 - 17:27